Samlad aktuell information om coronaviruset

Allt du behöver veta om Club Meds arbete och åtgärder med anledning av covid-19

Vi finns här för att säkerställa att du kan känna dig trygg och lugn när du bokar en semesterresa. För att underlätta det har vi samlat all aktuell information om vårt arbete och våra åtgärder med anledning av den pågående pandemin. Sådant som Safe Together-programmet, flexibla ombokningsvillkor och hur vi utvecklat hygien- och säkerhetsrutinerna för våra gäster och vår personal.

Vi har utökat hälso- och säkerhetsrutinerna så att alla som reser till våra resorter ska känna sig trygga. Vid ankomst till resorten behöver alla i resesällskapet som är över 11 år visa upp ett negativt PCR-test eller antigentest som får vara högst 72 timmar gammalt. Intyget måste vara utfärdat på engelska eller franska. Vaccinerade kan i stället uppvisa intyg, också utfärdat på engelska eller franska, som stärker fullt skydd mot covid-19. Fullt skydd kan innebära antingen en eller två doser beroende på kravet för typen av vaccin du fått.

Saknas negativt test eller vaccinationsintyg nekas gästen – samt en ansvarig vuxen i sällskapet om gästen i fråga är minderårig, eller minderåriga som den vuxna gästen i fråga är ansvarig för – tillträde till resorten.

De här kraven är tillägg till de eventuella dokument som resmålets myndigheter kräver av dig som resenär.

Så här hjälper vi dig...

Res med ro i magen

Läs mer om hur vi ser till att du kan känna dig trygg när du bokar en semesterresa med Club Med.

Covid-19-försäkring

Vår nya kostnadsfria covid-försäkring ingår i alla bokningar fram till december 2022.

Svar på dina frågor...

Så här kan du förbereda dig...

Checklista inför din resa

Vi har samlat sådant som kan vara bra att veta så att du kan vara fullt förbered när det är dags att resa med Club Med.