Appen Mhikes

Upptäck appen Mhikes på alla Club Meds alpresorter under sommaren. Oavsett om du är ute och vandrar på egen hand eller ni är en grupp hjälper GPS:en att guida på äventyret.

E-mountainbiking

Nästa sommar kan du bege dig till Peisey-Vallandry för att prova på elektrisk mountainbiking. Det har aldrig varit så här lätt att upptäck det underbara alplandskapet! Efter aktiviteten kan du njuta av den goda maten på huvudrestaurangens hälsohörna.

Våra bästa erbjudanden på sommarresor till Alperna

Planera din sommarresa till Alperna

Club Med tipsar!

Att resa till Alperna på sommaren innebär frisk bergsluft, vidsträckta grönskande landskap och massor av lokalt djur- och växtliv för barnen att upptäcka.

– När ska jag boka?
– Var ska jag åka?
– Vad ska jag hitta på?
– Hur är det att åka på sommarresa till Alperna med barn?

När ska jag boka min sommarresa till Alperna?

Erbjudanden du inte bör missa

Försäkra dig om att du får de bästa erbjudandena för er sommarsemester i Alperna genom att boka i förväg eller ta del av våra sista minuten-kampanjer.

Upptäck Club Meds erbjudanden >

Var ska jag åka på min sommarresa till Alperna?

6 resmål för sommarsemester i Alperna

En del av Club Meds resorter i Alperna är även öppet för gäster under sommaren. Grand Massif Samoëns Morillon, Serre-Chevalier, Peisey-Vallandry och Valmorel har alla något unikt att erbjuda. Om ni drömmer om en chaletvistelse under er soliga alpsemester är Valmorel Chalets det perfekta valet för er.

Upptäck våra resorter i Alperna >

Att göra på sommaren i Alperna

Annorlunda aktiviteter

På sommaren förvandlas Club Meds skidresorter och erbjuder i stället gäster en oförglömlig sommarsemester. Våra resorter har något för alla, oavsett om ni drömmer om en aktiv resa eller vill koppla av och ta det lugnt. På Valmorel kan ni umgås vid poolområdet med utsikt över Mont Blanc eller våga er på mountainbiking i Chamonixdalen. Under en alpsemester på sommaren erbjuder Club Med mängder av sporter och aktiviteter.

Alperna på sommaren med barn

Alpskoj för alla!

Under sommaren är våra alpresorter perfekta för familjer. Barnen kan delta i bergsvandringar, upptäcka höghöjdsbanor eller prova på klättring med certifierade instruktörer. Vår all inclusive-lösning innebär att hela familjen kan njuta av sommaren i Alperna utan bekymmer.

Upptäck Club Meds barnklubbar >

Skräddarsydda aktiviteter

En värld full av äventyr

Det finns så mycket nytt att hitta på under en sommarsemester till Alperna med Club Med. Klättra genom trädtopparna, åk forsränning, njut av cykelstigar med en mountainbike eller prova på canyoning. Här finns verkligen något för alla slags äventyr.

Ett med naturen

Följ bergsstigarna

Upptäck kilometer efter kilometer av stigar som passar alla slags erfarenhetsnivåer. Oavsett om du cyklar mountainbike eller vandrar, om du är van vid bergslandskap eller det är ditt allra första äventyr på hög höjd, kommer du att njuta av den friska luften och den svindlande vackra utsikten så långt ögat kan nå. Du kanske till och med kommer att upptäck en ny hobby!

För att uppleva de andetagande panoramavyerna, åk stollift upp till bergstopparna.

Under ledning av skickliga bergsguider

Spännande upplevelser utmed varje krön

Andetagande vyer över dalgången

Utforska naturliga omgivningar

Club Med erbjuder era barn en vidsträckt lekplats och de kommer att njuta av alla sina roliga upptäckter under sommarsemestern i Alperna. De kan gå upp på höjd för att möta murmeldjur eller klättra i träd på vår höghöjdsbana. Vem vet, de kanske hittar en så rolig aktivitet att de får en hobby för resten av livet.

Vårt uppdrag, att överraska dig

Hitta den perfekta familjeresan, bara ett par timmar hemifrån. Ni kan njuta fullt ut av er semester tack vare vår tillsyn av era barn och unga.

Fantastiska aktiviteter!

Koppla av medan era barn är ute i av den friska bergsluften. Höghöjdsrundor, mountainbiking, vandringar, underhållning... Här väntar till synes oändliga aktiviteter för dem att ägna sig åt.

Höghöjdsäventyr på Valmorel >

Barnen kommer häpna

Murmeldjur, ekorrar och tallar... Era barn kommer att upptäcka Alpernas underbara flora och fauna.

Våra resorter i Alperna med barnklubbar

Dyk rakt ner i lugnet

Koppla av efter en aktiv dag

En unik plats för lugn och ro

Slappna av i en vacker miljö, känn hur muskelspänningarna släpper och skänk din kropp ny livsgnista med våra spabehandlingar och de avkopplande aktiviteterna som ingår i vårt paket.

Riktigt god mat

Njut av läcker gourmetmat

Från gourmetfrukost till läcker middag via delikat lunch och goda tilltugg. Allt detta ingår när ni tillbringar er sommarsemester i Alperna med Club Med. Upptäck traditionell matlagning och lokala specialiteter.