Andra uppdraget, Grand Massif Frankrike

Vintern 2020 utlyste Club Med Familjedrömjobbet. Ett uppdrag som gick ut på att en familj kunde ansöka om att åka på tre gratis all inclusive-resor. Den enda arbetsuppgift de skulle behöva göra, var att recensera sina semesterupplevelser.

Jobbet gick till familjen Silverwood från Göteborg som under påsklovet 2022 åkte iväg på sin andra resa. Till Club Meds skidresort Grand Massif Samoëns Morillon i franska Alperna. Här kan du läsa om deras upplevelser.

Hej! Jag heter Cecilia och är mamma i familjen som fick det otroligt fina drömjobbet som innebar att åka på tre lyxiga resor med Club Med och recensera dem. Med mig på äventyren har jag min man Andrew och våra två barn Koda (11 år) och Sunny (8 år).

Det här är vår andra resa som vinnare av Familjedrömjobbet. I november 2021 åkte vi iväg till vackra Dominikanska Republiken och fick uppleva paradiset på riktigt, på Club Med Michès Playa Esmeralda. Den här gången byter vi strandhäng i Karibien mot skidbackar i franska Alperna, närmare bestämt runt Club Med Grand Massif Samoëns Morillon. Vi har inte åkt supermycket skidor innan, men de gånger vi har åkt har vi älskat det. Så det var riktigt spännande att få komma iväg och testa lite mer utmanande backar (men också läskigt innan haha).

Med tanke på hur lyxig och underbar vår första semester med Club Med var, hade vi höga förväntningar på den här skidresan. De fina minnena från resorna kommer vi ha med oss för alltid. Tack för allt bästa Club Med <3

Allmänt

Hotellrum

Mat och dryck

Barnklubbar

"Koda tyckte tonårsklubben och kompisarna där var bland det bästa med hela resan"

Aktiviteter

Utflykter

För föräldrar

Underhållning

Mer om Familjedrömjobbet

Hösten 2022 åkte familjen Silverwood på sin sista resa inom Familjedrömjobbet, och de har nu recenserat alla sina upplevelser med Club Med. Läs mer om deras vecka på Club Med CefalùSicilien. Och deras första resa till Dominikanska Republiken där de var gäster på Club Med Michès Playa Esmeralda.

Tre andra Club Med-resorter i franska Alperna