Club Med är med dig ändå från stunden du bokar din resa till det är dags för avfärd. Så att du kan förbereda dig inför din semester utan stress och bekymmer. Upptäck våra unika tjänster som ser till att du får ut det allra mesta - och bästa! - av din Club Med-upplevelse. Om du anmäler dig till vårt nyhetsbrev kommer alla dessa tjänster att skickas till dig via e-post.

Anmäl barnen till barnklubbar

Era barn mellan 4 och 17 år blir automatiskt inskrivna på Mini Club Med® och Club Med Passworld® som en del av Club Meds all inclusive-paket. Baby Club Med® för barn mellan 4 och 23 månader samt Petit Club Med® för barn mellan 2 och 4 år kostar extra om ni vill anmäla er till dem.

Vi rekommenderar verkligen att boka in barnen på de aktuella barnklubbarna samtidigt som ni genomför er bokning, för att vara helt säkra på att de får plats.

Läs mer om våra barnklubbar

Appen "My Club Med"

Ladda ner vår app My Club Med för att få en första inblick i de upplevelser som väntar dig på plats. I appen kan du också planera aktiviteter liksom göra förberedelser inför din vistelse.

Ladda ner via Apple Store

Använd onlinetjänsten Enkel Ankomst

Slipp stå i kö för att hyra skidutrustning, skriva in dig i någon skidskola, göra efterforskningar om lokal barntillsyn, hur det går till att checka in och ut... Vår onlinetjänst Enkel Ankomst gör allt detta, just det, enkelt för dig. Du kan läsa på om och fixa allt i förväg så att allting är färdigt när du ankommer! Garanterat ett bekymmersfritt sätt att spara tid och se till att semestern blir precis som du vill ha den.

Enkel Ankomst är tillgängligt:

  • 40 dagar före ankomst för medlemmar som är Silver, Guld och Platinum
  • 30 före ankomst för medlemmar som är Turquoise
Tjänsten Enkel Ankomst

Information om transport

Om du har bokat en semester inklusive transport (så som flyg eller tåg) kommer du att få alla nödvändiga dokument som du behöver för att din resa och transfer. Om du bokat en semester utan transport kan vi hjälpa dig att organisera transfer till resorten. Det finns parkeringsplatser* på majoriteten av våra resorter.

*Mot extra kostnad