All inclusive-resorter på världens vackraste platser

Storslagen lyxsemester för familjer och par

Sedan 1950 har luxösa all inclusive-resor varit Club Meds specialitet. Vi hälsar dig välkommen till världens vackraste platser – utan några dolda kostnader. I våra exklusiva chalets i de snöklädda Alperna och sagolika lyxvillor på pålar i vattnet i Maldiverna får du komfort och kvalitet i världsklass. Här kan du läsa mer om våra underbara semestermål där din lyxsemester blir helt utan bekymmer.

Upptäck det unika med Club Med

En lyxsemester handlar om att uppfylla drömmar. Om att vara fri att njuta och vara med om upplevelser som tillfredställer alla sinnen. Snarare än överdådighet handlar det om perfekt service, ett högkvalitativt utbud och att verkligen må bra hela dagen. Våra lyxiga all inclusive-resorter är designade för att skapa fantastiska minnen oavsett om ni är på en familjesemester eller en romantisk resa för två.

Club Med är världsberömt för all inclusive-resor i världsklass, men vår Exclusive Collection tar bekvämd avskildhet och elegans till en helt ny nivå. När du väljer att resa till någon av våra Exclusive Collection-resorter kommer du att kunna njuta av all den komfort som en Club Med-semester alltid innebär, men med ytterligare härliga detaljer som hör till en äkta lyxresa. Oavsett vilken Exclusive Collection-resort du bokar kan du vänta dig exempellös service, magiska hotellrum och semesterdrömmar som går i uppfyllelse.

Därför är en all inclusive-semester oslagbar

Champagne i solnedgången. Privat concierge. Infinity-pooler som tycks smälta samman med havet. Det finns så mycket som gör upplevelsen av en all inclusive-resort oslagbar. Oavsett om du reser med familjen eller på en romantisk resa utan barn innebär en all inclusive-semester att ni kan njuta utan bekymmer.

Gourmetmiddagar, goda viner, fantastiska spabehandlingar – under en vanlig semester är det lätt att kostnaderna skenar iväg. För många innebär en drömresa att slippa hålla koll på plånboken. På så vis är en all inclusive-resa ren och skär njutning. Du slipper boka transport, släpa runt bagage och leta efter var ni ska äta nästa gång.

I våra exklusiva all inclusive-resor ingår allt, från flyg till gourmetmat och fantastiska hotellrum. Lägg där till öppen bar och spektakulär kvällsunderhållning. En all inclusive-semester med Club Med blir garanterat ett minne för livet.

Underbara hotellrum och fantastisk mat

När du reser på all inclusive-lyxsemester med oss kommer du att känna dig som en äkta VIP-gäst. Du bor i en del av resorten som bara ni har tillträde till, där ni kommer att upptäcka rofylld stillhet i vackra chalets, toppmoderna villor eller lyxsviter. Er egen privat oas som bara ligger en kort promenad eller båttur från resten av resorten.

När du bokar en exklusiv all inclusive-resort kan du välja mellan att bo i en privat chalet i Alperna eller en strandvilla på någon av våra lyxresorter i värmen. Tillräckligt med utrymme är aldrig ett bekymmer, vi har villor och chalets med sovrum och vardagsrum för er på smekmånad och så mycket som fyra sovrum till er som reser med hela familjen.

För de flesta är maten en stor del av resan, och matkulturen säger mycket om landet du rest till. Därför erbjuder vi alltid våra gäster möjligheten att upptäcka lokala specialiteter. På Club Med är det lätt att göra lunch- och middagsupplevelsen till något alldeles speciellt, oavsett om ni vill äta frukost vid poolen eller unna er en privat middag med levande ljus som vi serverar i er villa. Du serveras också champagne varje dag från klockan 18:00.

Perfekt avskildhet och hängiven service

På Club Meds all inclusive-lyxresorter kan du koppla av på riktigt. I våra utrymmen med 5 Tridenter finns sofistikerade enskilda lounger som bara ni har tillträde till. Här kan ni umgås i baren med en drink i handen eller luta er tillbaka vid poolen i lugn och ro.

Vår personliga conciergeservice har till uppgift att se till att semestern blir en skräddarsydd upplevelse. Önskas en privat butler som alltid finns till hands? Ett eget skidrum i er privata skidstuga? Vi fixar det. Som gäst på Exclusive Collection får du också privat transfer, förtur att boka på våra restauranger och hjälp att planera sagolika aktiviteter och äventyr.

En lyxig all inclusive-resa är något alldeles magiskt oavsett om ni åker till en snösäker skidresort eller vill sola och bada i värmen.

Detta ingår när du bokar Club Med Exclusive Collection

 • +

  Förtrollande resmål

 • +

  Oförglömliga upplevelser

 • +

  Skräddarsydd bekvämlighet

 • +

  Unika mat- och dryckesupplevelser

 • =

  Sagolik design

Här får ni guldkant på semestern

En enastående och personlig upplevelse

När du bokar en av våra lyxvillor kommer du att kunna njuta av total avskildhet, privat butlerservice, privat pool, fantastisk design och mycket mer. Du har samtidigt enkel tillgång till allt som all inclusive-resorten för övrigt erbjuder i form av aktiviteter, sporter, restauranger, barer, pooler, spa och dylikt.

Club Med har lyxvillor i Maldiverna och Mauritius. Båda resmålen har ett brett utbud av olika slags lyxvillor som passar såväl familjer som par på romantisk resa utan barn. Upplev det bästa av två världar: härlig avskildhet i er privata villa och ett aldrig sinande utbud av upplevelser på all inclusive-resorten.

Upptäck våra Exclusive Collection-lyxvillor