Samlad aktuell information om coronaviruset

Allt du behöver veta om Club Meds arbete och åtgärder med anledning av covid-19

Vi finns här för att säkerställa att du kan känna dig trygg och lugn när du bokar en semesterresa. För att underlätta det har vi samlat all aktuell information om vårt arbete och våra åtgärder med anledning av den pågående pandemin. Sådant som Safe Together-programmet, flexibla ombokningsvillkor och hur vi utvecklat hygien- och säkerhetsrutinerna för våra gäster och vår personal.

UD:s avrådan från icke nödvändiga resor till alla länder är förlängd fram till 31 maj 2021. Undantaget är ett 30-tal länder i Europa som avrådan hävts för. Om du beslutar dig för att resa under dessa omständigheter är det viktigt att vara väl förberedd, påläst och att resa med tidsmässiga och ekonomiska marginaler.

Vi erbjuder värdecheckar (Refund Credit Note, RCN) när resor ställs in och erbjuder gratis ombokning på alla resor fram till 16 maj 2021. Ring vår kundtjänst på telefonnummer 08 50 64 43 64 för att diskutera dina alternativ.

Bland de länder som Club Med har resorter i, är UD:s avrådan från icke nödvändiga resor är hävd till: • Frankrike • Grekland • Italien • Portugal • Schweiz

Så här hjälper vi dig...

Res med ro i magen

Läs mer om hur vi ser till att du kan känna dig trygg när du bokar en semesterresa med Club Med.

Covid-19-försäkring

Vår nya kostnadsfria covid-försäkring ingår i alla bokningar fram till december 2022.

Svar på dina frågor...

Så här kan du förbereda dig...

Checklista inför din resa

Vi har samlat sådant som kan vara bra att veta så att du kan vara fullt förbered när det är dags att resa med Club Med.