Familjen Silverwood från Göteborg vann Familjedrömjobbet.

Hösten 2021 åkte de på sin första all inclusive-resa, och här kan du läsa mer om deras upplevelse på Club Med Michès Playa Esmeralda i Dominikanska Republiken.

Hej! Jag heter Cecilia och är mamma i familjen som fick det otroligt fina drömjobbet som innebar att åka på tre lyxiga resor med Club Med och recensera dem. Med mig på äventyren har jag min man Andrew och våra två barn Koda (11 år) och Sunny (7 år).

Vi skulle egentligen åkt iväg redan 2020, men en vecka innan flyget gick stängdes världen ner av pandemin. Så vi har verkligen längtat efter den här resan länge!
Nu äntligen ska vi iväg på vårt allra första Familjedrömjobbet-resa. Och den går inte till vilket ställe som helst, utan vi ska till paradisön Dominikanska Republiken.

Ingen av oss har varit i Karibien förr. Bara namnet ger associationer till turkost vatten, vita stränder, flamingos och palmträd. Och Google har bekräftat den bilden under mina sökningar de senaste veckorna när jag velat drömma mig dit.

Sunny säger att han inte kan tänka på annat än resan. När jag frågade honom om han ville ha en dricka förut så svarade han “nej mamma, jag kan inte tänka på drickor nu, bara resan” haha. Han har verkligen lagt ner tid på att vika ihop sina kläder och packa sin väska för att det ska vara fint och redo.

Koda säger att han mest av allt ser fram emot chokladfontänen som ska finnas på hotellet och som endast är för barn. Han älskar verkligen sötsaker haha! Han längtar också efter att få spela tennis på tennisbanan som vi har fri tillgång till, och till de olika vattensporterna.

Jag längtar efter att känna hur varmt havet är. Jag längtar till maten. Jag längtar till värmen. Jag längtar till upplevelsen. Jag längtar till alla aktiviteter, jag längtar till allt faktiskt. Ser så mycket fram emot att resa med Club Med <3

Allmänt

Hotellrum

Mat och dryck

Barnklubbar

Aktiviteter

Utflykter

För föräldrar

Underhållning

Fler Club Med-resorter i Dominikanska Republiken