Res med ro i magen

Känn dig trygg när du bokar din drömresa

I dessa ovissa tider kan du känna dig säker på en sak: när du reser med Club Med kommer du att få en härlig semester. Läget kan förändras snabbt och därför kan din bokning göra det också, utan att du behöver betala ombokningsavgift och med möjligheten att få pengarna tillbaka inom 14 dagar. På våra resorter har hundratals nya hygien- och säkerhetsrutiner införts så att du kan koppla av från första stund. Dessutom ingår vår kostnadsfria covid-försäkring som garanterar att du och din familj får bästa möjliga sjukvård om ni skulle drabbas av coronaviruset under semestern.

Res med den lugnande vetskapen om att…

Du har rätt att få din resa ombokad eller återbetalad.
Vi erbjuder flexibilitet utan extra kostnad om resan måste ändras.
Kostnadsfri covid-19-försäkring ingår i priset.
Du kan reservera din resa med en låg depositionsavgift på bara 1 500 kr pp.
Vårt banbrytande all inclusive-koncept innebär en bekymmersfri upplevelse.

UD:s avrådan

UD:s avrådan från icke nödvändiga resor till alla länder gäller fram till 15 april 2021 med undantag för de 30-tal länder i Europa som avrådan hävts för. Om man beslutar sig för att resa under dessa omständigheter är det viktigt att vara väl förberedd, påläst och att resa med tidsmässiga och ekonomiska marginaler. Bland de länder som Club Med har resorter i, är avrådan från icke nödvändiga resor är hävd till:
• Frankrike
• Grekland
• Italien
• Portugal
• Schweiz

Välj den destination som passar dig och din familj bäst. Ta reda på mer genom att klicka på våra familjevänliga resmål här nedan.

Frankrike

Det är lätt att resa till Frankrike med flyg, tåg eller till och med bil. De majestätiska franska Alperna välkomnar alla med adrenalinstinn skidåkning från höga berg. Men det finns så mycket mer att se och göra i världens mest populära land. Stränderna är vackra och den världsberömda franska maten passar både barn och vuxna. Frankrike är perfekt för alla livsnjutare som vill sätta guldkant på semestern.

Upptäck våra resorter i de franska Alperna

Italien

Vår underbara resort Club Med Cefalù på Sicilien lockar par och familjer som vill koppla av bland glittrande hav och grovhuggna klippor. Utforska grekiska och romerska forntidslämningar, njut av den goda italienska maten och det fantastiska Medelhavslandskapet. Du kommer att åka hem full av energi och livsglädje.

Upptäck våra resorter i Italien

Grekland

Grekland är ett av svenskarnas populäraste resmål. Club Med bjuder in dig att stifta bekantskap med värmen och säkerheten som erbjuds på vår resort Gregolimano som ligger vid en undangömd strand på ön Euboia. Njut av alla vattensporter du kan tänka dig på vår luftiga resort. Underhållningen för barnen tar aldrig slut medan vuxna kan ägna sig åt pilates på stranden. Smaka på lokala specialiteter och grekiska klassiker. En äkta semesterdröm för hela familjen!

Läs mer om Club Med Gregolimano

Portugal

Få platser i Europa har lika fantastiska stränder som Portugal och en lika dramatisk och vacker kuststräcka som Algarve. Golfentusiaster har mängder av spännande banor i sagolika miljöer att välja mellan. Det finns också mycket för barn att hitta på medan vuxna kopplar av i eko-poolen. Och då har vi inte ens nämnt den utsökta fisk- och skaldjursmaten på vår restaurang vid havet!

Läs mer om Club Med Da Balaia

Turkiet

Turkiet bjuder på så mycket av det allra bästa med Medelhavet. Gyllene sandstränder och kristallklart vatten som sträcker sig så långt ögat kan nå gör det till ett idealiskt all inclusive-resmål för familjer. Utforska historia och kultur, upptäck det fina landskapet och njut av goda drinker medan solen går ner över de dramatiska bergen.

Läs mer om Club Med Palmiye

Alpsemester på sommaren

Finns det något som är mer hälsosamt och avkopplande än att tillbringa tid i bergen, där vinden är ren och frisk och utsikten alltid hänförande? Våra resorter i Alperna är öppna även på sommaren och erbjuder en kombination strålande sol, mängder av aktiviteter och fantastiska naturliga miljöer att utforska tillsammans med hela familjen. En resort som Les Arcs Panorama är en njutning för alla sinnen.

Läs mer om att tillbringa sommaren i Alperna

Bokningsvillkor

Vi har infört följande ändringar i våra allmäna bokningsvillkor för att göra det så lätt som möjligt för dig att boka om semestern med din värdecheck.

• Samtliga kunder som ska resa fram till 30 april 2021 kan justera sin bokning utan ombokningsavgift.

• För avgångar i mars och april 2020 kan ombokning inkl. ombokning av flyg med det ursprungliga flygbolaget göras på datum fram till april 2021.

• För avgångar i maj, juni, juli, augusti, september, oktober, november och december 2020 kan ombokning inkl. ombokning av flyg med det ursprungliga flygbolaget göras på datum upp till 12 månader från resans originaldatum. Den fria ombokningen måste göras minst 7 dagar före resans originaldatum. Alla ändringar som görs inom 7 dagar kommer att falla inom ramen för de vanliga allmänna villkoren.

• Om din bokning inkluderar flyg ska dina nya flyg vara med samma flygbolag.

• Om ändringar görs på en bokning inklusive flyg men med ett annat flygbolag kan du behöva betala en ytterligare avgift och flygbolagets allmänna villkor kommer att gälla.

• Om din nya bokning är billigare kommer du att krediteras mellanskillnaden.

• Om din nya bokning är dyrare behöver du betala mellanskillnaden. Vi kommer däremot att erbjuda dig rabatt.

• För bokningar gjorda under och efter 1 januari 2021 kommer en ombokningsavgift att appliceras, vänligen läs igenom din boknings allmänna villkor.

Eftersom vår försäljning av nästa säsong inte påbörjats än kan du, om du vill göra en ändring i en bokning med avresa under vintersäsongen 2021/22, erbjudas en värdecheck för den så-kallad landdelen av din bokning. Var medveten om att flygbolagets allmänna villkor gäller. Om du vill ställa in resan gäller vanliga allmänna villkor.

Här får du svar på vanliga frågor inkl. värdecheckar.