Club Meds löfte till dig

På Club Med gör vi vårt yttersta för att erbjuda lyxig all inclusive-semester och upplevelser. När du reser med oss upptäcker du en helt ny värld full av riktigt god gourmetmat, öppen bar, spännande aktiviteter, sporter och instruktörer i världsklass och andra tjänster som kommer att överträffa dina förväntningar som resenär.

Här kan du läsa mer om vad som gör Club Med annorlunda från andra researrangörer. De extra detaljerna som innebär att en Club Med-semester är olika alla andra.

Upptäck Club Med – all inclusive-upplevelser på resorter över hela världen.

Club Meds unika anda

Från stunden du inleder din resa till ögonblicket du återvänder hem handlar allt om att göra dig lycklig. Club Med vill ta med dig på en resa som är större än själva resmålet, som handlar om en semester ni kommer att minnas för resten av livet.

N°1 - All inclusive - allt ingår, på riktigt!

Vårt all inclusive-koncept innebär att allt från flyg och transfer till sporter, aktiviteter och barnklubbar ingår i priset. Till och med plånboken tar semester så fort ni bokat er resa.

N°21 - Avkopplande redan innan flyget lyft

Om du bokar din flygresa via oss innebär det att allt du behöver göra, är att dyka upp på flygplatsen. Vi tar hand om allt annat: att hitta de bästa flygbolagen, bästa avgångstiderna, transfer till resorten...

N°29 – Boka först, betala minst

Med Club Meds tidigt ute-erbjudande tar du del av de allra bästa rabatterna, när du bokar i god tid.

N°60 – Din glädje är en belöning

Vår prisbelönta relation till våra gäster innebär att du som reser med oss kan lita på stor kundnöjdhet. Du har en personlig kontakt – före, under och efter resan.

N°48 – Trevlig resa, trygg resa

Club Med erbjuder fullständig hjälp när du behöver assistans med resan, oavsett om det rör sig om ett missat flyg eller bagage som försvunnit. Du kan lita på oss från början till slut.

N°34 – Det virtuella är verkligt

Du kan besöka Club Med redan innan du är på plats, tack vare modern virtual reality-teknik. Att spana in resorten i förväg har aldrig varit så enkelt.

N°66 – Boka nu, bestäm dig senare

Vi erbjuder dig att kunna välja olika alternativ, så att du kan ge beslutsprocessen den tid den behöver. Du kan boka resan först och bestämma vad du vill att den ska innehålla senare.

N°75 – Ladda ner, förbered dig, njut!

Med Club Meds mobila app kan du hålla dig informerad om semestern, hela vägen från att du bokat till under tiden ni är på plats på resorten. Det är bara att ladda ner!

N°71 – Inskrivning innebär omedelbart skoj

Tack vare Club Meds tjänst Enkel Ankomst (”Easy Arrival”) kan ni skriva in era barn i barnklubbarna så fort resan är bokad. Väl på plats slipper ni köa och kan börja leka på en gång i stället.

N°16 – Unika uppställningar, otaliga talanger

Tack vare Club Med Talents kommer ni på våra resorter att upptäcka otroliga talanger. Mycket skicklig personal som framför fantastiska föreställningar under hela vistelsen.

N°8 – Vårdade resorter mitt i paradiset

Pionjärsandan som genomsyrar Club Med innebär att er semester äger rum på himmelskt vackra platser med ett svindlande utbud av lokal kultur. Med oss får du helt nya upplevelser.

Det här lovar vi barn och familjer

N°38 – Småstjärnor i strålkastarljuset

Era barn och ungdomar får möjlighet att utveckla nya talanger. Talanger som de använder i en egen föreställning som de sätter ihop och framför för er föräldrar och andra gäster på resorten.

N°3 – Era barn är i trygga händer

Club Meds fantastiska G.O® som jobbar som barn- och ungdomsledare tar hand om de yngre familjemedlemmarna. De hjälper till med allt från att se till att de inte glömmer bort solkrämen till att ansvara för deras aktiviteter.

N°36 – Morgondagens mästare

Vårt stora utbud av aktiviteter och sporter ingår även för barnen, på ett åldersanpassat vis. Beroende på hur mycket de hunnit fylla kan de åka vattenskidor, spela minigolf, lära sig spela tennis och mycket mer.

N°10 – Barnklubbar dagen lång, glädje hela dagen

Eftersom Club Med erbjuder barnklubbar hela dagen har ni vuxna möjlighet att fylla dagarna med precis vad ni vill, som passar er. Samtidigt som ni vet att era barn och ungdomar har riktigt roligt tillsammans med sina specialutbildade barn- och ungdomsledare. Ni har roligt medan de har roligt.

N°67 – Vänner från när och fjärran

Club Meds G.O® som jobbar som barn- och ungdomsledare kommer från alla möjliga länder. Det gör även de andra barnen som är inskrivna i klubben. Det innebär att era barn och ungdomar kommer att få vänner från hela världen på semestern.

N°20 – Fantastiskt för tonåringar

Inom Club Med erbjuder vi en uppsjö aktiviteter som är särskilt framtagna för tonåringar. Det handlar om allt från att lära sig DJ:a och spela in filmer till att åka skidor och snowboard.

N°25 – Även de minsta detaljer för era småttingar

I vårt all inclusive-koncept ingår omsorg om späd- och småbarn. Allt du behöver göra är att ta med familjen, sedan tar vi hand om allt annat.

N°7 – Separata sovrum, alltid i sällskap

Våra hopkopplade rum är idealiska för familjer. De innebär att ni alla bor tillsammans, men att era barn och ungdomar får en känsla av avskildhet och ”frihet”.

N°58 – Glada barn ger glada föräldrar

Club Med erbjuder barnklubbar hela dagen för barn mellan 4 månader till 17 år. De leds av professionell G.O®-personal, specialutbildade barn- och ungdomsledare som tar hand om dem i alla deras aktiviteter.

N°9 – Mat för alla åldrar på menyn

Ni bestämmer själva om ni vill äta tillsammans hela familjen. Men ni har också valmöjligheten att låta era barn och ugndomar äta med sina G.O®-ledare och nya kompisar.

Resorter som är särskilt familjevänliga

För dig som answer att wellness är viktigt

N°51 – Värme för kropp och själ

I vårt all inclusive-paket ingår fri tillgång till uppvärmda pooler, hamam och olika typer av bastubad. Såväl avkoppling i ett soligt paradis som stillsamma after ski-aktiviteter har sällan känts så lyxiga.

N°52 - Zen Zones för avspända själar

Club Med erbjuder exklusiva Zen Zones. Särskilda utrymmen bara för vuxna som har egna pooler, barer och annat utbud som inga unga gäster har tillträde till.

N°15 – Prestigefulla spa med slående varumärken

På våra resorter samarbetar vi med några av världens mest prestigefulla spamärken. Du kan lita på att de behandlingar du får av hos håller absolut världsklass.

När du drömmer om spa och wellness

Kani
Kani
Exclusive Collection Space

Kani

MALDIVERNA

Riktigt vällagad helpension och öppen bar ingår alltid

N°37 – Lokal gastronomi, fransk kulinarisk kunskap

På våra resorter serveras alltid en blandning av goda maträtter ur det lokala köket och en touch av det världsberömda franska köket. Oavsett var i världen du åkt på semester kan du förvänta dig unik ”savoir faire”, fransk kulinarisk kunskap. Bon appétit!

N°46 – Franska smaker, över hela världen

Du kan också förvänta dig färskt, nybakat franskt bröd och franska bakverk. Precis det basutbud som du tar för givet att en fransk frukost alltid ska innehålla!

N°26 – Gourmetnjutningar, hela dagen lång

Club Meds all inclusive-koncept innehåller alltid helpension. Det innebär att du kan äta hur mycket du vill på alla resortens restauranger. Liksom alltid kan gå och beställa allt från kaffe till ett glas vin eller en cocktail. Njutningen är gränslös.

Res hit för extra spännande mat och dryck

Cancún
Cancún
Exclusive Collection Space

Cancún

Mexiko

Detta väntar i solen och värmen

N°53 – Delta i Club Meds cirkusskola

Visste du att Club Med har en egen cirkusskola? Där erbjuder vi 25 olika akrobatiska och artistiska aktiviteter för både barn och vuxna. Du kommer att resa hem med en ny talang.

N°59 – God morgon, dags att golfa

Golf ingår på flertalet av Club Meds resorter. Det spelar ingen roll om du är komplett nybörjare eller vill utveckla och förfina dina skickligheter, vi har kurser, privatlektioner och instruktörer som kan hjälpa alla.

N°13 – Bäst tennis för alla

Vi har ett mycket stort utbud av tennisbanor och kan erbjuda våra gäster undervisning av internationellt erkända tennislärare, både i grupp och privat.

N°87 – Havet är vår lekplats

Vi erbjuder dykning som en så-kallad ”à la carte-aktivitet”, det vill säga att du betalar extra för den – men alltid kan lita på att den är superproffsig. Har du aldrig dykt förr kan du gå dykkurs, har du redan dykcert sedan tidigare kan vi ta dig till några av världens främsta dykplatser.

N°17 – Bergsguider och sommaräventyr

Guidade vandringar utmed vandringsleder. Guidade cykelutflykter utmed cykelstigar. Alperna och andra natursköna landskap har sällan känts så enkla att utforska.

N°73 – Nya aktiviteter avslöjar nya passioner

Eftersom Club Med har ett så stort utbud av aktiviteter och sporter kan du alltid prova på något nytt. Kanske har du aldrig testat thaiboxning, snöskovandring eller att paddla SUP-bräda? Hos oss är det bara att prova på!

N°4 – Sporter hela dagen lång

Inom Club Med erbjuds alla aktiviteter och sporter att utföras tillsammans med specialutbildad G.O®-personal. Det innebär att du inte bara kan prova på något utan också utvecklas och bli riktigt duktig.

Våra främsta solresorter

Kani
Kani
Exclusive Collection Space

Kani

MALDIVERNA

Detta väntar på våra skidresorter

N°5 – Ett varmt after ski-välkomnande

Fantastiskt rolig after ski organiseras av vår G.O®-personal. De är vänliga, roliga och mycket talangfulla. Du kan se fram emot allt från god vin chaud på eftermiddagen till sena dansgolv.

N°11 – Skräddarsydda resor för icke-skidåkare

Våra skidresorter är inte bara för skidåkare och snowboardåkare. Även du som trivs i vackra vinterlandskap men vill hitta på helt andra saker har mycket att se fram emot. Allt från snöskovandring och hundspann till poolbad och spabehandlingar.

N°12 – Berg av snowboard- och skidutrustning

Vi har ett komplett utbud av snowboard- och skidutrustning från världens främsta märken. Så att du kan både åka hur mycket du vill, liksom prova på en annan vintersport när du vill.

N°14 – Bäst utbud för bäst ögonblick

I vårt all inclusive-koncept ingår skidlektioner med skidlärare från det aktuella landets skidskola. Det innebär till exempel att skidlärarna i Frankrike kommer från Ecole de Ski Français (ESF).

N°18 – Skidåkning när andra reser

Vi erbjuder flexibla datum för in- och utcheckning. Det innebär att den dag då allra flest gäster lämnar respektive anländer till resorten har färre åkare i backen. Så passa på att njuta extra!

N°19 – Elev i dag, världsmästare i morgon

Club Med erbjuder skid- och snowboardlektioner för alla möjliga åldrar. Det innebär att morgondagens mästare kanske finns i just er familj?

N°27 – Åk hela dagen, ät på vägen

I vårt all inclusive-koncept ingår helpension. På en del av våra skidresorter som ligger inom samma skidområde innebär det att du kan åka till en annan Club Med-resort och äta lunch där, i stället för att susa hem till den Club Med-resort där du bor. Smart, eller hur?

N°32 – Vandra, simma, klättra, lek... och åk skidor

Med ett stort utbud av aktiviteter utanför skidbackarna – så som snöskovandring, fitnessklasser och klättring – är skidåkning och snowboardåkning bara toppen av semesterns isberg. Det finns så mycket mer att göra!

N°35 – Klara, färdiga, (skid)åk!

Tack vare Club Meds tjänst Enkel Ankomst (”Easy Arrival”) kan ni anmäla vad ni behöver för utrustning och vilka skidlektioner ni vill gå på så fort resan är bokad. Väl på plats slipper ni köa och kan börja åka på en gång i stället.

N°41 – Allt finns på plats

På Club Meds resorter finns allt du behöver för att komma fram, hämta din utrustning, klä på dig och omedelbart ta del av liftkort och skidlektioner. Allt du behöver göra innan du ger dig ut i backarna, är att dumpa väskan på rummet.

N°47 – Ingen snö, ingen åkning, ingen avgift

Club Med har något som vi kallar för ”optional snow guarantee”. Det innebär att en skidresa måste innehålla snö!

N°61 – Lektioner för alla

Club Med erbjuder skidlektioner och snowboardlektioner för alla erfarenhetsnivåer. Det spelar alltså ingen roll om du aldrig stått på ett par skidor förut eller är en erfaren puderentusiast. Tillsammans med oss lär du känna bergen.

N°64 – Helgerbjudande på massor av åkning

Även om en klassisk Club Med-vecka inträffar söndag-söndag erbjuder vi även kortare vistelser för skid- och snowboardresor. Så varför inte passa på att bara åka bort över en helg? Lägre pris, men riktigt mycket åkning!

N°65 – Småttingarnas egen Snow Garden

I Club Meds Snow Garden kan du se era småttingar göra sina första framsteg i vinterlandskapet. De må vara unga, men de lär sig snabbt!

N°68 – Små medaljer, stora vinster

Vid slutet av er resa organiserar Club Med och skidskolan en medaljceremoni. Det värmer allas hjärtan att se de yngsta belönas och få fira sina framsteg.

N°31 – Glädjen i en ny skolstart

Det finns en riktig skidskola i anknytning till varje Club Med-resort. Det innebär till exempel att skidlärarna i Frankrike kommer från Ecole de Ski Français (ESF). Det har aldrig varit så roligt att återvända till skolan...

N°6 – Varmt och gott fram till pisten

På resorten finns uppvärmda skidrum. De ligger i anslutning till entrén som tar er till skidbackarna, så att det är enkelt, bevkämt – och varmt! – hela vägen fram till ni susar ut.

N°70 – Ett liftkort, så många möjligheter

I Club Meds all inclusive-koncept ingår liftkort. Du hämtar ditt liftkort i receptionen och har sedan flera av världens främsta skidområden att upptäcka under 6 dagar (måndag-lördag).

N°49 – Möt våren på skidor

På våren anpassar vi utbudet på våra skidresorter. Det innebär att du kan njuta av skid- och snowboardåkning på förmiddagen, och av andra aktiviteter och sporter på eftermiddagen.

Våra främsta skidresorter

Tignes
Tignes
Ny resortVinter
Exclusive Collection Space

Tignes

Frankrike

En alldeles särskild stämning väntar

N°81 – En melodi för varje ögonblick

Musik spelar en särskild roll på alla Club Meds resorter. Den speciella stämningen skapas av allt från låtarna du hör vid poolen till sångerna som är en del av kvällens underhållning. Semestern får en egen klang.

N°62 – Din kväll, din stämning

På kvällarna skiljer sig resortens atmosfär från hur den är på dagtid. Nu vankas livemusik, föreställningar, uppvisningar och shower. Du väljer själv vilken stämning du föredrar.

Därför kan du lita på våra utflykter

N°54 – Skräddarsydda utflykter, spännande upptäckter

Med Club Meds skräddarsydda utflykter kan du upptäcka det spännande resmål som väntar runt resorten. Ett fantastiskt sätt att bättre lära känna platsen du är på.

För dig som vill åka på mest givande utflykter