Välkommen till Sydafrika

Som en juvel inbäddad i kusten utmed Indiska oceanen. Så skulle vi kunna beskriva Club Med Tinley som kommer att öppna i östra Sydafrika i provinsen Kwazulu-Natal.

§ Det svindlande vackra landskapet badar i solljus drygt 300 dagar om året

§ Och är en plats där besökare skapar oförglömliga minnen - på vackra stränder, i majestätiska berg och nära imponerande djurliv

§ När du planerar nästa drömresa, varför inte ha Club Med Tinley i åtanke? Varje dag kommer att vara ett nytt, sagolikt äventyr!

All inclusive-safariupplevelser

Detta ingår

Club Med Tinley ligger precis vid vattnet

Vår nya lyxiga resort med ett Exclusive Collection Space kommer att ligga utmed Dolphin Coast – i en unik miljö präglad av vackra stränder, svindlande panoramavyer och sanddyner. Som gäst kommer du att mötas av en avkopplande atmosfär präglad av samtida afrikanska influenser. Det perfekta resmålet för dig som vill komma nära den fascinerande sydafrikanska kulturen.

Safarilodgen

Vår safarilodge ligger i den norra delen av provinsen Kwazulu-Natal och täcker drygt 8 600 hektar där alla ”big five” lever, men också väldigt många andra vilda djur. Det innebär att ni har fantastiska möjligheter att uppleva magisk, familjevänlig safari.

En lyxig resort med Exclusive Collection Space

Fantastiska hotellrum och transport

Barnklubbar från 4 månader till 17 år

Helpension och öppen bar

Öppen året runt

All inclusive-aktiviteter

Ett resmål som inte får missas

Du kanske också är intresserad av…

Club Med har resorter i Marocko, Tunisien och Senegal där gäster erbjuds en spännande blandning av natursköna miljöer och lokal kultur. Från äventyr i öknen och bad i Medelhavet till utflykter i deltaområden och god gastronomi. Det är resmål som erbjuder en omväxlande och upplyftande semester, oavsett om du drömmer om äventyr, avkoppling eller kulturella upplevelser.

Marrakech La Palmeraie

Club Med Marrakech La Palmeraie är ett utmärkt val för en marockansk all inclusive-semester, oavsett om ni reser tillsammans med vänner eller familj. Växla mellan tennisbanan och golfbanan, storsa i den vindlande medinan och fynda i den legendariska souken. För er som önskar extra luxuösa bekvämligheter finns Le Riad, vårt exklusiva 5 Ψ Space.

Yasmina

På vår resort Club Med Yasmina vid Gibraltarsundet väntar en underbar all inclusive-semester i Marocko. Välkommen till Medelhavet och en vistelse med vänner eller familj i riktig paradismiljö där ni kan ägna tiden åt era favoritsporter eller bara ta det lugnt intill overflowpoolen.