Vad du kan förvänta dig den här vintern

Club Med La Rosière 4§ vintertid

Franska Alperna fr.o.m. december 2020

Familjevänliga La Rosière ligger på 1 850 meters höjd mellan franska Tarentaisedalen i Montvalezan och italienska Aostadalen, med utsikt över hela Tarentaisedalen. Resorten erbjuder en genuin och intim upplevelse av Alperna i naturskön omgivning.

Upptäck La Rosière vintertid

Club Med Seychelles 5§

Ny resort fr.o.m. våren 2021

Ta med hela familjen på äventyr på vår nya resort som ligger på en privat ö i Seychellerna. I en miljö präglad av en fridlyst marin nationalpark och grönskande djungel kommer du att möta ett ekovänligt paradis på jorden.

Upptäck Seychelles

Club Med Seychelles, Seychellerna

Öppnar våren 2021 – NY EXCLUSIVE COLLECTION RESORT

Vår helt nya ekovänliga resort på en privat ö i Seychellerna är perfekt för naturälskare, smekmånadsfirare och familjer som vill vara med om ett tropiskt äventyr. Club Meds lyxresort erbjuder unik avskildhet oavsett om du vill snorkla i lugn och ro i en fridlyst marin nationalpark eller vill ge dig ut på spänningslysten upptäcktsfärd.

Upptäck Club Med Seychelles

Club Med La Rosière

Öppnar i december 2020 – NY FAMILJEVÄNLIG 4T RESORT

Familjevänliga La Rosière ligger på 1 850 meters höjd mellan franska Tarentaisedalen i Montvalezan och italienska Aostadalen, med utsikt över hela Tarentaisedalen. Resorten erbjuder en genuin och intim upplevelse av Alperna i naturskön omgivning.

Upptäck Club Med La Rosière vintertid

Club Med Magna Marbella, Spanien

Öppnar snart – NY FAMILJEVÄNLIG 4T RESORT

Club Med Magna Marbella ligger ett stenkast från Marbella pittoreska gamla stad, i mitten av en tolv hektar stor terrasserad trädgård mot en kuliss av majestätiska berg. Med toppmoderna hotellrum, barer, restauranger och spa. Yngre gäster kommer att älska vattenlandet medan föräldrar och par kan koppla av i vår fina Zen Zone där det finns pool och bar endast för vuxna i närheten av den fridfulla trädgården för yoga och meditation.

Upptäck Club Med Magna Marbella

Club Med La Palmyre Atlantique, Frankrike

Nyöppnad – FAMILJEVÄNLIG 4T RESORT

Välkommen till nyrenoverade och uppgraderade Club Med La Palmyre Atlantique vars bungalows smälter in i den vackra omgivning som präglar franska regionen Charente-Maritime. Här väntar en all inclusive-semester full av aktiviteter som segling, tennis, golf och mountainbiking liksom vinprovningar och kulturhistoriska upptäckter.

Club Med Alpe d'Huez, franska Alperna

Nyöppnad – NY FRANSK 4T SKIDRESORT

Till vintern 2021 har Club Med Alpe d’Huez förvandlats till en skidresort med 4 Tridenter. Den här ski in-ski out resorten med underbara panoramavyer över Alperna har ett stort utbud av både aktiviteter och bekvämligheter för hela familjen. Vid Alpe d’Huez ligger Europas längsta pist och Club Med är nu en av de främsta resorterna i hela området.

Upptäck Club Med Alpe D'Huez vintertid

Club Med Michès Playa Esmeralda, Dominikanska republiken

Nu öppen – NY EXCLUSIVE COLLECTION RESORT

Upptäck vår nya Exclusive Collection-resort Club Med Michès Playa Esmeralda som öppnade vintern 2020 i Dominikanska republiken. Den här vackra resorten är den första i sitt slag inom Club Med: ett helt nytt boutiquekoncept med fyra distinkta områden som passar olika typer av resenärer, från dig som reser med hela familjen till dig som vill fokusera på wellness i lugn och ro.

Upptäck Club Med Michès Playa Esmeralda

Club Med Les Arcs Panorama, Frankrike

Nu öppen – NY FRANSK 4T SKIDRESORT MED 5Ψ LUXURY SPACE

Tänk dig att tillbringa dagen utmed Paradiski®-områdets 425 km pist för att sedan återvända till ditt rum inom Le Belvédère 5 Ψ Luxury Space, innan du går till Club Med Spa by Cinq Mondes för en avkopplande behandling innan före en middag full av franska delikatesser. Les Arcs Panorama är en spektakulär och familjevänlig resort med utsikt över Tarentaisedalen och Mont Blanc som erbjuder barnklubbar för alla barn och ungdomar mellan 4 månader till 17 år.

Upptäck Club Med Les Arcs Panorama vintertid