Vintern 2020 utlyste Club Med Familjedrömjobbet. Ett uppdrag som gick ut på att en familj kunde ansöka om att åka på tre gratis all inclusive-resor. Den enda arbetsuppgift de skulle behöva göra, var att recensera sina semesterupplevelser.

Jobbet gick till familjen Silverwood från Göteborg som under höstlovet 2022 åkte iväg på sin tredje och sista resa. Till Club Med CefalùSicilien. Här kan du läsa om deras upplevelser.

Hej! Jag heter Cecilia och är mamma i familjen som fick det otroligt fina drömjobbet som innebar att åka på tre lyxiga resor med Club Med och recensera dem. Med mig på äventyren har jag min man Andrew och våra två barn Koda (11 år) och Sunny (8 år).

Det här är vår tredje och sista resa som vinnare av Familjedrömjobbet (men absolut inte sista med Club Med!!). Vi har älskat varje sekund av våra tre resor som har tagit oss till det soliga paradiset Club Med Michès Playa Esmeralda
i Dominikanska Republiken, på ett vinteräventyr på Club Med Grand Massif Samoëns Morillon i de vackra franska Alperna, och nu till sist till den vackra italienska ön Sicilien.

Vi är så himla tacksamma över att just vi fått åka iväg och uppleva alla de här vackra platserna tillsammans. De fina minnena vi har från resorna kommer vi ha med oss för alltid. Tack för allt bästa Club Med <3

Allmänt

Hotellrum

Mat och dryck

Aktiviteter

Utflykter

För föräldrar

Underhållning

Här hittar du Club Med i Italien