Välkommen till Mini Club Med®

vår populära barnklubb som ingår i all inclusive-paketet

Vi har skapat barnklubben Mini Club Med® för alla gäster som är mellan 4 och 10 år. Precis som namnet avslöjar är det ett Club Med i miniatyr. Där barnen, i särskilda lokaler tillsammans med sin specialutbildade barnklubbspersonal, erbjuds åldersanpassade aktiviteter, sporter, underhållning och måltider. Era barn kommer snabbt att upptäcka nya intressen, talanger och vänner från hela världen.

På de enskilda resortsidorna hittar ni mer information om vilka aktiviteter och tjänster (vilka alltid ingår eller kostar extra) som erbjuds just där.

Välkommen till Mini Club Med®

sharing, discovery, and emulation

På vår barnklubb Mini Club Med® får barnen möjlighet att utvecklas med hänsyn till deras ålder och personliga intressen. De delas in i tre olika grupper – 4- och 5-åringar, 6- och 7-åringar samt 8- till 10-åringar. Grupperna har sin egen specialutbildade barnklubbspersonal som utformar ett spännande program för dagen. Det baseras på ett av fyra teman: sporter, kreativitet, uttrycksfullhet och lekar.

Allt som erbjuds inom Mini Club Med® – den flygande trapetsen, att åka vattenskidor, rida häst, matlagningslektioner, musik, dans, upptäckter i naturen, föreställningar... – ingår i all inclusive-paketet.

När det är dags att äta lunch...

kan barnen göra det inom Mini Club Med® eller ihop med er

Barn som deltar i Mini Club Med® kan äta både mellanmål och lunch ihop med barnklubbspersonalen på resortens The Baby Restaurant. Men om ni föräldrar hellre vill att ni äter lunch tillsammans hela familjen går det också bra, det är helt upp till er. Våra kockar lagar hur som helst mat som är specialanpassad för barn både vad gäller näring och smak. Till och med de mest kräsna kommer att hitta något de tycker om!

UPPTÄCK CLUB MED
Alperna för hela familjen - Mini Club Med + -[Familjevänliga Dominikanska republiken (https://www.clubmed.se/d/karibien/dominikanska-republiken) - All inclusive skidresor - Romantiska resor - Sommarsporter som alltid ingår - [