Exclusive Collection

Exclusive Collection-resorter och Spaces

Tignes
Tignes
Black Friday OfferVinter
Exclusive Collection Space

Tignes

Frankrike

Valmorel
Valmorel
Black Friday OfferVinter
Exclusive Collection Space

Valmorel

Frankrike

Skidåkning

Extra stor glädje i skidbacken

Oavsett vem du reser till Alperna med, är en lyxig skidresa inom Exclusive Collection by Club Med en unik upplevelse. Du får inte bara fantastisk skidåkning – även allt utanför pisterna är något i särklass under en skidsemester.

Det är en speciell känsla att unna sig ett hotellrum med generösa ytor samtidigt som det är mysigt. Servicen är personligt anpassad så att ni kan koncentrera er på att ha det så härligt som möjligt. Ni kan förvänta er högkvalitativa skidfaciliteter, den senaste utrustningen och instruktörer som utbildats vid de bästa skidskolorna.
Ni åker skidor och snowboard i världens bästa skidbackar vilka passar både nybörjare och riktiga puderentusiaster. Alla kan åka på ett sätt som passar i svindlande vackra alplandskap. Är ni i en grupp med resenärer som inte bara vill åka skidor eller snowboard erbjuder Club Med många andra aktiviteter som till exempel snöskovandring och spabehandlingar.
På kvällarna njuter ni av gourmetmat lagad i samarbete med kockar som fått Michelinstjärnor. De lagar även välkända klassiska rätter som är precis lika goda.

Unna dig en riktigt lxyig skidresa med Club Med, att minnas för resten av livet.

Hotellrum

Mer än bara ett rum

Club Med erbjuder lyxiga chalets med privat ski in–ski out. Ni får fantastiska hotellrum, egen lounge och matsal, eget skidrum liksom shuttle till och från skidortens centrum.

När ni bokar en traditionell chalet med ski in–ski out får ni en extra mysig och intim inramning på er skidsemester i Alperna. Rummens design matchar de natursköna omgivningarna. En fridfull oas att pausa i mellan alla aktiva stunder utomhus. Club Meds personal kan förbereda frukost och afternoon tea i er chalet. Då slipper ni svänga in om huvudresorten för att äta och kan i stället kasta er ut i backarna direkt från er egen ytterdörr.

Ren och skär avkoppling

Ren och skär avkoppling

När ni känner er klara i skidbackarna väntar en annan slags lyx. Club Meds resorter är lika vackra som omgivningarna de ligger i. Här finns pool, spa, bastu och gym för dig som vill värna om hälsan eller bara låta tankarna glida iväg medan du slappnar av.

När du checkar in finns ditt liftkort, dina skidor eller din snowboard redo så att du inte behöver ägna någon tid åt att fixa det på egen hand. Om du vill kan du i stället börja utforska det fantastiska alplandskapet på en gång. Skidlektioner ingår i Club Meds all inclusive-paket, och leds av professionella instruktörer från franska skidskolan École du ski français, ESF.

Vad gäller mat, dryck och after ski vågar vi lova att du inte kommer bli besviken. På våra resorter finns ett stort utbud att välja mellan. Från lokala delikatesser och matlagning i samarbete med Michelinbelönade kockar. Till vällagade internationella klassisker som pizza. Lyx innebär att kunna välja vad du vill när du vill. Tillsammans med Club Med blir Alperna en upplevelse som passar både dig som vill äta något snabbt mellan åken och dig som är en riktig foodie.

Välj din skidresort

Hitta ditt vinterparadis

Alla Club Meds all inclusive-skidresorter erbjuder samma lyxiga standard. Men de skiljer sig åt genom sin helt unika karaktär. Oavsett om du drömmer om ett fridfullt hotell med färre rum eller en pulserande megaresort med mycket after ski, har Club Med vad du letar efter. Välkommen att hitta ditt vinterparadis på hög höjd.

Läs mer om Club Med skidresor

Olika slags skidresor

Perfekt för familjer

Ta med de närmsta nära och kära på en lyxig skidresa. Club Med erbjuder oförglömliga upplevelser i Alperna för alla i familjen. Tack vare våra barnklubbar kan vuxna tillbringa tid tillsammans medan de mycket uppskattade barn- och ungdomsledarna underhåller de yngre med ett stort utbud upplevelser, anpassade efter deras ålder. Till och med de allra yngsta kan omhändertas i Baby Club Med®.

Lyx innebär gott om plats. På våra resorter är rummen designade så att ni med lätthet kan umgås tillsammans liksom få avskildhet. I familjesviterna är sovavdelningarna separerade, och här finns till exempel barnsängar och extra förvaringsutrymme. Ni kan också boka rum med lounge där alla kan samlas efter långa härliga dagar i skidbacken. Club Med erbjuder även hopkopplade rum, vart och ett med privat balkong så att alla kan njuta av den vackra utsikten över alptopparna.

Läs mer om familjevänliga skidresor

Så här tycker våra gäster