Planerar du din första resa med Club Med?

När du reser med Club Med är du i mycket goda händer. Du hälsas välkommen av vårt proffsiga team av vänliga, flerspråkiga G.O.®. Vi erbjuder över 60 aktiviteter och sporter (inklusive instruktörer i världsklass), prisbelönta barnklubbar, öppen bar och läcker gourmetmat och välgörande wellness... Drömresor för alla tycken och smaker! Här kan du läsa mer om vårt koncept och vad du kommer att uppleva.

Solsemester med familjen

Du är på väg att åka på en familjevänlig Club Med-semester på ett soligt och vackert resmål. Vi finns här för att hjälpa dig att förbereda allt. I den här broschyren kan du läsa allt om vad som pågår på resorten från morgon till kväll, för både vuxna och barn.

Klicka här för att bläddra

Romantisk solsemester

På tu man hand är ni på väg att åka på en romantisk Club Med-semester på en av jordens vackraste platser. I den här broschyren kan ni läsa om allt ni har att se fram emot. Från tillbakalutade barer och fina restauranger till spabehandlingar. Många härliga sätt att fira kärleken!

Klicka här för att bläddra

Familjevänlig skidsemester

Ni har bestämt er för att åka på en all inclusive-skidsemester med Club Med. här kan ni läsa allt om vad som ingår, från skidlärare till barnklubbar, och hur allt fungerar på resorten. Vi bjuder även på massor av rolig after ski och wellnessupplevelser.

Dags för skidsemester!

Romantisk skidsemester

Det är lätt att göra en all inclusive-skidresa med Club Med romantisk. Här kan du läsa mer om alla sporter och aktiviteter, intima alpmiddagar och spabehandlingar.

Klicka här för att bläddra

Prata Club Med

Våra egna ord för en minnesvärd upplevelse

Great Members, Village och chef de village tillhör de uttryck du snabbt kommer att höra när du reser med Club Med. För att kunna hänga med från första stund har vi listat de vanligaste uttrycken som du kommer att höra när du tillbringar tid på en av våra resorter.

Village

Det franska ordet "village", stad, är vad vi kallar själva resorten. Det är en en privat, säker och intim plats där känslan av gemenskap och samhörighet är stark. Du kommer snabbt att känna dig som en del av familjen tillsammans med andra gäster och vår fantastiska personal.

Våra resorter över hela världen

Chef de Village

På samma vis använder vi det franska uttrycket chef de village i stället för det mer vedertagna hotellchef. En chef de village ansvarar för resortens personal och allt det dagliga arbetet.

"Great Members"

eller G.M.®

En ”great member” – eller G.M.® som vi oftast säger – det är du! Det engelska uttrycket är löst översatt från franskans ”gentil membre”, och refererar till alla våra gäster.

Välkommen till Clubben

“Gracious Organizers”

eller G.O.®

Termen “gracious organizers” – eller G.O.® som vi oftast säger – hänvisar till vår fantastiska personal på resorterna. Det engelska uttrycket är löst översatt från franskans ”gentil organisateur”.
Våra G.O.® är inte bara på plats för att bistå med allt du kan tänkas behöva hjälp med utan ansvarar även för underhållning, aktiviteter, sporter och särskilda event. Deras unika sätt att ta hand om våra gäster gör att de brukar kallas ”Club Meds själ och hjärta”.

Crazy Signs

Crazy Signs är särskilt koreograferade dansnummer som är lätta för alla att lära sig – och roliga att göra tillsammans. De är en unik del av Club Med-upplevelsen över hela världen som sprider festlig glädje på våra resorter. Men du bestämmer så klart själv om du vill delta eller inte. Vill du lära dig i förväg är det bara att fråga en G.O.®!

Temakvällar

På alla våra resorter har vi olika teman olika kvällar i veckan. Före avresan kan du i appen My Club Med ta reda på vilka de är när just du är på semester, och ta reda på vilken dresscode vi uppmuntrar. Du bestämmer givetvis alldeles själv om du vill klä dig enligt koden eller ha något annat på dig, men många av våra gäster uppskattar känslan av festlig samhörighet.

Club Med Pass

Eftersom Club Med är ett all inclusive-koncept kan du lämna plånboken hemma när du väl bokat och betalat din resa. Men vi erbjuder många extra upplevelser och aktiviteter mot extra kostnad, något vi kallar för ”à la carte”. För att betala för detta har vi introducerat Club Med Pass, ett slags resortens eget kreditkort på vilket du kan registrera alla dina köp under semestern. Prata med personalen i receptionen när du anländer för att organisera ett Club Med Pass, de flesta resorter erbjuder i dag passet i form av ett digitalt armband som du kan blippa.

Förstklassiga all inclusive-resor

Visste du att vi var först ut i världen med att skapa all inclusive-resorter? Det kan vi tacka Gérard Blitz för som grundade Club Med 1950.
Hans tanke var att bjuda gäster till fridfulla miljöer där det fanns tid att ladda batterierna och umgås med nära och kära, paketerat i form av en drömresa. Mycket av den idén lever kvar än i dag.
Club Meds moderna all inclusive-koncept innebär att vi tar hand om transport, transfer, hotellrum, helpension och öppen bar. Liksom ett enormt utbud av skräddarsydda aktiviteter och sporter för hela familjen. Ingen stress, inga begränsningar. Bara lugn, ro och spontanitet.

Läs mer om vårt all inclusive-koncept

Club Med erbjuder:

En digital tjänst som hjälper dig att förbereda resan

"Easy Arrival", Enkel Ankomst

Börja njuta av semestern från första stund ni anländer

Tänk dig att allt är färdigt när du kommer fram till resorten.
Att du inte behöver göra något alls utan kan börja njuta på en gång.

Oavsett om du ska åka på en solsemester eller skidresa innebär vår tjänst Enkelt Ankomst – eller ”Easy Arrival” som den kallas på engelska – att du i hemmets lugna vrå kan förbereda semestern för dig och din familj.

Via tjänsten kan du t.ex. skriva in barnen i barnklubben, boka skidutrustning och skidlektioner liksom utflykter och spabehandingar så att allt det finns organiserat innan ni kommer fram.

Klicka här för att läsa mer