Meetings & Events by Club Med

För all inclusive företagsevents, ring oss på telefonnummer +44 (0)20 3893 4220

Incentive- & belöningsresor

Vi förstår hur viktiga internationella incentiveresor kan vara för ett företags kultur och såväl medarbetare som kunders motivation. Den förståelsen präglar de unika och värdefulla upplevelser vi tillhandahåller ert team utomlands. Vad som verkligen får Club Med att sticka ut, är att vi kan ta fram minnesvärda incentiveresor med mycket av det lilla extra på några av världens vackraste platser – från fantastiska skichalets högt upp i Alperna till privata villor i Maldiverna.

Möten & konferenser

Tack vare åratal av erfarenhet kan ni lita på att all konferensplanering och stöd på plats hanteras med fullständig professionalism, från början till slut. Med 220 mötesrum och faciliteter av bästa slag på över 65 resorter över hela världen är Club Med ett utmärkt val för era kommande möten och konferenser. Vi har även möjlighet att erbjuda er exklusiv användning av resorten, så att allt fokus ställs på er och era behov.

Produktlanseringar

Om ni letar efter en iögonfallande plats att lansera en product eller ny bil har ni hittat rätt. Storleken och variationen på våra resorter innebär att Club Med kan erbjuda många olika, spektakulära miljöer att visa upp era produkter i liksom att era värderingar och ert varumärke framställs på rätt sätt. Det inkluderar sådant som att skylta med ert företags logga över hela lokalen och att vår personal klär sig i de kläder eller uniformer som ni valt.

All inclusive-paket, en enda kostnad – på en gång

 • +

  Premiumhotellrum

 • +

  Mötesfaciliteter & team på plats

 • +

  Helpension & öppen bar

 • +

  Sport & välgörande aktiviteter

 • =

  Kvällsunderhållning

Fem skäl att planera ert nästa event med Club Med

All inclusive

Förstklassig logi, gourmetmat, öppen bar, gratis wifi, underhållning samt ett stort utbud av sporter och aktiviteter både på land och till havs. Allt ingår i ert all inclusive-paket. Ni får en kostnad att betala och betalar den på en gång, utan några dolda avgifter. Vidare är ni försäkrade om att allt från galamiddagar till teambuildingaktiviteter hanteras på plats så att ert event går av stapeln så smidigt och smärtfritt som möjligt.

Våra mest rekommenderade resorter

Club Med Opio en Provence

Frankrike

Vårt flaggskepp rörande företagsevent med 31 mötesrum och 15 olika aktiviteter som lämpar sig för teambuilding. Club Med Opio en Provence ligger bara 30 minuter från flygplatsen i Nice och präglas av traditionell charm på den franska landsbygden.

Ta reda på mer

Club Med Da Balaia

Portugal

Club Med Da Balaia ligger högt uppe på en röd klippavsats med utsikt över Atlanten. Med 4 mötesrum och ett stort utbud aktiviteter från golf till flygande trapets, är det här ett utmärkt val för alla slags medelstora event.

Ta reda på mer

Club Med La Plantation d’Albion

Mauritius

Våra vackra resort med 5 tridenter i Mauritius har allt det bästa som Club Med kan erbjuda. La Plantation d’Albion är ett mycket bra val när ni vill boka exklusiv användning av en resort, belägen i sagolikt vackra miljöer med ett luxuöst spa och infinitypool.

Ta reda på mer

Club Med Val Thorens

Franska Alperna

Club Med Val Thorens är en modern ski in, ski out resort i De Tre Dalarna (Les Trois Vallées), med andetagande panorama över hela skidområdet.

Ta reda på mer

Club Med Val d’Isere

Franska Alperna

Club Med Val d’Isere ligger på 1 850 meters höjd i det världsberömda skidområdet Espace Killy. Vår resort passar utmärkt för större grupper och ligger perfekt så att ni kan åka skidor rakt fram till L’Olympique-gondolan.

Vår femmastade seglingsyacht erbjuder en helt unik upplevelse till havs. Runt Medelhavet på sommaren och i Karibien på vintern.

Ta reda på mer