Semester med barn & tonåringar

Era barn kommer att älska sin semester

Barnens glädje är även er glädje

Väldigt många föräldrar tycker om att resa med Club Med av det enkla skälet att de vet om att deras barn kommer att vara glada, underhållna och väl omhändertagna tack vare vår professionella tillsyn av dem. Vi erbjuder aktiviteter och lokaler som är särskilt framtagna för just deras åldersgrupp, oavsett om de är 4 månader eller 17 år, liksom anpassade till vilken säsong det är, vilken resort ni rest till och, inte minst, deras personliga intressen. De har sällskap av entusiastiska och specialutbildade G.O® som brinner för att se barn och ungdomar ha roligt och utvecklas, vilket vi garanterar att de kommer att göra.

50 års erfarenhet och professionalism

När alla har sitt eget utrymme skapas välbefinnande och harmoni. Club Med har redan från vårt grundande erbjudit olika åldersgrupper olika utrymmen inom våra resorter. Dra fördel av vårt unika kunnande för att verkligen njuta av er semester tillsammans med barnen. Ni kan lita på vår erfarenhet \– att ni får lugn och ro och att barnen har det bra.

Lugn och ro - och tillit

Våra G.O® som tar hand om era barn är specialutbildade och har särskild förståelse för barns utveckling och inlärningsbehov. Tack vare det lär sig era barn självständighet när de är på semester med Club Med och föräldrar kan vara trygga i vetskapen att barnen är i trygga händer. Men utöver de aktiviteter som organiseras av barnklubbarna ber vi er hålla ett öga på var barnen håller hus, särskilt när ni befinner er i närheten av vatten (inklusive vid poolen när livvakter är närvarande).

Barnklubbar, kompetens och utrustning

På Baby Club Med®, Petit Club Med® och Mini Club Med® är era barn tillsammans med specialutbildade och erfarna G.O®. I Frankrike har de BAFA-diplom eller motsvarande, beroende på barnklubbens åldersgrupp. I andra länder har våra G.O® motsvarande lokal utbildning, eller väsentlig erfarenhet av barnomsorg.

Prissättning för barn i alla åldrar

De yngsta har särskilda förmåner, oavsett om ni reser till solen eller snön. Barn under 6 års ålder bor gratis på våra resorter i värmen och barn under 4 års ålder bor gratis på våra skidresorter.

SE PRISSÄTTNING FÖR BARN I ALLA ÅLDRAR

Rekommenderade resorter för familjer