Club Med-magi direkt i hemmet

Just nu jobbar många av oss hemifrån, och även när arbetsdagen är slut behöver vi stanna hemma. Det var också länge sedan vi var på semester tillsammans hela familjen. Därför har vi sammanställt roliga aktiviteter och upplevelser för både stora och små. Så att ni kan få lite av den där magiska Club Med-känslan – hemma.

För minikocken: kycklingspett

Ett säkert sätt att göra barnen intresserade av att hjälpa till i köket, är att hjälpa dem laga mat som de tycker är god. Vi tror att de här kycklingspetten som serveras på Club Meds resorter ska passa bra! Ät dem ihop med wokade grönsaker som barnen gillar.

Klicka här för receptet >>

Riktigt god guacamole

”Holy guacamole!” Det här enkla, supergoda receptet på guacamole gör det lätt för er att snabbt fixa ihop en god dipp till nästa familjekväll. Ät guacamolen med grönsakssticks, tortilla chips – eller varför inte rakt upp och ner med sked? Mums!

Klicka på klippet till höger för att göra mexikansk guacamole precis som på Club Med!

#CookLikeClubMed: Bröd med vit choklad

Många av oss har blivit hobbybagare det senaste året. Varför inte prova att baka det här läckra brödet med vit choklad nästa gång. Det är en varm favorit och klassiker på Club Meds resorter som passar bra till frukost, till lunch, ja till och med till middag. Bröd med vit choklad passar faktiskt när som helst!

Ta bilder på era bröd, använd hashtaggen #ClubMedatHome och #CookLikeClubMed och dela med er av dem på Instagram. Glöm inte tagga @clubmed!

Klicka här för receptet (på engelska) >>

För minikocken: s’mores

Ibland behövs något sött för att höja energierna! Barnen kommer att älska att hjälpa till att göra grillfavoriten s’mores hemma i köket. Grillade marshmallows och choklad mellan två kex passar särskilt bra de kvällar ni förvandlar vardagsrummet till en campingplats.

Klicka här för recept >>

Yoga för både föräldrar och barn

med Dawn Sim @Thatmomoffour

Gör yoga tillsammans med barnen! Dawn Sim, @Thatmomoffour på Instagram, är en wellnesscoach från Singapore. Tillsammans med sina fyra döttrar delar hon med sig av en kort och lätt sekvens som ni kan göra tillsammans hela familjen som ett sätt att röra på kroppen ett par minuter och samtidigt öka välmåendet.

För minikocken: ägg i kakform till frukost

Varför inte låta barnen laga frukost åt hela familjen en dag? De här äggen bakade i en kakform tillsammans med ost och grönsaker går att frysa in. Gör en stor sats så har ni goda små snacks för ett tag framöver!

Klicka här för receptet >>

360-gradersvy över flora och fauna

Med hjälp av Google AR animals kan du göra läxläsningen snäppet roligare för barnen. De kan till exempel spana på brunbjörnarna som finns runt Club Meds resort Tomamu Hokkaido på sommaren eller de många olika slags hajar som finns i Maldiverna.

Googla på brunbjörn, haj, sköldpadda, orm eller ara och scrolla ner till du ser knappen ”View in 3D”.

Hitta inspiration till nästa Club Med-resa

På den här länken hittar ni 360-gradersfilmer från Club Meds resorter. Ta en titt tillsammans hela familjen och börja drömma och planera för nästa semester.

Vår spellista med 360-gradersfilmer >>

Intentioner för varje vecka

Att sätta intentioner är ett bra knep för att ge dig själv målsättning liksom hitta inspiration och motivation att uppnå dina drömmar. Eftersom du tillbringar så mycket tid hemma med familjen, varför inte skriva ner era intentioner tillsammans? Klicka på länken här nedan för att få Club Meds tips på hur ni kan göra.

Tips på hur du kan sätta intentioner >>

#CookLikeClubMed: Pizza frutti di mare

På med förklädet! Nu är det dags att lära sig göra pizza tillsammans med en av Club Meds kockar. Du lär dig göra degen från scratch och hur du bäst toppar den med fisk- och skaldjursfavoriter.

Ta bilder på era pizzor, använd hashtaggen #ClubMedatHome och #CookLikeClubMed och dela med er av dem på Instagram. Glöm inte tagga @clubmed!