Club Med 2, vårt 5§ kryssningsfartyg

Välkommen ombord

bekvämligheter och elegans

En lyxkryssning ombord en exklusivt segelbåt

"Vår 200 personer stora besättning finns ombord för att försäkra att du alltid är bekväm och får en unik upplevelse ute på havet. Oavsett om du är intresserad av mat och dryck, kultur, wellness, avkoppling eller fest finns vi på plats för att ta se till att din drömresa går i uppfyllelse." - Din kapten

Däck och hytter

Den innovativa, eleganta dekoren är inspirerad av de rutter och resor som några av världens främsta sjömän tagit sig för.
Club Med 2 har flera däck och känns mysig trots sin storlek. Samtliga hytter har havsutsikt.
På Däck D finns tio luftiga, bekväma sviter som badar i naturligt ljus.

Så här ser båten ut

God mat – och välmixade drinkar

Läckra smaker

Du är på semester – det är helt upp till dig att äta precis vad du vill och när du vill, antingen i restaurangen Magellan eller i buffetrestaurangen Méditerranée.
Oavsett vad och var du väljer att äta kommer du att kunna njuta av utsökt mat lagad med de bästa av råvaror och parade med fina viner.
Ombord vår lyxbåt är allt all inclusive, även tilltugg och cocktails!

Det finns ett stort utbud av aktiviteter ombord vårt kryssningsfartyg

En uppsjö alternativ för att hålla igång

Visst är det härligt att bara luta sig tillbaka och njuta av vyerna. Men det finns många andra aktiviteter att ägna sig åt ombord Club Med 2. Håll igång träningsrutinen (eller skapa en!) på vår fitnessavdelning och besök sjöhallen för att prova på sådant som vindsurfing, att åka vattenskidor eller paddla SUP-bräda.

Zen attitude

En resa för alla sinnen

Skäm bort dig själv på det sätt som känns bäst för just dig, med fullständig avkoppling, fitnessrutiner eller skönhetsbehandlingar.
Ombord Club Med 2 kan du lätt prioritera ditt välmående. På eleganta Club Med Spa by CARITA som täcker 110m² av båten, kan du njuta av en skräddarsydd spameny som våra wellnessexperter hjälper dig med (mot extra kostnad).

Fantastiska exkursioner

Upptäck världen

Upptäck nya kulturer och lär dig nya saker om världen.
Club Med 2 är en perfekt språngbräda att utforska nya platser och hitta andra länders gömda pärlor.

Utforska världen

Dagsutflykter är en underbar möjlighet att utforska några av de vackraste platserna runt Medelhavet och Karibien.
Det är upp till dig när du vill gå i land och komma tillbaka ombord. Det går en shuttle mellan båten och land hela tiden, även sent på kvällen när nätterna är långa och varma.

Guidade utflykter*

Upplev den lokala kulturen genom att åka på guidade utflykter. Varje dag erbjuder vi olika utflykter på det resmål som båten lagt till vid.
För att vara på den säkra sidan rekommenderar vi att du bokar de utflykter du är intresserad av innan avresa. Men du kan också ta del av utbudet när du väl är ombord och boka in dig om det finns lediga platser kvar.
Utflykterna är ej utbytbara och kan komma att ändras beroende på väder och/eller lokala bestämmelser.
*Mot extra kostnad.

Härlig stämning och roliga jippon

Den unika Club Med-andan

Njut av minnesvärda föreställningar, exklusiva tillställningar och fantastiska arrangemang som våra G.O.® organiserar.
För dig som föredrar lugn och ro finns det mer stillhet på andra däck med utsikt över havet och bekväma lounger med tillbakalutad aftmosfär.

Fest eller loungekväll — det är upp till dig!

Kvällarna och nätterna ombord vår spektakulära segelbåt är verkligen minnesvärda.
Varje kväll organiserar våra talangfulla och fantasirika G.O.® olika överraskningar som du garanterat kommer att minnas för livet.

Upplev en sagolik lyxkryssning i Karibien eller runt Medelhavet!

Vi är glada och stolta över att kunna segla utmed de vackraste kustbanden och öarna i Medelhavet och runt Karibien, inklusive alla de exklusiva stopp som bara vårt fantastiska kryssningsfartyg har möjlighet att göra.

Våra kryssningar i Karibien på vintern

Mellan November och mars glider Club Med 2 fram på Karibiska havets turkosa vågor och lägger till vid magiska paradisöar.

Se alla våra kryssningar i Karibien