Det unika med Club Med

Det här är en all inclusive-semester med oss

All inclusive-semester

Club Med hittade inte bara på idén med all inclusive. Vi återuppfinner och förfinar ständigt konceptet än i dag. Så att både barn och vuxna kan åka på en semester som är alldeles häpnadsväckande.

Det började år 1950. Då hade den belgiske före detta idrottsmannen Gérard Blitz en vision om en lyxig typ av resor där gästerna kunde njuta av allt helt bekymmersfritt. Hans idé var att resenärer skulle kunna mötas och koppla av tillsammans på världens vackraste platser. Och bara betala ett enda pris.

I dag består Club Med av drygt 70 all inclusive-resorter. Det franska ordet "village", stad, är vad vi kallar själva resorten. Det är en en privat, säker och intim plats där känslan av gemenskap och samhörighet är stark.

Våra medarbetare kallas för G.O® efter franskans ”gentils organisateurs” (ung. vänliga arrangörer) eller G.E® efter franskans ”gentils employés” (ung. vänliga anställda). Vi kallar gäster för G.M® efter franskans ”gentils membres” (ung. ”vänliga medlemmar”). På samma vis använder vi det franska uttrycket chef de village i stället för det mer vedertagna hotellchef. En chef de village ansvarar för resortens personal och allt det dagliga arbetet. Tillsammans är de ungefär 14 000 stycken med cirka 100 olika nationaliteter.

En ”great member” – eller G.M.® som vi oftast säger – det är du! Det engelska uttrycket är löst översatt från franskans ”gentil membre”, och refererar till alla våra gäster. Att du är väl omhändertagen är vår högsta prioritet.

Läs mer om vårt all inclusive-koncept

Vad är en all inclusive-semester?

När du bokar en all inclusive-semester överlåter du ansvaret att ta hand om allt på oss. Från flyg och transfer till hotellrum, matlagning och underhållning. För att inte tala om massor av sporter och aktiviteter så att ingen dag behöver vara den andra lik.

Vi gör också vårt bästa för att se till att ingenting lämnas åt slumpen, som till exempel att ni ska kunna få tillgång till barnmat eller lätt kunna boka utflykter. Gratis wifi ingår också.

Semester utan kompromisser

Målet med en all inclusive-semester, oavsett om ni åker på en familjeresa eller en romantisk resa som par, är att allt ska vara bekymmersfritt. Både på skidsemestern och solresan.

En bokning är allt som krävs. Vi avlägsnar alla eventuella stressmoment och ger dig i stället tid. Tid att umgås med nära och kära, tid att koppla av, tid att bestämma i stunden vad ni vill hitta på utan att fundera på om ni har råd.

Att besöka våra resorter är en fröjd. Semester utan kompromisser! Eftersom allt ingår i ett pris, som ni redan har betalat, kan ni garanterat fylla dagarna med upplevelser som passar alla i sällskapet. Oavsett om någon vill vara aktiv och någon annan bara luta sig tillbaka i en solstol.

Välj mellan villor vid paradisstränder, skidchalets intill pisterna, hopkopplade familjerum på familjevänliga resmål... Club Med har allt.

Detta ingår i en all inclusive-semester med Club Med

Ta det lugnt

Det är inte alltid lätt att planera en semester för hela familjen – spädbarn och barn, tonåringar och vuxna. Ett stort hinder kan vara prislappen. Ett annat vad de yngre familjemedlemmarna ska underhålla sig med under semestern. Därför är vårt all inclusive-koncept så perfekt.

Inte nog med att ni vet direkt när ni bokar exakt vad allt kostar eftersom det inte finns några dolda kostnader. Ni kan också känna er lugna eftersom era barn och ungdomar kommer att vara i professionella händer.

Vi har fyra barnklubbar som är baserade på ålder. Baby Club Med® (4-23 månader), Petit Club Med® (2-3 år), Mini Club Med® (4-10 år) och Junior Club Med® respektive Club Med® Passworld (11-17 år) leds av specialutbildade och erfarna G.O® som är resortens barn- och ungdomsledare. Här erbjuds de aktiviteter och lokaler designade för just deras åldersgrupp. Barnklubbarna är också anpassade efter klimatet, resorten och barnens intressen. Tillsammans har de riktigt roligt.

Mer om att resa med barn och ungdomar

Glada barn ger glada föräldrar

Eftersom allt ingår i priset behöver ni aldrig säga nej när barnen ber om ännu en glass, ännu en läsk, ännu en bit pizza... Eller om de vill spela fotboll, snorkla eller lära sig segla. Medan ni föräldrar lutar er tillbaka och bara njuter av ledigheten är era barn och ungdomar både underhållna och väl omhändertagna.

För att hela semestern ska vara familjevänlig har barnen och ungdomarna också möjligheten att tillsammans med sina G.O®-ledare öva på och framföra en föreställning.

Så oavsett om ni har mycket små spädbarn eller en tonåring som står på tröskeln till vuxenvärlden kan ni lita på att Club Med är ett säkert kort.

Mer om Club Meds barnklubbar

Sök bland alla Club Meds resorter
Cancún
Exclusive Collection Space

Cancún

Mexiko

Kani
Exclusive Collection Space

Kani

MALDIVERNA

Club Med har många all inclusive-resorter som passar dig på jakt efter en speciell plats att besöka som par. Där ni kan koppla av, upptäcka nya kulturer och tillbringa tid på tu man hand tillsammans. Njut av drinkar vid infinitypoolen i solnedgången, middag med tårna i sanden, hotellrum med svindlande utsikt och utflykter anpassade för två.

Sök bland alla Club Meds resorter
Kani
Exclusive Collection Space

Kani

MALDIVERNA