Club Meds åtgärder mot coronaviruset

Uppdaterat 11 november 2020

SAFE TOGETHER

På Club Med är våra gäster och vår personals hälsa och säkerhet högsta prioritet. Med tanke på den rådande situationen med coronapandemin och covid-19, arbetar vi för fullt med att garantera att alla hygien- och säkerhetsrutiner på våra resorter är kvalitetssäkrade och lever upp till högsta nivå. Så att du som gäst alltid kan känna dig trygg och skapa glada minnen för livet.

Vi har full förståelse för att det är annorlunda att resa just nu. Vi vill försäkra dig om att ingenting är viktigare för oss än våra gästers välbefinnande och att vi gör vår allra yttersta för att er resa ska vara så bekymmersfri som möjligt. Vi finns alltid till hands för att hjälpa till att göra upplevelsen så säker och njutbar som möjligt.

Har du frågor och funderingar är du alltid välkommen att kontakta våra reserådgivare.

Njut av en trygg vinterresa med Club Med

Ingenting är viktigare för oss än våra gästers välbefinnande, och när du reser med Club Med kan du vara säker på att du är i trygga händer.

Den här vintern kan du räkna med att vi säkerställer alla nödvändiga hygien- och säkerhetsrutiner* på våra resorter så att din semester med oss blir både trygg och oförglömlig. Safe Together-åtgärderna, godkända av Cristal International Standards, implementerades på våra resorter i somras. Samtliga av resorterna blev POSI Check-certifierade vilket vi är väldigt stolta över: det borgar för er säkerhet hos oss.

Den här vintern innebär Safe Together att vi har adderat ytterligare åtgärder på våra skidresorter i Alperna. Så att ni kan koncentrera er på att skapa nya minnen och semesterupplevelser. Ni kan slappna av och, inte minst, känna sinnesro. Våra G.O-team är glada att kunna välkomna er som gäster och finns till hands för att erbjuda er allt det där som Club Med är specialister på.

*Våra hygien- och säkerhetsrutiner är utvecklade och kvalitetssäkrade av en vetenskaplig kommitte som består av medicinska experter. Hygien- och säkerhetsrutinerna kan komma att justeras om myndigheternas rekommendationer och beslut ändras. Dessa hygien- och säkerhetsrutiner tillämpas på alla våra resorter som är öppna.

Vänligen notera: hygien- och säkerhetsrutinerna som beskrivs på den här sidan kan variera mellan olika resorter beroende på lokala myndigheters rekommendationer och beslut. Vi arbetar kontinuerligt med att säkerställa att informationen på den här sidan är uppdaterad.

Safe Together – Club Meds hygien- och säkerhetsgaranti

Så här anpassas olika delar av våra resorter

4 GRUNDLÄGGANDE OCH VÄSENTLIGA ÅTGÄRDER VI ALLA KAN VIDTA

• Håll avstånd
• Tvätta händerna
• Hosta och nys i armvecket
• Ta inte i hand eller kramas
• Bär munskydd i allmänna utrymmen