En resa som samlar hela familjen

All inclusive-resor är perfekta för familjer som vill njuta av härlig kvalitetstid tillsammans. Vi på Club Med tar hand om allt, oavsett om ni längtar efter soliga dagar på stranden eller äventyr i en skidbacke. Det enda ni behöver ägna er åt, är att skapa familjeminnen för livet.

Vårt all inclusive-koncept går ut på att göra semesterplanerna så enkla som möjligt. Ett paket, ett pris – allt ingår, på riktigt. Ni kan boka flyg, transfer och resort i ett enda svep och på en gång börja se fram emot vällagad gourmetmat, öppen bar och ett fantastiskt utbud av aktiviteter och sporter. Det svåraste beslutet ligger i att välja vilken av våra underbara resorter i Europa, Asien, Afrika, Syd- eller Nordamerika ni ska boka? Samla familjen redan nu och börja planera för drömresan!

Vad är en familjevänlig all inclusive-resa?

En familjevänlig all inclusive-resa innebär att en enda bokning täcker allt. Flygresa, lokal transfer och ett modernt hotellrum på en vacker, lyxig resort ingår i priset. Men det gör också vällagad gourmetmat (frukost, lunch, middag och mellanmål), öppen bar, underhållning, aktiviteter och sporter. Vi inkluderar även wifi, skatter och dricks. När ni väl bokat och betalat kan alltså även plånboken ta semester.

Club Med är expert på familjevänliga all inclusive-resor. Vi vet hur viktigt det är att alla familjemedlemmar ska kunna ägna sig åt vad de helst vill göra, från barnklubbar för de yngre till segling och spabehandlingar för vuxna. Vi har resorter på världens vackraste platser över hela jorden, och ni väljer själva om ni vill resa långväga eller stanna nära hemmaplan.

Vad ingår i en familjevänlig all inclusive-resa med Club Med?

HOTELLRUM

Lyxigt, modernt boende

Våra familjevänliga all inclusive-resorter är säkra, moderna och väldesignade. De har alltid ett fantastiskt läge på resmålet. Bara gäster har tillträde till våra resorter så att hela familjen kan känna sig trygg. Många olika rumskategorier gör det lätt för er att välja den typ av boende som passar just er familj bäst. Vi har också många smarta lösningar för stora familjer, från hopkopplade rum till lyxvillor och skidchalets med flera sovrum.

FLYG OCH TRANSFER

Lätt att resa dit och hem

Ni väljer givetvis om ni vill boka flyg och transfer på egen hand. Men vi underlättar gärna för er genom att inkludera all transport direkt i Club Med-bokningen. Vår paketlösning innebär att er familjesemester inleds redan på flygplatsen. Från stunden ni checkat in är allt omhändertaget. Vår personal finns på plats på resmålets flygplats för att köra er till resorten och när det är dags för hemresa kör vi er tillbaka.

Mat och dryck

Vällagad mat för alla smaker

Att olika familjemedlemmar vill äta olika mat är ingen nyhet. Därför finns det alltid mycket att välja mellan på våra resorter. På huvudrestaurangen serveras ett stort utbud av lokala specialiteter och internationella klassiker. Men vi erbjuder också à la carte, bbq på stranden, middagar vid poolen, hamburgerbarer, grillrestauranger, pizzerior och mycket mer. Det finns garanterat något för alla, och era måltider ingår i priset.

Till och med roomservice ingår på våra all inclusive-resorter. Så om ni vill äta frukost på sängen eller en filmkväll på rummet med snacks och dryck, säg bara till!

Läs mer om vår mat och dryck

Drycker för alla tillfällen

Under en familjevänlig all inclusive-resa går ni aldrig törstiga. Allt från mineralvatten och läsk till drinkar och champagne ingår. Beställ en juice eller cocktail i poolbaren, en iskall öl till lunchen, en smoothie till barnen när de blir sugna och en flaska vin till middagen. Eftersom dricks ingår i all inclusive-priset ni redan betalat behöver ni heller aldrig leta efter mynt eller sedlar för att tacka vår fantastiska personal. Det är bara att koppla av och njuta!

Läs mer om vår mat och dryck

För barn

Glada barn innebär glada föräldrar

När du reser med Club Med kan du lita på att familjens barn och ungdomar kommer att få en lika minnesvärd semester som ni vuxna. Inom ramen för våra familjevänliga all inclusive-resor erbjuder vi olika barnklubbar som börjar 9 på morgonen och pågår till 17:30 på kvällen. Du kan skriva in barnen i en barnklubb i början av semestern och välja vilka dagar de ska delta. Det innebär att ni själva bestämmer hur mycket tid ni vill tillbringa tillsammans hela familjen.

Barnklubbarna erbjuder spännande, åldersanpassade sporter och aktiviteter för barn mellan 4 månader och 17 år. I fokus står skoj, nyfikenhet och lärande oavsett om de ägnar sig åt att segla, åka vattenskidor, prova på bågskytte och flygande trapets, konstnärligt skapande, sätta upp föreställningar eller spela tv-spel.

Läs mer om våra barnklubbar

Club Med för barn och ungdomar

Sporter och aktiviteter

Aktiviteter för alla åldrar

Vad tycker din familj är roligt att hitta på? Våra familjevänliga all inclusive-resor erbjuder aktiviteter för alla åldrar och intressen. På våra solresorter finns alltid pooler och vackra sandstränder med solstolar, solbäddar och parasoll. Mängder av vattensporter ingår i priset, välja till exempel mellan att segla, snorkla, paddla kajak och paddla SUP-bräda. På våra resorter i Maldiverna och Mauritius finns även möjlighet att hoppa ombord en privat yacht och ägna en dag åt att bada, snorkla och dyka i kristallklara Indiska oceanen.

Läs mer om Club Meds vattensporter

Kvalitet du kan lita på

På Club Meds resorter finns förstklassiga sportanläggningar så som tennisbanor och golfbanor. Ni kan prova på bågskytte, beachvolleyboll, shuffleboard, padel och andra populära sporter. Det finns något nytt att hitta på tillsammans varje dag under en all inclusive-semester med Club Med.

Vi har specialutbildade anställda, så-kallade G.O®, Gentils Organisateurs, som är så mycket mer än bara personal. De finns på plats för att hjälpa till, instruera, organisera och se till att alla är säkra och mår bra. Deras närvaro är mycket uppskattad och en del av vår berömda Club Med-anda som göra våra familjevänliga all inclusive-resor så unika.

Läs mer om våra landsporter

Underhållning på kvällen

Underhållning för hela familjen

Kanske hör det semestern till att låta barnen vara uppe lite längre än hemma? På kvällen väntar nämligen underhållning på Club Med i form av livemusik och varierande, familjevänliga föreställningar. Ni kan välja att låta barnen dansa på ett särskilt dansgolv med sina barnklubbsledare medan ni ser ett halsbrytande cirkusframträdande.

ETT PAKET, ETT PRIS – ALLT INGÅR

Om du räknar på hur mycket det kostar med hotellrum, måltider, glass, drycker, aktiviteter, solstolar på stranden och allt annat som familjen vill unna sig under semestern... Så kommer du snabbt att uppskatta hur otroligt mycket valuta för pengarna det innebär att boka en all inclusive-resa med Club Med.

Men inte nog med det! Bokar du 6 månader i förväg erbjuder vi 15 % rabatt. Vill du hitta en ännu förmånligare resa, har våra sista minuten-erbjudanden ett prisavdrag på upp till 20 %. När du väljer all inclusive bokar du ett paket och betalar ett pris – därefter ingår allt. Även plånboken tar semester så fort bokningen är klar!

Upptäck våra bästa erbjudanden

Familjevänliga resor med Club Med