bekvämligheter och elegans

En lyxkryssning ombord en exklusivt segelbåt

"Vår 200 personer stora besättning finns ombord för att försäkra att du alltid är bekväm och får en unik upplevelse ute på havet. Oavsett om du är intresserad av mat och dryck, kultur, wellness, avkoppling eller fest finns vi på plats för att ta se till att din drömresa går i uppfyllelse." - Din kapten

Däck och hytter

Den innovativa, eleganta dekoren är inspirerad av de rutter och resor som några av världens främsta sjömän tagit sig för.
Club Med 2 har flera däck och känns mysig trots sin storlek. Samtliga hytter har havsutsikt.
På Däck D finns tio luftiga, bekväma sviter som badar i naturligt ljus.

Så här ser båten ut

Club-hytter

Alla 18m²-hytter har vacker utsikt över de miljöer ni seglar förbi under kryssningen.
• 55 Club-hytter på Däck B (undre däck)
• 67 Club-hytter på Däck C (mellanliggande däck)
• 48 Club-hytter på Däck D (övre däck)
Det finns hissar i både aktern och fören.

God mat – och välmixade drinkar

Läckra smaker

Du är på semester – det är helt upp till dig att äta precis vad du vill och när du vill, antingen i restaurangen Magellan eller i buffetrestaurangen Méditerranée.
Oavsett vad och var du väljer att äta kommer du att kunna njuta av utsökt mat lagad med de bästa av råvaror och parade med fina viner.
Ombord vår lyxbåt är allt all inclusive, även tilltugg och cocktails!

Le Cap

Huvudrestaurangen på Däck Grenadines erbjuder frukost och lunch på terrassen, verandan eller i den luftkonditionerade matsalen. Här erbjuds bufféer, à la carte på morgonen och vid lunchtid samt bordsservering på kvällen (behöver förbokas, i mån av tillgång).

Le Monte-Carlo

Vår kock och hans köksteam hälsar dig välkommen till restaurangen Le Monte-Carlo på Däck Eiao. En rad goda middagsrätter serveras direkt vid ditt bord.
Magellans sommelier rekommenderar gärna goda viner* att para med maten.

*mot extra kostnad

Mat och dryck i hytten*

Vi erbjuder room service dygnet runt. En rad olika maträtter lagade av vår kock som levereras direkt till er hytt.
Den här tjänsten ingår för er som bor i en svit.

*Mot extra kostnad

Det finns ett stort utbud av aktiviteter ombord vårt kryssningsfartyg

En uppsjö alternativ för att hålla igång

Visst är det härligt att bara luta sig tillbaka och njuta av vyerna. Men det finns många andra aktiviteter att ägna sig åt ombord Club Med 2. Håll igång träningsrutinen (eller skapa en!) på vår fitnessavdelning och besök sjöhallen för att prova på sådant som vindsurfing, att åka vattenskidor eller paddla SUP-bräda.

Sportakademier

Ingår i ditt paket!

Sportakademierna har utmärkta faciliteter och högkvalitativ utrustning. Oavsett om du är komplett nybörjare eller har lång erfarenhet erbjuds du optimala omständigheter att ägna dig åt sporten du valt.
• Nybörjare får förstklassig introduktion och handledning av G.O.®, utbildade i sporten, för att lära sig grunderna och bastekniken.
• Det arrangeras grupplektioner för samtliga erfarenhetsnivåer under 6 av 7 dagar, så att alla deltagare får möjlighet att utvecklas.
• Under lektioner och kurser kan alla deltagare låna utrustning anpassad efter ålder och individuella behov.

Vår så-kallade sjöhall är inte alltid öppen, den finns bara tillgänglig vid vissa platser där vi lägger till. Öppettiderna beror också på vädret och de lokala regler som gäller där vi har lagt för ankar.

Vattenskidor och wakeboarding

Den här aktiviteten erbjuds i båtens så-kallade sjöhall som ligger i aktern på Däck C, det är en 85m² stor plattform med utsikt över havet.

Vindsurfing

Den här aktiviteten erbjuds i båtens så-kallade sjöhall som ligger i aktern på Däck C, det är en 85m² stor plattform med utsikt över havet.

Fitness och hälsa

Vi erbjuder många olika slags träningsmöjligheter, antingen i fitnessavdelningen eller ute i friska luften: enklare träningspass, fokus på mage och rumpa, stretching, styrketräning, avslappningsövningar och mycket mer.

Zen attitude

En resa för alla sinnen

Skäm bort dig själv på det sätt som känns bäst för just dig, med fullständig avkoppling, fitnessrutiner eller skönhetsbehandlingar.
Ombord Club Med 2 kan du lätt prioritera ditt välmående. På eleganta Club Med Spa by CARITA som täcker 110m² av båten, kan du njuta av en skräddarsydd spameny som våra wellnessexperter hjälper dig med (mot extra kostnad).

Pilates

Pilates är en kombination av styrke-, stabilitets-, rörlighets- och balansträning som är inspirerad av yoga, dans och gymnastik. Det är en fantastisk träningsform som korrigerar och förbättrar kroppens naturliga hållning samtidigt som den blir stark och smidig. Många upplever den även som lugnande och avstressande.
Åldersgräns 16 år.

Fantastiska exkursioner

Upptäck världen

Upptäck nya kulturer och lär dig nya saker om världen.
Club Med 2 är en perfekt språngbräda att utforska nya platser och hitta andra länders gömda pärlor.

Utforska världen

Dagsutflykter är en underbar möjlighet att utforska några av de vackraste platserna runt Medelhavet och Karibien.
Det är upp till dig när du vill gå i land och komma tillbaka ombord. Det går en shuttle mellan båten och land hela tiden, även sent på kvällen när nätterna är långa och varma.

Guidade utflykter*

Upplev den lokala kulturen genom att åka på guidade utflykter. Varje dag erbjuder vi olika utflykter på det resmål som båten lagt till vid.
För att vara på den säkra sidan rekommenderar vi att du bokar de utflykter du är intresserad av innan avresa. Men du kan också ta del av utbudet när du väl är ombord och boka in dig om det finns lediga platser kvar.
Utflykterna är ej utbytbara och kan komma att ändras beroende på väder och/eller lokala bestämmelser.
*Mot extra kostnad.

Härlig stämning och roliga jippon

Den unika Club Med-andan

Njut av minnesvärda föreställningar, exklusiva tillställningar och fantastiska arrangemang som våra G.O.® organiserar.
För dig som föredrar lugn och ro finns det mer stillhet på andra däck med utsikt över havet och bekväma lounger med tillbakalutad aftmosfär.

Fest eller loungekväll — det är upp till dig!

Kvällarna och nätterna ombord vår spektakulära segelbåt är verkligen minnesvärda.
Varje kväll organiserar våra talangfulla och fantasirika G.O.® olika överraskningar som du garanterat kommer att minnas för livet.

Upplev en sagolik lyxkryssning i Karibien eller runt Medelhavet!

Vi är glada och stolta över att kunna segla utmed de vackraste kustbanden och öarna i Medelhavet och runt Karibien, inklusive alla de exklusiva stopp som bara vårt fantastiska kryssningsfartyg har möjlighet att göra.

Våra kryssningar i Karibien på vintern

Mellan November och mars glider Club Med 2 fram på Karibiska havets turkosa vågor och lägger till vid magiska paradisöar.

Se alla våra kryssningar i Karibien