De små förtjänar stora semesterminnen

och föräldrar förtjänar lugn och ro

På Club Med ser vi till att era 2- och 3-åringar samlar på sig lika många skojiga semesterminnen som ni vuxna får härligt avkopplande stunder.

På de enskilda resortsidorna hittar du mer information om vilka aktiviteter och tjänster som erbjuds just där, både de som alltid ingår liksom de som kostar extra.

Ett Club Med för barn mellan 2 och 3 år

där de upptäcker världen och lär sig mer om allt i den

Vi har skapat ett särskilt Club Med för yngre gäster så att de kan ha lika mycket skoj som sina föräldrar! Barnklubben Petit Club Med® erbjuder barn mellan 2 och 3 år spännande, åldersanpassade aktiviteter så som sporter, lekar och kreativa och estetiska påhitt. Våra G.O® som jobbar som barnklubbspersonal är välutbildade i bland annat lekens betydelse och barns utveckling. På Petit Club Med® står lärande och nyfikenhet kombinerat med mycket skoj i fokus.

Petit Club Med® är en tjänst som erbjuds på begäran mot extra kostnad på ett antal familjevänliga resorter, och ingår inte i all inclusive-paketet.

Baby Gym, spännande och kul för ditt barn

och hjälper deras visuella, kognitiva och motoriska utveckling

De flesta associerar ett babygym med en aktivitetsmatta med leksaker som hängar från lekbågar. Inom Petit Club Med® har vi också något vi kallar för Baby Gym vilket är något av en åldersanpassad lekplats med en minitrampolin och lekmatta. I den här färgglada miljön jobbar barnen på sina visuella, kognitiva och motoriska färdigheter. De utvecklar sin balans, hållning, förståelse för hur de kan hantera hinder och får större kroppsmedvetenhet.

Tillträde till Baby Gym ingår i ert all inclusive-paket men erbjuds också som en aktivitet inom Petit Club Med®.

Club Med för barn och barnfamiljer