Boka den perfekta familjeresan

Ta med hela familjen på en oförglömlig semester på en magiskt vacker plats. Club Med har något för alla, oavsett om ni drömmer om sol och bad, snöklädda bergstoppar eller spännande kulturella upplevelser.

När du besöker en av våra all inclusive-familjeresorter slipper du stressen med att göra planer som tillfredsställer flera olika intressen. Du kan koppla av på spat medan barnen lär sig flyga trapets. Ni kan spela tennis hela familjen innan ni äter en vällagad gourmetmiddag på en restaurang som erbjuder rätter som passar alla smaker. Ett pris, ett paket innebär en familjesemester där allas drömmar kan gå i uppfyllelse.

All inclusive familjeresor

All inclusive familjeresor

Gör det lätt att skapa minnen för livet genom att ta med hela familjen på en resa – där allt ingår i ett och samma pris. Njut av helpension med vällagad gourmetmat och dryck från välkända märken. Delta i sporter, aktiviteter och barnklubbar. Vi kan även boka flyg och transfer till er, så att det enda ni behöver göra är att njuta av semestern.

Läs mer

Familjevänliga solresor

Njut av en ljuvlig semester i värmen. Vi har många familjevänliga resorter som ligger intill fantastiska stränder över hela världen. Här kantas dagarna av såväl äventyr som avkoppling, det finns otroligt mycket att göra för både stora och små – och allt ingår i priset!

Boka en solresa

Familjevänliga skidresor

Susa ner för skidbackar tillsammans med hela familjen. Vi har underbara all inclusive-resorter i några av världens främsta skidorter i Alperna, Nordamerika och Asien. Våra professionella skidinstruktörer lär barnen åka medan mer vana åkare kan ge sig ut med våra bergsguider. Även liftkort ingår i priset.

Boka en resa till snön

Barnklubbar inom Club Med

för alla åldrar

Familjeresor med spädbarn och småbarn

Om allt är familjevänligt omhändertaget på precis det sätt som behövs, är det underbart att resa med spädbarn och småbarn. Eftersom vi erbjuder tjänsten Baby Club Med® samt barnklubbar från 2 års ålder försvinner stressen från semestern och det blir i stället en avkopplande tid med rätt åldersanpassade aktiviteter, faciliteter och mat.

Klicka här

Familjeresor med yngre barn

Men det är inte bara spädbarn och småbarn som blir väl omhändertagna på Club Med. Club Med har också barnklubbar som passar 4 till 10-åringar. Tillsammans med mycket uppskattade barn- och ungdomledare hittar de på saker som passar deras ålder, och också innebär att de får nya vänner från hela världen.

Läs mer

Familjeresor med ungdomar

Att ta med tonåringar på semester kan vara lite knepigt. De är ännu inte vuxna, men känner sig heller inte som barn längre. De vill gärna ha tid för sig själva, samtidigt som de inte är stora nog att helt stå på egna ben. Därför har vi utvecklat ungdomsklubbar där de kan umgås med andra i sin egen ålder och hitta på aktiviteter som passar dem, till exempel spela fotboll eller tv-spel.

Klicka här

Barnanpassade erbjudanden

Gratis semester för barn

Ta med barnen gratis till flera av våra mest uppskattade resorter. Vi ser till att göra det ännu lättare för era familjedrömmar att gå i uppfyllelse genom att ni kan ta med era barn under 4 respektive 6 år till våra skidresorter respektive solresorter – helt utan kostnad. Ännu en anledning att välja Club Med när ni åker till både stranden och de snöklädda bergstopparna.

Boka familjeresan

Rabatter för barn och ungdomar

Vi erbjuder även förmånliga rabatter för barn och ungdomar på både skidresorter och solresorter. Desto yngre barnen är, desto större är rabatten. Men även de äldre yngsta familjemedlemmarna kan se fram emot en fantastisk semester som är extra prisvärd för betalande föräldrar.

Klicka här för erbjudanden

Familjevänliga resmål och resorter

Familjevänliga skidresorter

Tignes
Tignes
Ny resortVinter
Exclusive Collection Space

Tignes

Frankrike

Valmorel
Valmorel
Vinter
Exclusive Collection Space

Valmorel

Frankrike