Lyxvillor

Den perfekta balansen mellan modern lyx och natursköna miljöer

Exclusive Collection

Våra exklusiva villor är som ett andra hem långt ifrån vardagen. Njut av gott om härligt privat utrymme där det är fritt fram att skapa den typ av semesterminnen som betyder mest för just er. Villorna är som en elegant oas för familjer, par eller kompisgäng som önskar sig avskildhet, samtidigt som ni befinner er på kort avstånd från Club Med och alla de aktiviteter som ingår.

Nyskapande design och bekvämlighet

Lyxboende

Våra luftiga villor har två till fyra sovrum och fantastiskt läge på stranden eller till och med på styltor i havet. Här har ni gott om utrymme att umgås oavsett om ni är en familj, ett par eller ett kompisgäng.

Tillträde till Club Meds resort

Lyxupplevelser

Under er semester har ni fritt tillträde till Club Med och allt det som ingår i vårt all inclusive-koncept. Huvudresorten ligger precis intill och där kan ni till exempel besöka resortens spa och gym och specialrestauranger.

Något för alla

Skräddarsydd lyx

Vi har alla olika uppfattning om vad som gör resan extra minnesvärd. På Club Med ser vi till att era drömmar går i uppfyllelse, som grupp eller för enskilda i resesällskapet, så att helhetsupplevelsen blir en ren njutning för alla.

Personlig service

Lyxtjänster

Ni hälsas välkomna i villan av resortens särskilda ”Welcome & Service”-team. Ni får också personligt anpassad service tack vare tillgången till en egen butler som tar hand om er under hela semestern.

Så här är det att bo i en av Club Meds villor

Upptäck vad som ingår i paketet när du bokar en av våra enskilda lyxvillor

Semestern börjar med att ni får privat transfer* från flygplatsen till er villa. Där hälsas ni välkomna av personalen som tar hand om ert bagage. En butler finns på plats för att tillgodose era behov under vistelsen, inklusive att duka fram frukost och mellanmål. Om ni fortfarande är hungriga efter att mellanmålen serverats eller bara önskar er extra tilltugg kan ni utan extra kostnad beställa room service fram till klockan 23:00. Ni kommer också att erbjudas upp till tre privata bbq-kvällar under semestern.

När ni inte drar fördel av den fria tillgång ni har till resortens alla all inclusive-aktiviteter samt andra faciliteter som spat, kan ni alltid njuta av att umgås vid er privata pool. Ni har även möjlighet att be om sen utcheckning utan extra kostnad (så till vida att inga andra gäster ska checka in samma dag som ni checkar ut).

Hur vet jag om en lyxvilla eller ett hotellrum passar mig bäst?

Det kan vara svårt att bestämma sig. Men generellt sett passar en lyxvilla dig som vill resa snäppet mer självständigt. Båda alternativen är magiska på sitt sätt och båda inkluderar de fantastiska fördelar som ingår under en all inclusive-semester med Club Med.

Fördelarna med en lyxvilla

§ Känslan av ett hem, men utan några av vardagens bekymmer
§ Ett eget privat och avskilt utrymme inkl. separat sällskaprum
§ Tillgång till alla resortens faciliteter inkl. dess Exclusive Collection-lounge
§ Exklusiv service och unika tjänster
§ Möjligheten att skräddarsy semesterupplevelsen
§ Privat pool inkl. butlerservice vid poolen
§ Prioriterad bokning av resortens specialrestauranger
§ Conciergetjänst

Finolhu Villas

Maldiverna

Finolhu Villas

Miljövänliga Club Med Finolhu Villas ligger innästlad på den privata ön Gasfinolhu mitt ute i Indiska oceanen. Den prisbelönta resorten är helt omgärdad av naturens prakt,. Ni kommer att upptäcka en bit av paradiset utöver det vanliga tack vare er butler som står redo att bistå varje önskemål.

Albion Villas

Mauritius

Albion Villas

Ett idealiskt val för dig som drömmer om en underbar ö-upplevelse. Du välkomnas till en all-inclusive-semester i paradisiska Mauritius där Club Med Albion Villas moderna villor med privat pool ligger inbäddade i grönska ett litet stenkast från havet. Villorna har skön, avskild känsla samtidigt som det är nära till resortens gemensamma faciliteter vilket gör det lätt att njuta av det bästa av två världar – din egen lilla semesterbubbla och en uppsjö aktiviteter.

Instagramvänliga resmål

Våra lyxvillor ligger på några av världens vackraste platser. Här är möjligheterna att ta den perfekta bilden oändliga, varje dag.

reputation811101
judezander
sunny_rin