Det här gör Club Meds all inclusive-koncept unikt

Populariteten med all inclusive-resor

Att åka på all inclusive-semester blir allt med populärt, och inte bara bland familjer som vill njuta av kvalitetstid tillsammans. Många olika slags resor – vinterns skidresa, romantiska resor och resor till exotiska destinationer – genomförs allt oftare som all inclusive-semester. Allt fler upptäcker att det helt enkelt är ett av de bästa sätten att skapa underbara minnen för resten av livet.

Med Club Med kan du boka din resa, transfer och resort med en enda transaktion. Se fram emot obegränsat med vällagad mat vid alla måltider, dryck från välkända märken, en uppsjö aktiviteter och sporter och proffsiga barnklubbar. All inclusive-resor är ett bekvämt, enkelt sätt att budgetera och njuta av en underbar semester i Europa, Asien, Amerika och Afrika.

Vad innebär all inclusive med Club Med?

All inclusive-resor är resor där allt ingår så att även plånboken kan ta semester. I en enda bokning täcks alla delar av din semester: flyg, transfer till resorten, vackra hotellrum, gourmetmåltider lagade av professionella kockar, öppen bar med drycker från välkända märken, underhållning, sporter och aktiviteter. Det inkluderar även wifi, skatter och dricks.

Våra all inclusive-resor passar alla åldrar och önskemål. Från familjer som vill koppla av tillsammans till par som önskar lyxig avskildhet. Det passar vinterns skidresa och sommarens sol- och badsemester. Oavsett om du drömmer om ett resmål långt borta från vardagen eller vill få en paus på en plats som ligger närmre hemma, kan Club Med skräddarsy din perfekta semester.

Här kan du läsa mer om varför all inclusive är ett utmärkt sätt att resa.

Hitta det perfekta erbjudandet för just dig

Hotellrum & transport

Våra moderna resorter har fina hotellrum i många olika kategorier och du kan själv välja om du vill boka din flygresa med oss. Om du bokar ett paket som inkluderar flyg ingår även transfer till och från flygplatsen i priset. Det innebär mindre stress och mindre utgifter på plats.

Vällagad mat och öppen bar

När det kommer till måltiderna som serveras på Club Med, är vårt all inclusive-koncept oslagbart. Först och främst lagas maten av riktigt skickliga kockar. Vid sidan av internationella klassiker lagar de alltid god lokal mat, och resorterna har har specialrestauranger med bordsservering. Till maten kan du njuta av ett glas vin eller en öl från välkända märken. All inclusive innebär även öppen bar där både alkohol och alkoholfria drycker ingår, så att du kan beställa en cocktails framför en sprakande brasa efter en lång dag utmed pisterna.

Upptäck vår mat och dryck

Lektioner & bergsguider

På alla Club Meds skidresorter erbjuds skidlektioner för nybörjare tillgång till bergsguider för mer erfarna åkare. Alla är professionella instruktörer som pratar engelska. Grupperna delas in efter erfarenhetsnivå: nybörjare, medelvan respektive avancerad, både för skid- och snowboardåkare.

Liftkort & utrustning*

När du bokar en semester på sju nätter med Club Med ingår liftkort, vilket finns att hämta i receptionen när du anländer. Det innebär att ingen tid går förlorad, du kan ge dig ut i backarna på en gång. Ta med din egen utrustning eller hyr av oss mot extra kostnad. Du får tillgång till skidrum och uppvärmda omklädningsrum för all skid- och snowboardutrustning.

Barnklubbar

På Club Med har vi som målsättning att alla i hela familjen ska få en oförglömlig skidupplevelse. Vår professionella personal som jobbar på barnklubbarna ser till att barnen underhålls och mår bra under semestern. De lär känna nya vänner från hela världen och lär sig åka skidor tillsammans med skickliga instruktörer. Barnklubbarna erbjuds för alla mellan 4 månader och 17 år.

Upptäck våra barnklubbar

After ski & underhållning

Att åka skidor och snowboard är givetvis en stor del av en vinterresa. Men på Club Med är vi väl medvetna om att mycket annat också är viktigt, vilket vi ser till att ta hand om. Koppla av i inomhuspoolen, få behandlingar på spat eller luta dig tillbaka i baren med favoritdrinken i handen samtidigt som du underhålls av livemusik och föreställningar framförda av professionella G.O®.

Varför Club Med under en all inclusive-skidresa?

De bästa skidresorna för nybörjare

Club Med erbjuder den ultimata skidresan för nybörjare. Eftersom liftkort och skidlektioner ingår i priset kan du prova på precis vad som helst. I egen takt upptäcker du vad tycker är roligt och har lust att bli bättre på. Våra skickliga instruktörer pratar engelska och är certifierade av det aktuella landets nationella skidskola. De försäkrar att du får de allra bästa förutsättningarna för att din åkning med skidor eller snowboard ska utvecklas och förbättras redan från första stund.

Världens bästa skidområden, för alla

Club Med Grand Massif Samoëns Morillon är den perfekta skidresorten för nybörjare. Tack vare multisportprogrammet finns otaliga och varierande aktiviteter för alla erfarenhetsnivåer. Liknande program erbjuds även på Club Med Peisey-Vallandry. Ett annat fantastiskt alternativ är vår resort Alpes d'Huez vars skidområde har 38 gröna pister utmed vilka nybörjare kan utvecklas i omväxlande landskap innan det är dags att avancera till brantare backar.

Våra bästa all inclusive-resorter

Allt omvandlas till valuta för pengarna

Det är värt att summera hur mycket det kostar med en natts logi, en hel dags måltider inklusive flera olika rätter gourmetmat till middag med vin och kanske till och med en god likör eller brandy på maten. Addera sedan ett par timmar vattensporter om dagen, hyra för solstolar, drinkar och glass och du kommer väldigt snabbt att inse att en all inclusive-semester innebär oslagsbar valuta för pengarna.

På Club Med erbjuder vi 15 % rabatt till dig som bokar din resa minst 6 månader i förväg. Om du verkligen vill fynda rekommenderar vi våra sista minuten-erbjudanden. Om du inte vill eller har möjlighet att planera en semester flera månader i förväg, är det ett utmärkt sätt att ändå se världen utan att tömma plånboken. Som du förstår innebär all inclusive till och med att du kan lämna plånboken i säkerhetsskåpet på rummet eftersom allting redan är betalat. Till och med ditt konto tar semester!

Se våra semestererbjudanden