Känn dig trygg när du bokar din drömresa

I dessa ovissa tider kan du känna dig säker på en sak: när du reser med Club Med kommer du att få en härlig semester. På våra resorter har hundratals nya hygien- och säkerhetsrutiner införts så att du kan koppla av från första stund. Dessutom ingår vår kostnadsfria covid-försäkring som garanterar att du och din familj får bästa möjliga sjukvård om ni skulle drabbas av coronaviruset under semestern.

Åtgärder vi vidtagit på våra resorter:
Vi har utökat hälso- och säkerhetsrutinerna så att alla som reser till våra resorter ska känna sig trygga. Vid ankomst till resorten behöver alla i resesällskapet som är över 11 år visa upp ett negativt PCR-test eller antigentest som får vara högst 72 timmar gammalt. Intyget måste vara utfärdat på engelska eller franska. Vaccinerade kan i stället uppvisa intyg, också utfärdat på engelska eller franska, som stärker fullt skydd mot covid-19. Fullt skydd kan innebära antingen en eller två doser beroende på kravet för typen av vaccin du fått.
Saknas negativt test eller vaccinationsintyg nekas gästen – samt en ansvarig vuxen i sällskapet om gästen i fråga är minderårig, eller minderåriga som den vuxna gästen i fråga är ansvarig för – tillträde till resorten.
De här kraven är tillägg till de eventuella dokument som resmålets myndigheter kräver av dig som resenär.

Res med den lugnande vetskapen om att…

Du har rätt att få din resa ombokad eller återbetalad.
Vi erbjuder flexibilitet utan extra kostnad om resan måste ändras.
Kostnadsfri covid-19-försäkring ingår i priset.
Du kan reservera din resa med en låg anmälningsavgift på bara 1 500 kr pp.
Vårt banbrytande all inclusive-koncept innebär en bekymmersfri upplevelse.

Välj den destination som passar dig och din familj bäst. Ta reda på mer genom att klicka på våra familjevänliga resmål här nedan.

Frankrike

Det är lätt att resa till Frankrike med flyg, tåg eller till och med bil. De majestätiska franska Alperna välkomnar alla med adrenalinstinn skidåkning från höga berg. Men det finns så mycket mer att se och göra i världens mest populära land. Stränderna är vackra och den världsberömda franska maten passar både barn och vuxna. Frankrike är perfekt för alla livsnjutare som vill sätta guldkant på semestern.

Upptäck våra resorter i de franska Alperna

Italien

Vår underbara resort Club Med Cefalù på Sicilien lockar par och familjer som vill koppla av bland glittrande hav och grovhuggna klippor. Utforska grekiska och romerska forntidslämningar, njut av den goda italienska maten och det fantastiska Medelhavslandskapet. Du kommer att åka hem full av energi och livsglädje.

Upptäck våra resorter i Italien

Grekland

Grekland är ett av svenskarnas populäraste resmål. Club Med bjuder in dig att stifta bekantskap med värmen och säkerheten som erbjuds på vår resort Gregolimano som ligger vid en undangömd strand på ön Euboia. Njut av alla vattensporter du kan tänka dig på vår luftiga resort. Underhållningen för barnen tar aldrig slut medan vuxna kan ägna sig åt pilates på stranden. Smaka på lokala specialiteter och grekiska klassiker. En äkta semesterdröm för hela familjen!

Läs mer om Club Med Gregolimano

Portugal

Få platser i Europa har lika fantastiska stränder som Portugal och en lika dramatisk och vacker kuststräcka som Algarve. Golfentusiaster har mängder av spännande banor i sagolika miljöer att välja mellan. Det finns också mycket för barn att hitta på medan vuxna kopplar av i eko-poolen. Och då har vi inte ens nämnt den utsökta fisk- och skaldjursmaten på vår restaurang vid havet!

Läs mer om Club Med Da Balaia

Turkiet

Turkiet bjuder på så mycket av det allra bästa med Medelhavet. Gyllene sandstränder och kristallklart vatten som sträcker sig så långt ögat kan nå gör det till ett idealiskt all inclusive-resmål för familjer. Utforska historia och kultur, upptäck det fina landskapet och njut av goda drinker medan solen går ner över de dramatiska bergen.

Läs mer om Club Med Palmiye

Alpsemester på sommaren

Finns det något som är mer hälsosamt och avkopplande än att tillbringa tid i bergen, där vinden är ren och frisk och utsikten alltid hänförande? Våra resorter i Alperna är öppna även på sommaren och erbjuder en kombination strålande sol, mängder av aktiviteter och fantastiska naturliga miljöer att utforska tillsammans med hela familjen. En resort som Les Arcs Panorama är en njutning för alla sinnen.

Läs mer om att tillbringa sommaren i Alperna