Hej bebisar!

Vi tar hand om allt

Om allt är familjevänligt omhändertaget på precis det sätt som behövs, är det underbart att resa med spädbarn och småbarn. Tjänsten Baby Club Med® innebär tillgång till åldersanpassade aktiviteter, barnmat, skötrum, nappflaskor och andra tillbehör direkt på hotellrummet.

Baby Club Med®: aktiviteter för barn mellan 4-23 månader

i en stillsam och bekväm miljö

På dagtid välkomnar vår välutbildade barnklubbspersonal-G.O® de allra yngsta gästerna till Baby Club Med®, en del av resorten som är särskilt designad för spädbarn och småbarn mellan 4 och 23 månader. De får prova på slingor utomhus, öva på sin motorik, vi sjunger barnvisor och de lyssnar på musik och rytmer... Aktiviteterna är individuellt åldersanpassade inom gruppen, men barnklubbens design är också inspirerad av de naturliga miljöerna omkring resorten ni är på. När det är dags för mat kan barnen antingen äta med barnklubbspersonalen och de andra Baby Club Med®-deltagarna, eller så kan ni äta tillsammans som familj.

Baby Club Med® är en tjänst som erbjuds på begäran mot extra kostnad på ett antal familjevänliga resorter, och ingår inte i all inclusive-paketet.

Bali
Bali
4 tridenter