Familjedrömjobbet

Åk på tre all inclusive-resor

Gör familjen redo för #Familjedrömjobbet. Ansök genom att dela ditt favoritfoto från familjesemestern! Läs mer nedan.

Sökes: En svensk familj som vill åka på tre gratis all inclusive-resor. Krav: Recensera resorterna och aktiviteterna ni upplever. Lön: 5 000 kronor.

Club Med ger nu svenska familjer möjligheten att söka ett unikt jobb: att åka på tre all inclusive-resor tillsammans. Det innebär solresor, skidsemestrar och resor till Alperna. Resorna kommer inte bara vara gratis, den utvalda familjen kommer dessutom att få lön för att koppla av, prova på olika aktiviteter och recensera de olika resorterna som besöks.

För att ansöka om jobbet behöver du dela ett favoritfoto på dig själv och familjen från en familjesemester på sociala medier genom att använda hashtaggarna #Familjedrömjobbet, #ClubMed och tagga @ClubMed på Instagram, @CMNordic på Facebook eller @clubmedse på Twitter. Du måste ha en öppen profil på sociala medier för att Club Med ska kunna ta del av din ansökan.

Så ansöker du

För att ha möjlighet att vinna följer du dessa två enkla steg:
1: Bläddra igenom dina foton från olika familjesemestrar och välj ut en favoritbild på er i familjen (bilden behöver inte inkludera barnen om du inte vill).
2: Dela bilden med Club Med Sverige genom att tagga @clubmed på Instagram eller @CMNordic på Facebook samt @clubmedse på Twitter under hashtaggarna #Familjedrömjobbet och #ClubMed

Fem ansökande familjer går efter avslutad ansökningsperiod 5 januari 2020 till final i vilken Club Med slumpmässigt drar den slutgiltiga vinnaren av #Familjedrömjobbet, i slutet på januari.

Detta ingår i din vistelse

  • Barnklubbar 4-17 år
  • Gourmetmat - Frukost, lunch & middag
  • Öppen bar & tilltugg
  • Sporter & aktiviteter - på land & till havs
  • Underhållning, dag & natt
  • All inclusive semester - Club Med Upptäck mer