Känn dig trygg när du bokar din drömresa

I ovissa tider kan du känna dig säker på en sak: när du reser med Club Med kommer du att få en härlig semester. På våra resorter har hundratals hygien- och säkerhetsrutiner införts så att du kan koppla av från första stund. Dessutom ingår vår kostnadsfria covid-försäkring som garanterar att du och din familj får bästa möjliga sjukvård om ni skulle drabbas av coronaviruset under semestern.

Res med den lugnande vetskapen om att…

Du har rätt att få din resa ombokad eller återbetalad.
Vi erbjuder flexibilitet utan extra kostnad om resan måste ändras.
Kostnadsfri covid-19-försäkring ingår i priset.
Du kan reservera din resa med en låg anmälningsavgift på bara 1 500 kr pp.
Vårt banbrytande all inclusive-koncept innebär en bekymmersfri upplevelse.

Kostnadsfri covid-19-försäkring

Alla resor fram till december 2022 täcks av vår kostnadsfria covid-försäkring. Det innebär att om någon i ert resesällskap testar positivt för covid-19 under semester täcker vår nya covid-försäkring alla medicinska kostnader, läkarbesök samt övernattning om det blir nödvändigt med karantän. Hela familjen kan vara lugn, vi tar hand om er.

Boka med ro i magen

Koppla av på våra resorter

Vi har vidtagit många åtgärder på våra resorter – åtgärder som är utvecklade och kvalitetssäkrade av vår vetenskapliga kommitte som består av medicinska experter – så att du som gäst kan vara säker på att du är i trygga händer. Det innebär att vi erbjuder en ännu mer personlig semester, kantad av upplevelser och aktiviteter som hela familjen har glädje av.

Läs mer

Ytterligare åtgärder

Mer utrymme

• Vi har sänkt beläggningen på alla våra resorter för att säkerställa att gäster får gott om eget utrymme och lätt kan hålla avstånd. Det finns golvmarkeringar runtom på resorten – i reception, restauranger, mottagningsrum på barnklubbar och där människor samlas för att utöva sporter) för att göra det lätt att hålla avstånd.
• I våra restauranger har vi utökat antalet sittplatser utomhus för att se till att det är minst en meter mellan stolsryggar och bord. Öppettiderna har utökats, vi erbjuder bordsservering och mat upplagd på tallrikar snarare än buffet.

Förbättrad och utökad städning av:

• Alla gemensamma utrymmen inklusive restauranger och barer.
• Sportutrustning efter varje gång den använts.
• Spa (de avdelningar där det inte går att säkerställa hygien- och säkerhetsrutiner håller vi stängda, t.ex. relaxrum och hamam).
• Efter varje utcheckning desinficeras alla rum noggrant. Sängkläder och handdukar tvättas i minst 70 graders värme. Under den dagliga städningen kommer föremål som många rör vid (t.ex. fjärrkontroller och lampknappar) att desinficeras noggrant, rummen kommer att vädras ut och luftfiltren rengöras.
• Handsprit finns tillgängligt överallt på resorten så att både gäster och personal alltid kan använda det.

Utökade hygien- och hälsoåtgärder

• De delar av vår personal som jobbar i mer nära kontakt med andra människor kommer regelbundet att få sin kroppstemperatur mätt med en så-kallad ”no touch”-termometer, som mäter temperaturen genom att linsen riktas mot pannan. Det kan hända att gäster får sin kroppstemperatur mätt på samma vis; på grund av olika länders lokala myndigheters krav är det på sina håll obligatoriskt.
• En doktor och/eller sjuksköterska finns på plats på alla våra resorter sju dagar i veckan.

LÄS MER HÄR

Vanliga frågor om coronaviruset

För mer information om hur Club Med jobbar med diverse covid-19-åtgärder, våra föreskrifter vad gäller munskydd och liknande rutiner som införts på våra resorter ber vi dig läsa mer på sidan där vi svarar på vanliga frågor om coronaviruset.

Bekymmersfria paketresor – därför älskar vi all inclusive

Tänk dig: med en enda bokning är hela resan omhändertagen. Du behöver inte organisera hotell, flyg, transporter, aktiviteter och underhållning eftersom allt detta ingår i våra all inclusive-paketresor. När du reser med Club Med ingår även god mat, tilltugg och alla drycker vilket innebär att till och med plånboken kan få en paus. När du bokar en all inclusive-resa kan du koppla av på riktigt, vi hart tagit hand om allt åt dig. Det enda du och familjen behöver göra är att njuta.

Läs mer om vårt unika all inclusive-koncept

Välj den destination som passar dig och din familj bäst. Ta reda på mer genom att klicka på våra familjevänliga resmål här nedan.

Portugal

Få platser i Europa har lika fantastiska stränder som Portugal och en lika dramatisk och vacker kuststräcka som Algarve. Golfentusiaster har mängder av spännande banor i sagolika miljöer att välja mellan. Det finns också mycket för barn att hitta på medan vuxna kopplar av i eko-poolen. Och då har vi inte ens nämnt den utsökta fisk- och skaldjursmaten på vår restaurang vid havet!

Läs mer om Club Med Da Balaia

Grekland

Grekland är ett av svenskarnas populäraste resmål. Club Med bjuder in dig att stifta bekantskap med värmen och säkerheten som erbjuds på vår resort Gregolimano som ligger vid en undangömd strand på ön Euboia. Njut av alla vattensporter du kan tänka dig på vår luftiga resort. Underhållningen för barnen tar aldrig slut medan vuxna kan ägna sig åt pilates på stranden. Smaka på lokala specialiteter och grekiska klassiker. En äkta semesterdröm för hela familjen!

Läs mer om Club Med Gregolimano

Frankrike

Det är lätt att resa till Frankrike med flyg, tåg eller till och med bil. De majestätiska franska Alperna välkomnar alla med adrenalinstinn skidåkning från höga berg. Men det finns så mycket mer att se och göra i världens mest populära land. Stränderna är vackra och den världsberömda franska maten passar både barn och vuxna. Frankrike är perfekt för alla livsnjutare som vill sätta guldkant på semestern.

Upptäck våra resorter i de franska Alperna

Italien

Vår underbara resort Club Med Cefalù på Sicilien lockar par och familjer som vill koppla av bland glittrande hav och grovhuggna klippor. Utforska grekiska och romerska forntidslämningar, njut av den goda italienska maten och det fantastiska Medelhavslandskapet. Du kommer att åka hem full av energi och livsglädje.

Upptäck våra resorter i Italien

Sommar i Alperna

Finns det något som är mer hälsosamt och avkopplande än att tillbringa tid i bergen, där vinden är ren och frisk och utsikten alltid hänförande? Våra resorter i Alperna är öppna även på sommaren och erbjuder en kombination strålande sol, mängder av aktiviteter och fantastiska naturliga miljöer att utforska tillsammans med hela familjen. En resort som Les Arcs Panorama är en njutning för alla sinnen.

Läs mer om att tillbringa sommaren i Alperna

Dominikanska Republiken

En resa till Dominikanska Republiken innehåller allt det bästa Karibien har att erbjuda. I detta tropiska paradis med vackra stränder och grönskande natur har Club Med två resorter. Lyxiga eko-chica Miches Playa Esmeralda passar för dig som drömmer om total avkoppling, wellness och romantik. Club Med Punta Cana är en av våra främsta resorter för familjer med massor av aktiviteter och vattensporter för alla åldrar.

Läs mer om våra resorter i Dominikanska Republiken