La Rosière 4 Tridenter

Franska Alperna

Club Med La Rosière ligger i söderläge på Tarentaisedalens sluttningar, på 1 950 meters höjd, vilket gör det möjligt för gäster att uppleva Alperna på ett både autentiskt och avkopplande vis. Panoramavyerna och solnedgångarna över den grandiosa nationalparken Vanoise är verkligen spektakulära. Eftersom resorten ligger ett stenkast från Italien finns det bästa av två världar för era fötter: både fransk och italiensk mat, dryck och livsstil. De många vandringslederna, utomhusaktiviteterna, yogastudion och den uppvärmda utomhuspoolen gör Club Med La Rosière till en perfekt resort för både familjer och för dig som vill åka på en avkopplande wellnessresa.

Upptäck La Rosière

Seychelles 5 Tridenter

Indiska oceanen

Känslan av att vara ensam på en sagolik plats, vacker som ett vykort... Sainte Anne ligger inom en marin nationalpark i hjärtat av Seychellerna, och den enda resorten som finns på ön är eko-vänliga Club Med Seychelles. Här kan både barn och vuxna leva ut sin inre äventyrare under en semester i harmoni med naturen. Majoriteten av aktiviteterna som erbjuds är direkt sammanlänkade med Indiska oceanen och havets natursköna vattenlandskap. Snorkling, fridykning, SUP-yoga och att paddla kajak med glasbotten är bara några exempel på de nöjen ni kan ägna er åt. Det turkosa vattnet, de vita sandstränderna, kullarna klädda i femtio nyanser av grönt: det här är sinnebilden av paradiset!

Upptäck Seychelles

Club Med Seychelles • Ny resort

Upptäck vår helt nya resort i Seychellerna, Club Med Seychelles som öppnar i februari 2021. Club Med Seychelles är helt unik bland Club Med-resorterna och ligger på en privat ö i en marin nationalpark. Här kan hela familjen njuta av både äventyr och wellness.

Mängder av vattensporter

På Club Med Seychelles är majoriteten av aktiviteterna direkt sammanlänkade med Indiska oceanen och havets natursköna vattenlandskap. Snorkling, fridykning, SUP-yoga och att paddla kajak med glasbotten är bara några exempel på de nöjen ni kan ägna er åt.

Dra dig tillbaka på Wen Hideaway

Vid sidan om en uppsjö av olika wellnessaktiviteter finns även Wen Hideaway. Ett särskilt område bara för vuxna där det finns en stillsam pool att koppla av vid i fullständig lugn och ro.

Naturens under

Hela familjen kan utforska ön och lära sig om den unika flora och fauna som finns här, inte minst alla vilda djur i sin naturliga miljö. Vi erbjuder även en rad eko-aktiviteter så som att hjälpa till att bevara korallreven och skydda havsköldpaddorna.

La Rosière, Frankrike• Ny resort

En autentisk alpresort

Den här helt nya resorten har vackra rum inredda med olika träslag och dekorerade med klockor, lokalt hantverk och blomstermotiv vilket skapar en autentisk alpatmosfär. Här är mysigt och bekvämt, en underbar resort att koppla av på efter långa, sköna dagar ute i Alperna.

Bli ett med naturen

Det är inte för inte som La Rosière fått smeknamnet "Tarentaisedalens balkong". Här har ni panoramavyer över det majestätiska landskapet med nationalparken Vanoise och de dramatiska Alperna i blickfånget. Även när ni är inomhus på resorten kommer ni att känna er som ett med naturen.

Mängder av aktiviteter

På La Rosière är utbudet av aktiviteter väldigt stort, här finns garanterat något för alla. Från forsränning och flodbad till yoga med utsikt över bergstopparna. Precis utanför entrédörrarna väntar det natursköna landskapet där hela familjen kan njuta av vandring, picknick, mountainbiking eller bara en lugn stund i solen.

Michès Playa Esmeralda, Dominikanska republiken• Ny resort

Upptäck vår nya Exclusive Collection-resort i Dominikanska republiken, Club Med Michès Playa Esmeralda. Det här är den första av våra resorter som är uppförd efter vårt nya koncept med fyra distinkta boutique-semesterbyar som passar olika typer av gäster. Här finns också ett brett utbud av aktiviteter och underhållning som passar familjer, par och kompisgäng.

4 boutique-semesterbyar med 4 olika nischer

Michès Playa Esmeralda består av fyra olika boutique-semesterbyar. Exklusiva Archipelago är bara för vuxna, ekochica Emerald Jungle har wellnessfokus, äventyrliga Explorer Cove är perfekt för familjer och tropiska Caribbean Paradise är det klassiska Club Med-alternativet som passar alla.

Ett exklusivt och tropiskt boende

Michès Playa Esmeralda har 5 Tridenter och är en del av vår Exclusive Collection. Det innebär att du kan välja bland sofistikerade deluxe rum och sagolika sviter. Vad du än väljer kommer du att älska den exotiska, tropiska atmosfären.

Missa ej: Must-try experience

Unna barnen en upplevelse de sent kommer att glömma, ett besök i vårt Secret Chocolate Room. Här i det hemliga chokladrummet finns chokladfontäner och alla sötsaker både barn och vuxna kan drömma om.

La Palmyre Atlantique, Frankrike• Ny resort

Upptäck moderniserade Club Med La Palmyre Atlantique som har uppgraderats till 4 Tridenter. En perfekt resort för både avkoppling och äventyr. La Palmyre Atlantique erbjuder upplevelser som passar hela familjen.

Nyrenoverat premiumboende

På nyrenoverade Club Med La Palmyre Atlantique handlar allt om stranden och havet, och rummen har fått en fräsch, marin känsla. Det är en fridfull oas där det är lätt att koppla av och återhämta sig.

Välmående i fokus

Unna dig en stund eller flera på resortens Decléor Spa där vi erbjuder ett brett utbud spabehandlingar. Koppla sedan av i loungen och vår behagliga Zen Zone.

Aktiviteter för livsnjutare

Det stora utbudet av aktiviteter gör att alla kan hitta något att göra som passar dem. Gör yoga på stranden, segla på Atlanten, besök vingårdarna runt Bordeaux och gå på konjakprovning i Cognac. Här finns även golf, tennis, mountainbiking och mycket mer.