Det är all inclusive – och du bestämmer

Ingen familj är den andra lik. Varje semester är en ny upplevelse. Därför erbjuder Club Med ett brett utbud av resor så att du – oavsett ålder och familjekonstellation – ska kunna åka på drömsemestern. Upptäck våra fantastiska all inclusive-resorter som passar alla från er som reser med småbarn till paret på jakt efter avskild romantik.

Vi har all inclusive-paket på nära håll i Europa liksom till långväga resmål på andra sidan jorden. Gemensamt är att de alla inkluderar lyxiga hotellrum, fantastisk gourmetmat, öppen bar, fritt tillträde till aktiviteter och sporter liksom sådant som dricks. Ni kan även boka flyg och transfer direkt med oss om ni vill.

Är du redo att boka dina drömmars all inclusive-resa?

Har du aldrig rest med Club Med förut? Klicka här för att lära dig allt du behöver veta.

Våra främsta all inclusive-resorter på nära håll

Mäktiga upplevelser utan jetlag

Om du inte hinner resa särskilt långt bort, eller föredrar att semestra på hyfsat nära håll erbjuder vi många imponerande all inclusive-paket i Europa. Du lägger mindre tid på själva resan som i stället kan tillbringas med att njuta på plats. Kortare flygtid kan också vara lämplig för familjer med väldigt små barn, som reser med far- eller morföräldrar eller har familjemedlemmar med funktionsnedsättning som kan försvåra själva resandet. Och visst är det skönt att slippa jetlag?

All inclusive runt Medelhavet

Club Med grundades i Frankrike så inte är det konstigt att vi har många resorter i landet. Här väntar världsberömd mat och dryck, lagade med sagolika råvaror på det där oefterhärmliga franska viset. Liksom underbara aktiviteter i de vackra miljöer som gjort Frankrike till ett av världens mest populära resmål. Men vi har också helt fantastiska resorter i Spanien, Grekland, Italien, Portugal och Turkiet.

Upptäck alla våra resmål

Våra främsta resorter runt Medelhavet

Våra främsta långväga all inclusive-resorter

Upptäck våra romantiska resor

Många av våra tropiska resmål ligger på långt avstånd från Sverige. Men när du bokar flyg och transfer direkt med Club Med underlättas planeringen eftersom även det då ingår i ditt all inclusive-paket. Och vem drömmer inte om sol och värme på en plats helt annorlunda än vardagen? Eftersom våra solresorter ligger på några av världens vackraste platser omgärdade av paradisiska stränder och tropiska miljöer är de väldigt populära för romantiska resor, smekmånader och när något särskilt ska firas.

Upptäck våra romantiska resor

Minnesvärda resor

När du reser långt bort till en plats väldigt olik vardagen skapas minnen för livet. Eftersom Club Med är all inclusive kan du väl där njuta av massor av vattensporter, aktiviteter, ny mat och nya kulturer. Vidga dina vyer med Club Med i länder som Brasilien, Japan, Seychellerna och Kanada.

Spännande upplevelser med bekant bekvämlighet

Med Club Med kan du vara med om många fantastiska upplevelser med utgångspunkt i en resort där alla bekvämligheter känns bekanta. Ni väljer till exempel själva om ni vill äta goda, lokala maträtter eller hålla er till internationella klassiker, vi har alltid både och på våra restaurangers menyer. Underbara hotellrum och vackra poolområden och stränder är grundläggande i semestern, som ni sedan kan krydda med vad ni vill. Vi rekommenderar att upptäcka länderna våra resorter ligger i, antingen med våra guider eller på egen hand. Gå på marknader, besök religiösa sevärdheter, lär er mer om landets historia och kultur.

Upptäck alla våra resmål

Våra främsta tropiska resorter

Även våra allra yngsta gäster är med om något speciellt

När familjen växer med ett nytt spädbarn kan det kännas avskräckande att planera en resa. Det är så mycket saker som ska med, särskilda måltider att tänka på, nya rutiner att ta hänsyn till varje dag… Vi förstår att det nästan känns för svårt för att genomföra på resande fot. Samtidigt är det kanske precis nu ni som mest behöver en semester? Vi på Club Med är väl medvetna om detta och har därför skapat tjänsten Baby Club Med® samt The Baby Welcome®. För att underlätta alla detaljer som är ett måste med ett spädbarn i familjen och göra semestern så smidig som möjligt.

Detta är Baby Club Med®

På dagtid välkomnar vår välutbildade barnklubbspersonal-G.O® de allra yngsta gästerna till Baby Club Med®, en del av resorten som är särskilt designad för spädbarn och småbarn mellan 4 och 23 månader. De får prova på slingor utomhus, öva på sin motorik, vi sjunger barnvisor och de lyssnar på musik och rytmer... Aktiviteterna är individuellt åldersanpassade inom gruppen, men barnklubbens design är också inspirerad av de naturliga miljöerna omkring resorten ni är på. När det är dags för mat kan barnen antingen äta med barnklubbspersonalen och de andra Baby Club Med®-deltagarna, eller så kan ni äta tillsammans som familj. Valet ert och vi har tagit fram tre olika lösningar. Ni väljer själva från dag till dag vilket matalternativ som passar just er familj bäst just den dagen: The Baby Corner, The Baby Restaurant eller The Biberonneries.

Läs mer om Baby Club Med®

The Baby Welcome®

På våra resorter som erbjuder Baby Club Med® erbjuder vi även tjänsten The Baby Welcome® som innebär att ni kan packa lättare och resa med mer ro i magen. Barnsängar, barnbadkar, flaskvärmare och sittvagnar är bara några exempel på de tillbehör som vi utrustar ert hotellrum med. Det finns även moderna, bekväma skötrum för barn bland resortens allmänna utrymmen, tillgänliga dygnet runt.

Övrig information

Inom ramen för Club Meds all inclusive-paket bor barn under 4 respektive 6 år bor gratis på våra skidresorter respektive solresorter. Det kostar däremot extra att anmäla spädbarn till Baby Club Med®. Baby Club Med® är öppet mellan 09-17:30. Pyjamas Club®, barnpassning på kvällen, erbjuds mellan 19-23. Godnattsagor, godnattvisor och enklare lekar för att underlätta barnens sömn erbjuds. Det går att boka individiuell barnpassning också. Oavsett vad ni behöver har vi på Club Med tänkt på det!