Upplev en oförglömlig familjesemester

Med Club Med kan ni åka på den där all inclusive familjesemestern som ni alltid har drömt om. Oavsett vad den där drömmen handlar om \– adrenalinstinna äventyr, upplevelser utomhus, att bli bättre på en sport eller helt enkelt bara ren och skär avkoppling \– slår den in med Club Med. Våra familjevänliga resorter är utrustade med allt som behövs för att göra er semester till ett minne för livet.

När ni väljer att resa med Club Med tar vi hand om allt i ett enda, bekymmersfritt paket. Det enda ni behöver göra är att ägna er åt allt det roliga, spännande och upplyftande som en härlig familjesemester ska handla om. Från lekar och aktiviteter under ledning av specialutbildad personal till lyxbehandlingar i spat; på våra luxuösa resorter och de strandresor ni åker på med oss står er njutning i fokus.

Därför ska ni boka er all inclusive familjesemester med Club Med :

Barnklubbar för alla åldrar

Anpassade aktiviteter och faciliteter

Era barns drömmar kan gå i uppfyllelse med Club Meds stora utbud av aktiviteter som är särskilt framtagna för barn. Vi erbjuder åldersanpassade äventyr för alla från småbarn till tonåringar, för att se till att deras semester blir ett underbart minne för livet. Era allra yngsta kommer att leka dagarna i ända på Baby Club Med® medan äldre systrar och bröder provar på allt från akrobatik till vindsurfing och att paddla kajak.

Upptäck våra barnklubbar

Professionella G.O

Lugn och ro - och tillit

Våra professionellt utbildade G.O älskar att se till så att ditt barns semester blir en riktigt speciell upplevelse. De finns på plats för att vara barnens guide och vän under er vistelse, men också för att vidga deras horisonter och hjälpa dem utforska kreativa idéer och tankar genom olika spännande aktiviteter. Våra G.O är kunniga, kompetenta och experter på att underhålla, inspirera och utveckla unga sinnen.

Familjerum

Rum anpassade för familjers behov

Efter långa, roliga och äventyrliga dagar utomhus är det inte konstigt att ni vill kunna dra er tillbaka till en bekväm plats. På Club Med är alla rum designade med familjer i åtanke. Genom att nyttja våra rum som går att koppla ihop, är det möjligt för er att bo 6 stycken tillsammans och ändå ha gott om eget utrymme. Upptäck vad vi kan erbjuda hela familjen, från Club rum till Sviter.

Sporter och aktiviteter

Framtagna för hela familjen

Om ni är den typen av familj som har svårt att sitta still, är våra sportiga och aktivitetsfyllda semestrar ett perfekt val. På alla våra luxuösa, familjevänliga all inclusive resorter erbjuder vi mer än 60 spännande valmöjligheter. Från adrenalinstinna vattensporter ovan ytan till andetagande dyk i det stora blå. Från mängder av bollsporter på olika slags banor till att susa genom luften i en flygande trapets.

Upptäck våra sporter och aktiviteter

Barn bor gratis

Stora besparingar för de yngsta

Varje litet barn är värd en semester som de alltid kommer att bära med sig. Därför har vi glädjen att hälsa alla under 6 år välkomna till våra resorter i värmen – gratis! De kan njuta av allt roligt som erbjuds vid en mängd resmål, utforska nya platser och kanske till och med upptäcka vad som blir intressen för livet. Med Club Med får ni alla den familjesemester ni förtjänar.

Detta ingår i din vistelse

Våra bästa solresor för familjer:

Familjevänliga resorter i Europa:

Varför inte låta nästa familjesemster gå till någon solig strand i Europa? Från den vackra Atlantkusten i Portugal till de spektakulära landskapen och rika historiska kulturarven i Spanien via den enorma övärlden i Grekland – det finns så mycket fantastiskt att upptäcka på små avstånd från Sverige. Våra lyxresorter i Europa har underbara omgivningar, behagligt klimat och sköna bad, precis det man längtar efter när man reser som familj.