Äkta lyx

Oavsett om du reser till Alperna med hela familjen eller på egen hand, innebär en exklusiv skidresa en upplevelse där allt vid sidan om åkningen kan mäta sig med de svindlande aktiviteterna i skidbacken.

Det är en speciell känsla att unna sig ett boende som har generösa ytor samtidigt som det är mysigt och kommer med personligt anpassad service så att du kan fokusera på att ha det så skönt som möjligt. Du kan förvänta dig högkvalitativa skidfaciliteter, den senaste utrustningen och instruktörer som utbildats vid de främsta skolorna.

Du har tillträde till världens bästa pister och skidbackar som passar både nybörjare och riktiga puderentusiaster så att du kan åka på ett sätt som passar dig i andetagande vackra alplandskap. Finns där resenärer i gruppen som inte bara vill åka skidor eller snowboard erbjuds även många andra aktiviteter som till exempel spabehandlingar.

Om kvällarna kan du njuta av både gourmetmat som lagats i samarbete med kockar som fått Michelinstjärnor och klassiska välkända rätter som inte är mindre goda för det.

Att åka på semester är en särskild slags egentid – och vi finns här för att se till att den blir riktigt lyxig. Unna dig en riktigt exklusiv skidresa att minnas för resten av livet tillsammans med Club Med.

Mer än bara ett rum

Varför inte unna resesällskapet en egen lyxchalet med privat ski in, ski out under nästa skidsemester? På våra skidresorter har ni möjlighet att välja övernattning som innebär egen lounge och matsal, eget skidrum liksom shuttle till och från den lokala skidorten.

Våra traditionella chalets med ski in, ski out erbjuder en mysig och intim inramning åt er oförglömliga vistelse i Alperna. Rummens design matchar de natursköna omgivningarna samtidigt som de garanterat är en fridfull tillflyktsort mellan alla aktiva stunder utomhus. Vill ni kan Club Meds personal förbereda frukost och afternoon tea i er chalet så att ni sedan kan kasta er ut i backarna direkt utanför dörren.

Ren och skär avkoppling

När skidbackarna stänger för dagen och du stampat snön från pjäxorna väntar en helt annan slags lyx. Club Meds resorter är lika andetagande som omgivningarna de ligger i. Här finns pool, spa, bastu och gym för dig som vill värna om hälsan eller bara låta tankarna glida iväg medan du slappnar av.

När du checkar in kommer dina skidor och ditt liftkort att finnas redo så att du inte behöver ägna någon tid åt att klura ut det på egen hand. Du kan i stället börja utforska det fantastiska alplandskapet på en gång om du vill. Skidlektioner ingår i ditt Club Med-skidresepaket och leds av professionella instruktörer från franska skidskolan ESF (École du ski français).

Vad gäller mat, dryck och after ski vågar vi lova att du inte kommer att bli besviken. Våra resorter har ett stort utbud för dig att välja mellan, från lokala delikatesser till matlagning i samarbete med Michelinbelönade kockar. Lyx innebär att kunna välja vad du vill när du vill, och tillsammans med Club Med blir Alperna en upplevelse som passar både dig som vill äta något snabbt mellan åken och dig som är en äkta foodie.

Hitta ditt eget vinterparadis

Club Meds all-inclusive skidresorter erbjuder alla samma luxuösa standard, men de skiljer sig åt genom sin helt unika karaktär. Oavsett om du drömmer om ett fridfullt hotell utan så många rum eller en pulserande megaresort har Club Med vad du letar efter – ett stycke vinterparadis på hög höjd.

Idealiskt för familjer

Ta med alla nära och kära på en exklusiv skidresa. Club Med oförglömliga upplevelser i Alperna för hela familjen. Tack vare våra olika barnklubbar kan ni vuxna tillbringa tid tillsammans medan våra professionella G.O® hjälper barnen med ett stort utbud upplevelser som är anpassade för deras åldersgrupp. Till och med de allra yngsta är omhändertagna i Baby Club Med® inom vilken allt från måltider till barnpassning kan arrangeras.

Lyx innebär gott om plats, och på våra resorter är rummen designade så att ni med lätthet både kan umgås allihop tillsammans och dra er undan för att få avskildhet. I familjesviterna är sovavdelningarna separerade och utrustade med till exempel barnsängar och extra förvaringsutrymmen. Du kan också boka rum med lounge där alla kan samlas efter långa härliga dagar i skidbacken. Club Med erbjuder även hopkopplade rum, vart och ett med privat balkong så att alla kan njuta av den vackra utsikten över alptopparna.

Läs mer om våra skidresor för familjer

Resorter vi rekommenderar för familjer:

Unna dig en välförtjänt paus

Om du inte har tid att åka på en hel semester, varför inte unna dig skidåkning under ett par dagar eller över en helg genom att boka en exklusiv sista minuten-skidresa? Vi tar hand om transport och ser till att allt finns redo när du anländer. På så att du kan ge dig ut i skidbacken på en gång och ägna all tid åt åkning, god gourmetmat, dryck och after ski.