Club Meds löfte till dig

På Club Med gör vi vårt yttersta för att erbjuda lyxig all inclusive-semester och upplevelser. När du reser med oss upptäcker du en helt ny värld full av riktigt god gourmetmat, öppen bar, spännande aktiviteter, sporter och instruktörer i världsklass och andra tjänster som kommer att överträffa dina förväntningar som resenär.

Här kan du läsa mer om vad som gör Club Med annorlunda från andra researrangörer. De extra detaljerna som innebär att en Club Med-semester är olika alla andra.

Upptäck Club Med – all inclusive-upplevelser på resorter över hela världen.

Club Meds unika anda

Från stunden du inleder din resa till ögonblicket du återvänder hem handlar allt om att göra dig lycklig. Club Med vill ta med dig på en resa som är större än själva resmålet, som handlar om en semester ni kommer att minnas för resten av livet.

N°1 - All inclusive - allt ingår, på riktigt!

Vårt all inclusive-koncept innebär att allt från flyg och transfer till sporter, aktiviteter och barnklubbar ingår i priset. Till och med plånboken tar semester så fort ni bokat er resa.

N°21 - Avkopplande redan innan flyget lyft

Om du bokar din flygresa via oss innebär det att allt du behöver göra, är att dyka upp på flygplatsen. Vi tar hand om allt annat: att hitta de bästa flygbolagen, bästa avgångstiderna, transfer till resorten...

N°29 – Boka först, betala minst

Med Club Meds tidigt ute-erbjudande tar du del av de allra bästa rabatterna, när du bokar i god tid.

N°60 – Din glädje är en belöning

Vår prisbelönta relation till våra gäster innebär att du som reser med oss kan lita på stor kundnöjdhet. Du har en personlig kontakt – före, under och efter resan.

N°48 – Trevlig resa, trygg resa

Club Med erbjuder fullständig hjälp när du behöver assistans med resan, oavsett om det rör sig om ett missat flyg eller bagage som försvunnit. Du kan lita på oss från början till slut.

N°34 – Det virtuella är verkligt

Du kan besöka Club Med redan innan du är på plats, tack vare modern virtual reality-teknik. Att spana in resorten i förväg har aldrig varit så enkelt.

N°66 – Boka nu, bestäm dig senare

Vi erbjuder dig att kunna välja olika alternativ, så att du kan ge beslutsprocessen den tid den behöver. Du kan boka resan först och bestämma vad du vill att den ska innehålla senare.

N°75 – Ladda ner, förbered dig, njut!

Med Club Meds mobila app kan du hålla dig informerad om semestern, hela vägen från att du bokat till under tiden ni är på plats på resorten. Det är bara att ladda ner!

N°71 – Inskrivning innebär omedelbart skoj

Tack vare Club Meds tjänst Enkel Ankomst (”Easy Arrival”) kan ni skriva in era barn i barnklubbarna så fort resan är bokad. Väl på plats slipper ni köa och kan börja leka på en gång i stället.

N°16 – Unika uppställningar, otaliga talanger

Tack vare Club Med Talents kommer ni på våra resorter att upptäcka otroliga talanger. Mycket skicklig personal som framför fantastiska föreställningar under hela vistelsen.

N°8 – Vårdade resorter mitt i paradiset

Pionjärsandan som genomsyrar Club Med innebär att er semester äger rum på himmelskt vackra platser med ett svindlande utbud av lokal kultur. Med oss får du helt nya upplevelser.

Det här lovar vi barn och familjer

N°38 – Småstjärnor i strålkastarljuset

Era barn och ungdomar får möjlighet att utveckla nya talanger. Talanger som de använder i en egen föreställning som de sätter ihop och framför för er föräldrar och andra gäster på resorten.

N°3 – Era barn är i trygga händer

Club Meds fantastiska G.O® som jobbar som barn- och ungdomsledare tar hand om de yngre familjemedlemmarna. De hjälper till med allt från att se till att de inte glömmer bort solkrämen till att ansvara för deras aktiviteter.

N°36 – Morgondagens mästare

Vårt stora utbud av aktiviteter och sporter ingår även för barnen, på ett åldersanpassat vis. Beroende på hur mycket de hunnit fylla kan de åka vattenskidor, spela minigolf, lära sig spela tennis och mycket mer.

N°10 – Barnklubbar dagen lång, glädje hela dagen

Eftersom Club Med erbjuder barnklubbar hela dagen har ni vuxna möjlighet att fylla dagarna med precis vad ni vill, som passar er. Samtidigt som ni vet att era barn och ungdomar har riktigt roligt tillsammans med sina specialutbildade barn- och ungdomsledare. Ni har roligt medan de har roligt.

N°67 – Vänner från när och fjärran

Club Meds G.O® som jobbar som barn- och ungdomsledare kommer från alla möjliga länder. Det gör även de andra barnen som är inskrivna i klubben. Det innebär att era barn och ungdomar kommer att få vänner från hela världen på semestern.

N°20 – Fantastiskt för tonåringar

Inom Club Med erbjuder vi en uppsjö aktiviteter som är särskilt framtagna för tonåringar. Det handlar om allt från att lära sig DJ:a och spela in filmer till att åka skidor och snowboard.

N°25 – Även de minsta detaljer för era småttingar

I vårt all inclusive-koncept ingår omsorg om späd- och småbarn. Allt du behöver göra är att ta med familjen, sedan tar vi hand om allt annat.

N°7 – Separata sovrum, alltid i sällskap

Våra hopkopplade rum är idealiska för familjer. De innebär att ni alla bor tillsammans, men att era barn och ungdomar får en känsla av avskildhet och ”frihet”.

N°58 – Glada barn ger glada föräldrar

Club Med erbjuder barnklubbar hela dagen för barn mellan 4 månader till 17 år. De leds av professionell G.O®-personal, specialutbildade barn- och ungdomsledare som tar hand om dem i alla deras aktiviteter.

N°9 – Mat för alla åldrar på menyn

Ni bestämmer själva om ni vill äta tillsammans hela familjen. Men ni har också valmöjligheten att låta era barn och ugndomar äta med sina G.O®-ledare och nya kompisar.

Resorter som är särskilt familjevänliga

För dig som answer att wellness är viktigt

N°51 – Värme för kropp och själ

I vårt all inclusive-paket ingår fri tillgång till uppvärmda pooler, hamam och olika typer av bastubad. Såväl avkoppling i ett soligt paradis som stillsamma after ski-aktiviteter har sällan känts så lyxiga.

N°52 - Zen Zones för avspända själar

Club Med erbjuder exklusiva Zen Zones. Särskilda utrymmen bara för vuxna som har egna pooler, barer och annat utbud som inga unga gäster har tillträde till.

N°15 – Prestigefulla spa med slående varumärken

På våra resorter samarbetar vi med några av världens mest prestigefulla spamärken. Du kan lita på att de behandlingar du får av hos håller absolut världsklass.

När du drömmer om spa och wellness

Albion Villas