Det är all inclusive – och du bestämmer

Ingen familj är den andra lik. Varje semester är en ny upplevelse. Därför erbjuder Club Med ett brett utbud av resor så att du – oavsett ålder och familjekonstellation – ska kunna åka på drömsemestern. Upptäck våra fantastiska all inclusive-resorter som passar alla från er som reser med småbarn till paret på jakt efter avskild romantik.

Vi har all inclusive-paket på nära håll i Europa liksom till långväga resmål på andra sidan jorden. Gemensamt är att de alla inkluderar lyxiga hotellrum, fantastisk gourmetmat, öppen bar, fritt tillträde till aktiviteter och sporter liksom sådant som dricks. Ni kan även boka flyg och transfer direkt med oss om ni vill.

Är du redo att boka dina drömmars all inclusive-resa?

Har du aldrig rest med Club Med förut? Klicka här för att lära dig allt du behöver veta.

Våra främsta all inclusive-resorter på nära håll

Mäktiga upplevelser utan jetlag

Om du inte hinner resa särskilt långt bort, eller föredrar att semestra på hyfsat nära håll erbjuder vi många imponerande all inclusive-paket i Europa. Du lägger mindre tid på själva resan som i stället kan tillbringas med att njuta på plats. Kortare flygtid kan också vara lämplig för familjer med väldigt små barn, som reser med far- eller morföräldrar eller har familjemedlemmar med funktionsnedsättning som kan försvåra själva resandet. Och visst är det skönt att slippa jetlag?

All inclusive runt Medelhavet

Club Med grundades i Frankrike så inte är det konstigt att vi har många resorter i landet. Här väntar världsberömd mat och dryck, lagade med sagolika råvaror på det där oefterhärmliga franska viset. Liksom underbara aktiviteter i de vackra miljöer som gjort Frankrike till ett av världens mest populära resmål. Men vi har också helt fantastiska resorter i Spanien, Grekland, Italien, Portugal och Turkiet.

Upptäck alla våra resmål

Våra främsta resorter runt Medelhavet

Våra främsta långväga all inclusive-resorter

Upptäck våra romantiska resor

Många av våra tropiska resmål ligger på långt avstånd från Sverige. Men när du bokar flyg och transfer direkt med Club Med underlättas planeringen eftersom även det då ingår i ditt all inclusive-paket. Och vem drömmer inte om sol och värme på en plats helt annorlunda än vardagen? Eftersom våra solresorter ligger på några av världens vackraste platser omgärdade av paradisiska stränder och tropiska miljöer är de väldigt populära för romantiska resor, smekmånader och när något särskilt ska firas.

Upptäck våra romantiska resor

Minnesvärda resor

När du reser långt bort till en plats väldigt olik vardagen skapas minnen för livet. Eftersom Club Med är all inclusive kan du väl där njuta av massor av vattensporter, aktiviteter, ny mat och nya kulturer. Vidga dina vyer med Club Med i länder som Brasilien, Japan, Seychellerna och Kanada.

Spännande upplevelser med bekant bekvämlighet

Med Club Med kan du vara med om många fantastiska upplevelser med utgångspunkt i en resort där alla bekvämligheter känns bekanta. Ni väljer till exempel själva om ni vill äta goda, lokala maträtter eller hålla er till internationella klassiker, vi har alltid både och på våra restaurangers menyer. Underbara hotellrum och vackra poolområden och stränder är grundläggande i semestern, som ni sedan kan krydda med vad ni vill. Vi rekommenderar att upptäcka länderna våra resorter ligger i, antingen med våra guider eller på egen hand. Gå på marknader, besök religiösa sevärdheter, lär er mer om landets historia och kultur.

Upptäck alla våra resmål

Våra främsta tropiska resorter

Även våra allra yngsta gäster är med om något speciellt

När familjen växer med ett nytt spädbarn kan det kännas avskräckande att planera en resa. Det är så mycket saker som ska med, särskilda måltider att tänka på, nya rutiner att ta hänsyn till varje dag… Vi förstår att det nästan känns för svårt för att genomföra på resande fot. Samtidigt är det kanske precis nu ni som mest behöver en semester? Vi på Club Med är väl medvetna om detta och har därför skapat tjänsten Baby Club Med® samt The Baby Welcome®. För att underlätta alla detaljer som är ett måste med ett spädbarn i familjen och göra semestern så smidig som möjligt.

Detta är Baby Club Med®

På dagtid välkomnar vår välutbildade barnklubbspersonal-G.O® de allra yngsta gästerna till Baby Club Med®, en del av resorten som är särskilt designad för spädbarn och småbarn mellan 4 och 23 månader. De får prova på slingor utomhus, öva på sin motorik, vi sjunger barnvisor och de lyssnar på musik och rytmer... Aktiviteterna är individuellt åldersanpassade inom gruppen, men barnklubbens design är också inspirerad av de naturliga miljöerna omkring resorten ni är på. När det är dags för mat kan barnen antingen äta med barnklubbspersonalen och de andra Baby Club Med®-deltagarna, eller så kan ni äta tillsammans som familj. Valet ert och vi har tagit fram tre olika lösningar. Ni väljer själva från dag till dag vilket matalternativ som passar just er familj bäst just den dagen: The Baby Corner, The Baby Restaurant eller The Biberonneries.

Läs mer om Baby Club Med®

The Baby Welcome®

På våra resorter som erbjuder Baby Club Med® erbjuder vi även tjänsten The Baby Welcome® som innebär att ni kan packa lättare och resa med mer ro i magen. Barnsängar, barnbadkar, flaskvärmare och sittvagnar är bara några exempel på de tillbehör som vi utrustar ert hotellrum med. Det finns även moderna, bekväma skötrum för barn bland resortens allmänna utrymmen, tillgänliga dygnet runt.

Övrig information

Inom ramen för Club Meds all inclusive-paket bor barn under 4 respektive 6 år bor gratis på våra skidresorter respektive solresorter. Det kostar däremot extra att anmäla spädbarn till Baby Club Med®. Baby Club Med® är öppet mellan 09-17:30. Oavsett vad ni behöver har vi på Club Med tänkt på det!

Zen Zones

Alla drömmar om paradisiska stränder, middag med tårna i sanden medan solen går ner, spabehandlingar för par och fantastiska rum med hänförande utsikt går att uppfylla med Club Med. Våra främsta resorter för par har vad vi kallar Zen Zones enbart för vuxna. Här har ni möjlighet att njuta av äkta lugn och ro inom områden där det finns privata pooler, avskilda stränder, särskilda barer – och, på bland annat Club Med Punta Cana och Club Med Michès Playa Esmeralda i Dominikanska republiken, till och med rum som enbart är för vuxna.

Till våra resorter med Zen Zones hör bland annat Club Med Seychelles i Seychellerna, Club Med Da Balaia i Portugal, Club Med Bali i Indonesien, Club Med Opio en Provence i Frankrike, Club Med La Plantation d'Albion och Club Med La Pointe aux Canonniers i Mauritius.

Hitta den perfekta romantiska resan

Resorter endast för buxna

Club Med erbjuder också hela resorter som enbart är för vuxna. Hit har inga barn eller ungdomar under 18 års ålder tillträde. Det är i stället avkopplande resorter med eleganta restauranger och fridfull stämning runt poolerna och på stranden. Ni får precis den avskildhet, lugn och ro som ni önskar er på er speciella resa. Det arrangeras också fester, underhållning och bekvämligheter anpassade för åldersgruppen.

Våra resorter enbart för vuxna är bland annat Club Med Turkoise utmed utmed Grace Bay på Turks- och Caicosöarna, som utnämnts till världens vackraste strand. Och magiska Club Med Finolhu Villas i Maldiverna som många anser vara ett perfekt resmål för smekmånad.

Upptäck Finolhu Villas i Maldiverna

Bäst resorter för par och firande

Kani
Kani
Exclusive Collection Space

Kani

MALDIVERNA

All inclusive-resorter utmed världens vackraste stränder

Club Med i Karibien

Det finns fantastiska stränder i Europa, inget snack om saken. Medelhavet är fullt av sagolika resmål för en förtrollande sol- och badsemester. Men för dig som drömmer om äkta paradisstränder rekommenderar vi våra all inclusive-resorter som ligger lite längre bort. I Karibien väntar mjuk kritvit sand intill varmt turkost hav.

Club Med Turkoise ligger till exempel längs utmed Grace Bay på Turks- och Caicosöarna vilken utnämnts till världens vackraste strand. Det sägs att ”livet är bättre i Bahamas”, och här bland två tusen öar och rev, underbara stränder och kristallklart vatten ligger Club Med Columbus Isle. Och på Guadeloupe, där Club Med La Caravelle ligger, bjuds resenärer på någonting så speciellt som karibisk och kreolsk själ med inslag av fransk flär.

Här hittar du alla Club Med i Karibien

Club Med i Indiska oceanen

Indiska oceanen, det stora hav som ligger mellan Afrika, Asien och Australien, är fullt av semesterparadis. Här ligger Club Med-resorter i Mauritius, Maldiverna och Seychellerna. År efter år toppar de listan på resmål som människor drömmer om att få uppleva i alla fall en gång i livet. Inte så konstigt, det här är önationer med svindlande vackra miljöer som alla bjuder på någonting helt unikt när det kommer till mat, kultur och historia.

Här hittar du alla Club Med i Indiska oceanen

Finolhu Villas på en privat paradisö

Sagolika Club Med Finolhu Villas ligger inbäddat i underbar natur på den privata ön Gasfinolhu i Indiska oceanen. Precis utanför dörren väntar underbara vyer, riktigt god mat och massor av spännande aktiviteter. Varje detalj på resorten är mycket medvetet genomtänkt – från fina bungalows byggda på pålar över havet till diskret, personlig butlerservice. Er all inclusive-semester i Maldiverna blir inte bara ett minne för livet utan en upplevelse som saknar jämförelse.

Upptäck Club Med Finolhu Villas

Club Med i Asien

Inte är det konstigt att vi svenskar älskar Asien. Hundratusentals av oss reser till Thailand varje år, men med solsäkert klimat, paradisstränder, berömd lokal mat och spännande utflykter är även Malaysia och Indonesien också populära resmål. Enkelt och bekvämt med tropiskt härligt klimat – det här är sinnebilden av en skön semester utan några bekymmer.

Här hittar du alla Club Med i Asien

All inclusive-resorter där resedrömmarna går i uppfyllelse

En minnesvärd semester på en av världens bästa all inclusive-resorter
Vi är övertygad om att vi har flera resorter som passar in på önskemålen du har på en drömsemester. De där resorna som man minns för resten av livet. Oavsett om ni reser som par, med hela familjen eller med ett kompisgäng har vi fantastiska all inclusive-resorter för alla smaker och intressen.

Vi lägger stor vikt och stolthet vid att ha resorter på några av världens vackraste platser där vi kan erbjuda våra gäster ett oslagbart all inclusive-koncept. Club Med finns i Afrika, Asien, Europa, Karibien, Nord- och Sydamerika och var du än bokar en resa med oss, kan du räkna med att vi har tänkt på allt.

Vi har familjevänliga all inclusive-resorter med barnklubbar från 4 månader till 17 år. Eftersom vi kan erbjuda hopkopplade rum har ni också möjligheten att bo hela familjen tillsammans, men ändå få gott om avskildhet. Men vi har också flera andra familjevänliga kategorier, som juniorsviter och hela villor.

För dig med en mindre semesterbudget har vi dels resorter som inte kräver så lång resa från Sverige liksom många fördelaktiga erbjudanden och rabatter. Eftersom allt ingår i det pris du betalar när du bokar vårt all inclusive-paket kommer inga obehagliga överraskningar i form av en räkning vid resans slut. Du har redan betalat för allt när du bokade. Väl på plats kan du helt enkelt njuta hur mycket du vill av mat, dryck, sporter och aktiviteter.

Men du hittar också så mycket mer. Club Med har resorter bara för vuxna. Resorter med olika avdelningar så att familjer blir nöjda, men även par som vill ha lugn och ro. Eller kompisgänget som vill ha en egen chalet på skidsemestern, men ändå få hjälp av conrierge och ibland äta lunch och middag på en resortrestaurang. I vårt all inclusive-koncept ingår allt, på riktigt. Det är bara att välja och vraka, boka och börja drömma.