FÖR ATT BOKA

BOKNINGSFÖRFRÅGNINGAR PÅ TELEFON
08-50 92 26 31
Vänligen notera att telefonnumret går till Club Meds kundservice i London (du betalar svensk taxa). Vi håller för närvarande på att rekrytera och utbilda svensktalande agenter, men just nu kommer du att få tala med en engelsktalande agent. Var inte orolig, våra välutbildade agenter är fullt medvetna om att Club Med har kunder från Sverige och kommer att kunna hjälpa er med den information ni söker.

BOKNINGSFÖRFRÅGNINGAR VIA E-POST
Skicka ditt e-postmeddelande till reservations.uk@clubmed.com.
E-posten går till Club Meds kundservice i London där det i nuläget tyvärr inte finns någon svensktalande agent. Vänligen skriv därför på engelska så att ni kan få ett svar tillbaka så fort som möjligt. Vi håller för närvarande på att rekrytera och utbilda svensktalande agenter så att du i framtiden kan prata med någon på svenska.

Kundservice öppettider:
Måndag-Fredag 10-19.
Lördag stängt.
Söndag stängt.

FÖRE AVRESA & FRÅGOR OM BEFINTLIG BOKNING
Om du har bokat en resa och har frågor som rör din semester eller vill göra några ändringar i din bokning, vänligen kontakta support.uk@clubmed.com.

Vänligen uppge din bokningsreferens, avresedatum, medlemsnummer och en kort sammanfattning av ditt ärende. Vi kommer att kontakta dig så fort som möjligt. Vänligen notera att inga frågor om vad som uppstår efter hemkomst kan hanteras av denna e-postadress.

E-posten går till Club Meds kundservice i London där det i nuläget tyvärr inte finns någon svensktalande agent. Vänligen skriv därför på engelska så att du kan få ett svar tillbaka så fort som möjligt. Vi håller för närvarande på att rekrytera och utbilda svensktalande agenter så att du i framtiden kan prata med och skriva till Club Med på svenska.

PÅ PLATS & EFTER HEMKOMST

Vi värdesätterd in feedback på hur vi kan förbättra din upplevelse av Club Med.

Om du stöter på något probelm under din semester är du skyldig att omedelbart informera vår lokala personal som kommer att göra sitt yttersta för att åtgärda situationen medan du är på plats.

Om ditt klagomål inte löses på plats lokalt vänligen komplettera ett formulär på plats (kallad ”declaration”) och följ upp detta med att skriva på engelska till vår kundservice i London på följande adress:
Club Med Customer Relations Department
2nd floor
Connect House
133-137 Alexandra Road
Wimbledon
London
United Kingdom
SW19 7JY

Eller via e-post: customer.uk@clubmed.com

Vänligen notera att ditt klagomål måste ha nått Club Med inom 28 dagar efter att du kom hem från din semester. Eventuella klagomål som mottas efter denna tidsperiod kan tyvärr inte beaktas.

Vänligen uppge ditt medlemsnummer och bokningsnummer för att försäkra att klagomålet hanteras så snabbt och effektivt som möjligt.

Vänligen notera att Club Med via de här kontaktuppgifterna endast hanterar spörsmål som gäller redan avslutade resor.

Club Med är skyldiga att bekräfta ditt klagomål inom 14 dagar och skicka ett fullständigt svar på ditt klagomål inom 28 dagar.

För mer information vänligen läs igenom våra Villkor.

Om du vill komma med allmänna kommentarer eller rekommendationer, vänligen uppge ”inget svar nödvändigt” så att ditt meddelande hamnar hos rätt avdelning eller resort så att de kan ta det i beaktande för framtida förändringar och förbättringar.

Vänligen notera att all feedback efter hemkomst hanteras av engelskspråkig Club Med-personal varför du behöver skriva på engelska.