All inclusive - allt ingår, på riktigt

Det här gör Club Meds all inclusive-koncept unikt

Populariteten med all inclusive-resor

Att åka på all inclusive-semester blir allt med populärt, och inte bara bland familjer som vill njuta av kvalitetstid tillsammans. Många olika slags resor – vinterns skidresa, romantiska resor och resor till exotiska destinationer – genomförs allt oftare som all inclusive-semester. Allt fler upptäcker att det helt enkelt är ett av de bästa sätten att skapa underbara minnen för resten av livet.

Med Club Med kan du boka din resa, transfer och resort med en enda transaktion. Se fram emot obegränsat med vällagad mat vid alla måltider, dryck från välkända märken, en uppsjö aktiviteter och sporter och proffsiga barnklubbar. All inclusive-resor är ett bekvämt, enkelt sätt att budgetera och njuta av en underbar semester i Europa, Asien, Amerika och Afrika.

Vad innebär all inclusive med Club Med?

All inclusive-resor är resor där allt ingår så att även plånboken kan ta semester. I en enda bokning täcks alla delar av din semester: flyg, transfer till resorten, vackra hotellrum, gourmetmåltider lagade av professionella kockar, öppen bar med drycker från välkända märken, underhållning, sporter och aktiviteter. Det inkluderar även wifi, skatter och dricks.

Våra all inclusive-resor passar alla åldrar och önskemål. Från familjer som vill koppla av tillsammans till par som önskar lyxig avskildhet. Det passar vinterns skidresa och sommarens sol- och badsemester. Oavsett om du drömmer om ett resmål långt borta från vardagen eller vill få en paus på en plats som ligger närmre hemma, kan Club Med skräddarsy din perfekta semester.

Här kan du läsa mer om varför all inclusive är ett utmärkt sätt att resa.

Hitta det perfekta erbjudandet för just dig

Våra bästa all inclusive-resorter

Allt omvandlas till valuta för pengarna

Det är värt att summera hur mycket det kostar med en natts logi, en hel dags måltider inklusive flera olika rätter gourmetmat till middag med vin och kanske till och med en god likör eller brandy på maten. Addera sedan ett par timmar vattensporter om dagen, hyra för solstolar, drinkar och glass och du kommer väldigt snabbt att inse att en all inclusive-semester innebär oslagsbar valuta för pengarna.

På Club Med erbjuder vi 15 % rabatt till dig som bokar din resa minst 6 månader i förväg. Om du verkligen vill fynda rekommenderar vi våra sista minuten-erbjudanden. Om du inte vill eller har möjlighet att planera en semester flera månader i förväg, är det ett utmärkt sätt att ändå se världen utan att tömma plånboken. Som du förstår innebär all inclusive till och med att du kan lämna plånboken i säkerhetsskåpet på rummet eftersom allting redan är betalat. Till och med ditt konto tar semester!

Se våra semestererbjudanden