SAFE TOGETHER

På Club Med är våra gäster och vår personals hälsa och säkerhet högsta prioritet. Med tanke på den pågående situationen med coronapandemin och covid-19, arbetar vi för fullt med att garantera att alla hygien- och säkerhetsrutiner på våra resorter är kvalitetssäkrade och lever upp till högsta nivå. Så att du som gäst alltid kan känna dig trygg och skapa glada minnen för livet.

Vi har full förståelse för att det är annorlunda att resa just nu. Vi vill försäkra dig om att ingenting är viktigare för oss än våra gästers välbefinnande och att vi gör vår allra yttersta för att er resa ska vara så bekymmersfri som möjligt. Vi finns alltid till hands för att hjälpa till att göra upplevelsen så säker och njutbar som möjligt.

Har du frågor och funderingar är du alltid välkommen att kontakta våra reserådgivare.

Res tryggt med vetskapen om att vi har utökade säkerhetsrutiner

På våra resorter kombinerar vi säkerhet med välbefinnande så att våra gäster ska kunna njuta av en trygg semester utan oro. Oavsett om du reser till solen eller snön kommer du att uppskatta våra miljöer, både inomhus och utomhus. För att gardera social distansering har vi minskat beläggningen.

Vi samarbetar med det oberoende företaget Cristal International Standards och på alla våra resorter har vi infört rutinerna Safe Together som vi noga följer. Våra utökade hygien- och säkerhetsrutiner innebär bland annat skärpta krav på städ- och desinficeringrutiner, munskydd inomhus (i enlighet med lokala riktlinjer och krav), flexibla tider för måltider samt servering på tallrik i stället för buffé, digitala tjänster för att minska risken för köer och nya rutiner på alla barnklubbar. Det finns även en doktor eller sjuksköterska tillgänglig 7 dagar i veckan om det skulle behövas.

Du hittar svar på de vanligaste frågorna HÄR

Safe Together - Våra åtgärder för att säkerställa en trygg semester

Så här är olika delar av våra resorter anpassade

Väsentliga åtgärder vi alla kan vidta

Håll avstånd
Tvätta händerna regelbundet
Hosta i armvecket
Använd munskydd