Glädje, gemenskap och positiv pedagogik!

För att utvecklas och lära känna nya sidor av dig själv

I grund och botten vill alla föräldrar att deras barn ska vara glada och lyckliga.
Att aktivt se det goda är kärnan i den positiva pedagogiken. Den stöttar barnens välmående och utveckling genom att fokusera på transversella (mjuka) färdigheter så som att främja samhörighet och förkovra emotionell intelligens. Färdigheter som kommer att hjälpa dem blomstra som människor och växa med självförtroende.

Vi har tagit hjälp av kunniga experter inom området för att inom Mini Club Med + kunna erbjuda aktiviteter som blivit omstrukturerade i enlighet med positiv pedagogik.

Och varför inte passa på under semestern, att på ett glädjefyllt vis ge barnen nya styrkor och färdigheter som de kan bära med sig hela livet? Baserat på kreativitet, mod, gemenskap, samarbete, glädje och självförtroende.

Det bästa från Mini Club Med® hänger med

För alla barns utveckling - tillsammans

Tennis, flygande trapets, scenföreställningar där barnen står i centrum... Det här och mycket mer har alltid varit omåttligt populärt bland barnen som deltar i Mini Club Med®.

Därför har vi sett till att de fortfarande hänger med! Men vi har också förbättrat dem så att varje barns inre styrka kan komma till uttryck och sprida glädje.

Att spela, leka och uppträda tillsammans skapar stöd, mod och stolthet!