All inclusive-bröllopsresor och romantisk parsemester

Hitta den perfekta semestern för dig och den du älskar

Sagolika stränder, middag i solnedgången, spabehandlingar för par och unika rum med fantastisk utsikt. Alla de här drömmarna är möjliga att uppfylla med Club Med när ni vill fira kärleken utomlands. Upptäck våra mest romantiska resmål, belägna på några av jordens vackraste platser. Med våra all inclusive-resor för par, är allt ni behöver göra att njuta av kärleken.

Luxuös logi

Välj från en rad olika rumskategorier

Välj mellan många olika slags logialternativ, från Club rum till Sviter. Njut av en romantisk bungalow som står på styltor över turkost vatten, en Svit med utsikt över havet eller sköna rum undangömda i tropisk grönska. På Club Med erbjuder vi luxösa all inclusive-resor som är perfekta för par. Om ni önskar er något ännu mer särskilt rekommenderar vi att prova på våra resorter med 5 tridenter eller våra 5 Trident Spaces som ligger inom resorter med 4 tridenter, vilka erbjuder våra mest exklusiva logialternativ.

Spabehandlingar för par

Spapaket

Upptäck hela världen genom att prova på olika spa. Om du och din partner drömmer om en parsemester präglad av välmående har ni hittat helt rätt. På våra wellnessavdelningar blir ni omhändertagna av professionella team som använder beprövade och välkända skönhetsmärken, allt för att ni ska kunna känna ren lycka när ni kopplar av. Prova på massage på stranden, aromaterapi och särskilda duobehandlingar framtagna med par i åtanke.

Magiska middagar

Helpension med gourmetmat

Njut av god gourmetmat under bar stjärnhimmel eller utmed en strand till ljudet av vågskvalp. På ett urval av våra solresorter kan ni unna er romantiska middagar med tårna i sanden medan solen går ner över horisonten, bland annat på Kani och Finolhu Villas i Maldiverna, Punta Cana i Dominikanska Republiken och La Pointe aux Canonnier i Mauritius.

På menyn

Club Med Villa & Chalet

Gör det extra speciellt

Se vår samling luxuösa egendomar. Från en privat villa i Mauritius eller en privat chalet i Alperna till småskaliga paradisoaser med 5 tridenter (inom resorter med 4 tridenter). Club Med har allt ni drömmer om för en romantisk flykt från vardagen.

Våra rekommenderade resmål för en romantisk resa: