Skidåkning

Lektioner för alla nivåer, från nybörjare till erfarna åkare

Är du redo för din vintersportresa? När du reser med Club Med ingår alltid skidlektioner för alla nivåer, från fullständiga nybörjare till mycket erfarna åkare. Engelskspråkiga skidlärare från det aktuella landets nationella skidskola organiserar gäster i grupper om max 12 deltagare, som alla har samma erfarenhetsnivå och förmåga. Ni åker sedan tillsammans mellan måndag-fredag, på förmiddagen och eftermiddag, när du bokar ett klassiskt veckopaket.

Liftkort ingår

Din all inclusive-skidsemester med Club Med inkluderar ett 6-dagars liftkort (när du bokar ett klassiskt veckopaket) och ditt liftkort finns att plocka upp så fort du anländer till resortern. Enkelt och smidigt, och du kan ge dig ut i backen på en gång!

Professionell utrustning & skidskåp på våra resorter

Alla våra skidresorter har skidrum med skåp för din skidutrustning. Din hyrda skidutrustning hämtar du också upp på själva resorten varför du inte behöver slösa tid på att besöka några skidbutiker, allt sköts i stället direkt av Club Med.

En skräddarsydd upplevelse för alla

Vi är mycket stolta över vårt all inclusive-erbjudande rörande skidresor. Oavsett om du reser med ett kompisgäng eller drömmer om den perfekta familjeskidresan har vi 18 resorter i Alperna att välja mellan.

Snowboarding & andra snösporter

Snowboarding

Snowboardlektioner för alla nivåer, från nybörjare till erfarna åkare

Snowboardåkare har samma fördel som skidåkare. Lektioner ingår för alla nivåer, från fullständiga nybörjare till mycket erfarna åkare. Engelsktalande instruktörer från det aktuella landets nationella snowboardskola organiserar gäster i grupper om max 12 deltagare, som alla har samma erfarenhetsnivå och förmåga. Ni åker sedan tillsammans mellan måndag-fredag, på förmiddagen och eftermiddag, när du bokar ett klassiskt veckopaket.

Är du osäker på om snowboard är för dig? Spana in vår snowboardingguide för att få reda på mer om vad du kan förvänta dig.

Se våra resorter i Alperna

Liftkort ingår

När du bokar en Club Med skidresa under 7 dagar, ett klassiskt veckopaket, ingår ett 6-dagars liftkort. Ditt liftkort finns att plocka upp så fort du anländer till resorten. Enkelt och smidigt, och du kan ge dig ut i backen på en gång!

Professionell utrustning & skidskåp på våra resorter

Du får din snowboard och dina boots direkt på resorten, och du kan börja använda ditt privata skåp i skidrummet på en gång. Våra all inclusive-paket är perfekt för dig som vill åka snowboard utan att behöva tänka på att organisera all utrustning utanför ditt eget hotell.

Snowboardprogram för barn, från 8 års ålder

Reser ni ihop som familj och har barn som vill ägna sig åt att åka snowboard? Inga problem, Club Meds skidresorter erbjuder snowboardlektioner från 8 års ålder. Barnen delas in i grupper beroende på erfarenhetsnivå, från fullständiga nybörjare till mer erfarna åkare, och drar därefter nytta av professionella lektioner med instruktörer från den nationella skidskolan.

Stavgång & andra snösporter

Prova på något annorlunda

- Stavgång i snön
- Snöskovandring
- Mountainbiking i snön
- Hundspann*
- Skridskoåkning*
- Åka bob*

*Mot extra kostnad

Se Club Meds skidresorter i Alperna

Vinterns främsta skidresorter