All inclusive-skidresor för grupper

Club Med är för dig på jakt efter en all inclusive-skidsemester som fungerar bekymmersfritt för såväl små som stora grupper, med resenärer i alla åldrar och åkare av alla erfarenhetsnivåer. Vi erbjuder fantastiska gruppresor online – våra luxuösa resorter är ett perfekt val, oavsett om ni planerar att åka hela familjen eller ett gäng kompisar. Varje resort har barer och restauranger som håller hög standard, spännande kvällunderhållning och nattliv samt bekväma rum i många olika kategorier. Det enda du behöver göra är att samla ihop gruppen, resten tar vi hand om.

Rabatter för grupper

För grupper om 8 personer eller fler

Är ni en stor familj eller ett stort kompisgäng? Då kan det finnas fina erbjudanden till er! Desto större grupp ni är, desto större chans till prisavdrag* finns det nämligen! Grupper i vilka alla har samma erfarenhetsnivå av att åka skidor eller snowboard kan också dra fördel av en gratis skidlärare.

För mer information, ring våra duktiga reserådgivare på telefonnummer 08 509 216 47

* Villkor gäller

Snowboard & skidlektioner för grupper

Ner för backen på nolltid

Oavsett om du är en fullständig nybörjare eller erfaren åkare erbjuder Club Med grupplektioner ledda av professionella instruktörer. Ett utmärkt sätt att antingen lära sig att åka från grunden eller bättra på kunskaperna.

After ski aktiviteter

Koppla av efter en lång dag i backen

Alla skidåkare är väl medvetna om att en skidsemester inte bara handlar om tiden tillbringad i backarna utan nästan lika mycket om utbudet after ski-aktiviteter som finns att ägna sig åt. Med Club Med kommer er grupp att uppleva gourmetmåltider, underhållning och nattliv tillsammans.

En skidsemester - för alla

Ett brett utbud av aktiviteter

När man reser i grupp finns stor risk att intressen och färdigheter skiljer sig åt och därav önskemålen på aktiviteter. Inom Club Med erbjuder vi ett brett utbud av aktiviteter vid sidan om snowboard- och skidåkning så som spabehandlingar, snöskovandring, hundspann och mycket annat så att alla i gruppen är nöjda och glada.

Detta ingår i din all inclusive skidsemester med Club Med

Rekommenderade skidresorter för grupper