All inclusive-semester

All inclusive-resor: din drömsemester till resmål över hela världen!

Populariteten med all inclusive-resor

Att åka på all inclusive-semester blir allt med populärt, och inte bara bland familjer som vill njuta av kvalitetstid tillsammans. Många olika slags resor – vinterns skidresa, romantiska resor och resor till exotiska destinationer – genomförs allt oftare som all inclusive-semester. Allt fler upptäcker att det helt enkelt är ett av de bästa sätten att skapa underbara minnen för resten av livet.

Boka din resa, transfer och resort med en enda transaktion och se fram emot obegränsat med gourmetmat, dryck och en uppsjö sporter och aktiviteter. All inclusive-resor erbjuder ett bekvämt och enkelt sätt att planera er budget och njuta av underbar semester i Europa, Asien, Amerika och Afrika. Var kommer din nästa all inclusive-resa att ta dig?

Vad är en all inclusive-resa?

All inclusive-resor är precis vad de låter som \– resor där allt ingår. Med en enda bokning tas alla delar av din semester om hand: flyg, transfer till resorten, vacker logi, gourmetmåltider lagade av professionella kockar, öppen bar, underhållning, sporter och aktiviteter. Det inkluderar även wifi, skatter och dricks.

All inclusive-resor passar alla åldrar och alla önskemål. Från familjer som vill koppla av tillsammans till par som önskar luxuös avskildhet. Det passar under vinterns skidresa och under sommarens sol- och badsemester. Oavsett om du drömmer om att tillbringa mycket tid på ett resmål långt borta från vardagen eller vill ta paus på en plats som inte kräver någon lång restid kan Club Med skräddarsy din perfekta semester.

Här kan du läsa mer om varför all inclusive är ett så omtyckt alternativ när det är dags att resa.

Hitta det perfekta erbjudandet för just dig

Våra bästa all inclusive-resorter

Allt omvandlas till valuta för pengarna

Det är värt att summera hur mycket det kostar med en natts logi, en hel dags måltider inklusive flera olika rätter gourmetmat till middag med vin och kanske till och med en god likör eller brandy på maten. Addera sedan ett par timmar vattensporter om dagen, hyra för solstolar, drinkar och glass och du kommer väldigt snabbt att inse att en all inclusive-semester innebär oslagsbar valuta för pengarna.

På Club Med erbjuder vi 15 % rabatt till dig som bokar din resa minst 6 månader i förväg. Om du verkligen vill fynda rekommenderar vi våra sista minuten-erbjudanden. Om du inte vill eller har möjlighet att planera en semester flera månader i förväg, är det ett utmärkt sätt att ändå se världen utan att tömma plånboken. Som du förstår innebär all inclusive till och med att du kan lämna plånboken i säkerhetsskåpet på rummet eftersom allting redan är betalat. Till och med ditt konto tar semester!

Se våra semestererbjudanden