Enkel Ankomst

Spara tid och njut av semester så fort ni anländer!

Föreställ dig att allting är klart så fort du anländer. Tänk dig att inte behöva göra något annat än att bara njuta av ledigheten från första sekund. Vår tjänst Enkel Ankomst låter dig att förbereda allt i lugn och ro före avresa.

Upptäck tjänsten Enkel Ankomst

Luta dig tillbaka, vi tar hand om allt!

Du drömmer om det, vi på Club Med ser till att drömmen slår in! Tack vare vår tjänst Enkel Ankomst som nu erbjuds på alla våra resorter i Alperna, kan du börja njuta av vintersporter så fort du kommit fram. Du behöver inte köa för att hämta upp din utrustning, boka dina lektioner eller skriva in barnen på barnklubbarna. Allt du behöver göra är att registrera dina preferenser på nätet så kommer våra G.O® se till att allt är färdigt och klart när du anländer. Semestern kan börja, från första sekund.

Hur du använder tjänsten Enkel Ankomst

Du är bara några klick från en bekymmersfri ankomst!

För att fylla i alla formulär, logga in på dina sidor för att:

 • Registrera dina uppgifter rörande snowboard- eller skidutrustning
 • Boka snowboard- eller skidlektioner för varje familjemedlem i enlighet med deras erfarenhetsnivå
 • Uppge uppgifter rörande tillsyn av barn: språk de pratar, kontaktuppgifter med mera
 • Öppna ditt Club Med-konto på nätet
 • Ange dina bankuppgifter för att automatiskt betala för extra utgifter under vistelsen (till exempel spabehandlingar eller köp i Club Med Boutique) när du reser hem

Du får ett e-postmeddelande som informerar om de tillgängliga tjänsterna:

 • 30 dagar före avresa för alla G.M Turquoise
 • 40 dagar före avresa för ala G.M Silver, G.M Guld och G.M Platinum
  Tjänsterna finns tillgänliga fram till tre dagar före din ankomst och hjälper G.O® på plats att förbereda din vistelse på allra bästa vis. Allt är färdigt och klart när du anländer!
Logga in på dina sidor

När du anländer

Ren lycka!

 • Gå till receptionen för att hämta din nyckel eller ditt digitala amrband samt all praktisk information om din vistelse.

 • Om du har bokat snowboard- eller skidutrustning är den redan iordningställd åt dig. Glöm inte att prova allt för att se till att det faktiskt passar och skriva på kvittot så fort du kommit fram! Har du några frågor, vänligen vänd dig till enkel ankomst-receptionen. För att prova barnens utrustning beger ni er till barnklubben.

 • Om du har bokat snowboard- eller skidlektioner kommer du att hitta din biljett till skidskolan i din välkomstbroschyr. Allt du behöver göra är att titta på franska skidskolan ESF:s schema för att se när just din första lektion börjar.

 • Om du har skrivit in barn på Baby Club Med®, Petit Club Med® eller Mini Club Med®, vänligen träffa ledarna så fort du anlänt för att få mer information om de aktiviteter som föreslås att barnen ska ägna sig åt samt slutföra registreringen av dem.

Upptäck alla resorter i Alperna som erbjuder tjänsten Enkel Ankomst