Hitta den perfekta semestern för dig och den du älskar

Sagolika stränder, middag i solnedgången, spabehandlingar för par och unika rum med fantastisk utsikt. Alla de här drömmarna är möjliga att uppfylla med Club Med när ni vill fira kärleken utomlands. Upptäck våra mest romantiska resmål, belägna på några av jordens vackraste platser. Med våra all inclusive-resor för par, är allt ni behöver göra att njuta av kärleken.

Lyxiga hotellrum

Vi har rumskategorier för alla

Välj mellan många olika slags hotellrum, från Club-rum och sviter till lyxiga villor. Njut av en romantisk bungalow som står på styltor över turkost vatten, en svit med utsikt över havet eller sköna rum undangömda i tropisk grönska. På Club Med erbjuder vi lyxiga all inclusive-resor som är perfekta för par. Om ni önskar er något ännu mer speciellt rekommenderar vi att prova på våra resorter med 5 Tridenter eller våra 5 Trident Luxury Spaces som ligger inom resorter med 4 tridenter. Här finns Club Meds exklusiva boenden.

Upptäck Exclusive Collection

Spabehandlingar för par

Spapaket

Upptäck hela världen genom att prova på olika spa. Om du och din partner drömmer om en parsemester präglad av välmående har ni hittat helt rätt. På våra wellnessavdelningar och span blir ni omhändertagna av professionella team som använder beprövade och välkända skönhetsmärken. Prova massager på stranden, väldoftande aromaterapier och upplev särskilda duobehandlingar framtagna med par i åtanke.

Upptäck Club Med Spa

Magiska middagar

Helpension med gourmetmat

Njut av god gourmetmat under bar stjärnhimmel eller utmed en strand till ljudet av vågskvalp. På ett urval av våra solresorter kan ni unna er romantiska middagar med tårna i sanden medan solen går ner över horisonten, bland annat på Kani och Finolhu Villas i Maldiverna, Punta Cana i Dominikanska republiken och La Pointe aux Canonnier i Mauritius.

Upptäck vad som står på menyn

Club Meds lyxvillor

Gör det extra speciellt

Boka någon av våra exklusiva villor i solen och upplev ett andra hem långt ifrån vardagen. Ni får gott om privat utrymme där det är fritt fram att skapa semesterminnen för livet. En lyxvilla är en elegant oas för familjer, par eller kompisgäng som önskar sig avskildhet. Ni är samtidigt på kort avstånd från Club Meds huvudresort och hela det utbud som alltid ingår i er all inclusive-resa.

Upptäck Club Meds lyxvillor

Områden och resorter enbart för vuxna

På ett urval av våra resorter har par och vuxna över 18 år möjlighet att njuta av äkta lugn och ro på Zen Zones enbart för vuxna. Här finns privata pooler, avskilda stränder, särskilda barer och, på Punta Cana i Dominikanska republiken, till och med rum som enbart är för vuxna. Våra resorter med Zen Zones är bland annat Da Balaia i Portugal, Bali i Indonesien, Opio en Provence i Frankrike, Palmiye i Turkiet, La Plantation d’Albion och La Pointe aux Canonniers i Mauritius.

På Club Med erbjuder vi också hela resorter som enbart är för vuxna. Här är inga barn välkomna, och resorterna arrangerar fester, underhållning och bekvämligheter lämpliga för personer som fyllt 18 år. Våra resorter enbart för vuxna är bland annat Turkoise i Turks- och Caicosöarna och Kemer i Turkiet.

Våra främsta resorter för en romantisk resa