Vad är ett affiliateprogram?

Om du har en relevant hemsida kan du via Club Meds affiliateprogram tjäna pengar på att förmedla kunder online. Det enda du behöver göra är välja annonser från Club Med som du publicerar på din sida. Alla försäljningar som din webbplats sedan genererar betalar vi provision för.

Club Meds varukorg har ett genomsnittspris på 39 000 kronor och vi erbjuder så mycket som 5 procent i provision på varje försäljning.

Du hämtar våra banners och textlänkar gratis hos Tradedoubler, och du kan få hjälp att skapa ditt konto om det behövs.

Hur fungerar det ?

När du ansluter dig till vårt affiliateprogram via vår nätverkspartner Tradedoubler får du tillgång till marknadsföringsmaterial i form av annonser och textlänkar liksom annonstext. Det enda du behöver göra är att kopiera textlänken eller det aktuella materialets kod och publicera på din webbplats eller i ditt nyhetsbrev. I materialet finns unika, pålitliga spårningslänkar som visar när en kund du förmedlat genomför ett köp som du därmed får provision på.

När Club Meds länkar och/eller annonstexter väl är publicerade på din webbplats kan du följa utveckling och statistik genom att logga in på Tradedoubler. Som affiliate betalar du aldrig någonting och du har aldrig krav på dig att publicera vårt annonsmaterial utan väljer själv när du vill jobba med det. Vi håller dig regelbundet uppdaterad om Club Meds nyheter och aktuella erbjudanden så att du alltid kan avgöra när annonsmaterialet är mest intressant för just dig.

Vår affiliatenätverkspartner Tradedoubler finns till hands för att besvara eventuella frågor om allt från hur länkarna fungerar till hur du kan maximera din provision.

Anslut dig till vårt program via Tradedoubler