Era barn kommer att älska sin semester

Barnens glädje är er glädje

Väldigt många föräldrar tycker om att resa med Club Med av det enkla skälet att de vet om att deras barn kommer att vara glada, underhållna och väl omhändertagna tack vare våra professionella barnklubbar. Vi erbjuder aktiviteter och lokaler designade för just deras åldersgrupp, oavsett om de är 4 månader eller 17 år. Barnklubbarna är också anpassade efter klimatet, resorten och barnens intressen. De har sällskap av specialutbildade och vänliga G.O® som brinner för att se barn och ungdomar ha roligt och utvecklas, vilket vi garanterar att de kommer att göra.

50 års erfarenhet

När alla har sitt eget utrymme skapas välbefinnande och harmoni. Från att vi grundades har Club kunnat erbjuda olika åldersgrupper egen plats inom våra resorter. Vår unika erfarenhet och kunskap gör det möjligt för hela familjen att verkligen njuta av er semester tillsammans. Ni kan lita på att ni får en skön resa samtidigt som barnen har det riktigt bra.

Lugn och ro - och tillit

Våra G.O® som jobbar som barn- och ungdomsledare på resorten är specialutbildade och har särskild kunskap om barns utveckling och inlärningsbehov. Tack vare det utvecklar barnen sin självständighet när de är på semester med Club Med och ni föräldrar kan vara lugna i vetskapen om att barnen är i trygga, proffsiga händer. Utöver den tid som barnen tillbringar på barnklubbarna är det dock föräldrars eget ansvar att hålla ett öga på barnen, särskilt när ni befinner er i närheten av vatten (inklusive vid poolen när livvakter är närvarande).

Professionalism och kompetens

Baby Club Med®, Petit Club Med® och Mini Club Med® leds av specialutbildade och erfarna G.O® som är resortens barn- och ungdomsledare. I Frankrike har de BAFA-diplom eller motsvarande, beroende på barnklubbens åldersgrupp. I andra länder har våra barn- och ungdoms-G.O® motsvarande lokal utbildning, eller väsentlig, dokumenterad erfarenhet av barnomsorg. Personalens professionalism, kompetens och vänliga attityd är alltid högsta prioritet.

Förmånliga priser för barn

De yngsta har särskilda förmåner oavsett om ni åker på semester till solen eller snön. Barn under 6 års ålder bor gratis på våra resorter i värmen och barn under 4 års ålder bor gratis på våra skidresorter.

Våra erbjudanden på resor med barn

Baby Club Med®: 4 till 23 månader

Den allra första semestern

Särskild utrustning, tillbehör och måltider, barnpassning… Vi har tänkt på allt så att er första semester med er allra yngsta är så enkel och bekväm som möjligt.

Upptäck Baby Club Med®

Våra bästa resorter för familjer

Kani
Kani
4 tridenter&

UPPTÄCK CLUB MED
Familjevänlig semester - Särskilda rabatter för barn - Skidresor för föräldrar och barn - Roliga Rörelser För de Yngsta - [Ta Hand Om Din Psykiska Hälsa (https://www.clubmed.se/l/clubmedathome/psykiskhalsa) - S'mores i ugnen - Minikocken