Sporter och andra aktiviteter med Club Med

Det utbud av sporter och aktiviteter som du kan göra när du reser med Club Med saknar motstycke. Vi erbjuder mängder av roliga aktiviteter som passar hela familjen. Våra specialutbildade G.O® hjälper dig bli bättre på det du väljer att ägna dig åt.

Sporter och aktiviteter som alltid ingår

På Club Med känns varje dag olika den andra tack vare det stora utbudet av all inclusive aktiviteter och sporter. Hela familjen kan underhållas av de till synes oändliga valmöjligheterna på våra så-kallade sportakademier. Här finns professionell utrustning som håller hög kvalitet. Specialutbildade G.O® finns till hands för att bistå med allt du behöver. Finslipa intressen och färdigheter, eller upptäck sporter och aktiviteter för allra första gången så som golf och segling. Allt detta samtidigt som du tillbringar en oförglömlig semester på några av jordens vackraste platser.

Flygande trapets

Den här spännande och intensiva aktiviteten är något för dig som drömmer om att bli cirkusartist, men också för dig som bara vill susa genom en luften en stund. Du lär dig en nervkittlande kombination av färdigheter så som akrobatik, artisteri och balans, mot en fond av natursköna miljöer. På de här resorterna kommer du att bli en trapetskonstnär innan du vet ordet av!

Golf

Vi gläds över att kunna erbjuda dig några av de finaste golfbanorna i världen, innästlade bland frodiga skogar och kristallklara hav. Oavsett vad du har för erfarenhetsnivå har du chans att öva på din putt och förbättra din sving i de fantastiska miljöer som en golfresa med Club Med tar dig till. Vi ser till att du får använda högkvalitativ utrustning och tillgång till professionella instruktörer och caddies så att dina golfrundor blir minnen för livet.

Upptäck våra golfresor

Cirkusinspirerade aktiviteter

Gillar du att prova på annorlunda saker? Då borde din nästa semester innehålla ett äventyr på cirkusskola! Från att gå på lina till att hoppa bungyjump, modern dans till aerial silk \– det här är din chans att utvecklas på ett sätt du aldrig gjort förr. I Club Meds cirkusskola kan du vara säker på att du tränar och övar med de bästa instruktörerna.

Upptäck Club Med cirkusskola

Tennis

Har du kanske en inre Wimbledonmästare som väntar på att komma ut? Då är det hög tid att passa på att åka på en tennisresa med Club Med. Våra skickliga instruktörer finns på plats för att dela med sig av de bästa och mest innovativa sätten att bli bättre på tennis, oavsett vad du har för tidigare erfarenhet. När du känner dig mer självsäker kan du delta i olika turneringar på resorten.

Bågskytte

Bågskytte är en uråldrig sport som kräver precision, koncentration och rörlighet. Tack vare Club Meds skickliga G.O® kan du vara säker på att du lär dig sporten med de bästa förutsättningarna och den bästa utrustningen. Våra bågskyttelektioner sätter sikte på exakt det som behövs: noggrannhet, perfekt hållning och mentalt fokus. Allt detta mot en kuliss av resortens spektakulära omgivningar.

Ridlektioner

Få saker är mer underbara än att befinna sig mitt i ett andetagande landskap på hästrygg. För ett äkta vildmarksäventyr rekommenderar vi semester med ridning. Vana ryttare kommer att älska alla de öppna stigarna, medan du som sätter dig i sadeln för första gången får lektioner innan du ger dig ut. Upptäck glädjen i att komma nära en häst på en av Club Meds resorter där ridning erbjuds.

Yoga

Inom Club Med erbjuder vi en rad olika alternativ för dig som vill att yoga ledd av erfarna lärare ska vara en del av semestern, oavsett om du åkt till Dominikanska republiken, Seychellerna eller Bali. Den tusenåriga hindusika disciplinen syftar till att skapa balans mellan kropp och själ via en rad olika fysiska, mentala och spirituella övningar inklusive andningstekniker. En fantastisk upplevelse under resan.

Läs mer om Club Meds yogaresor

Beachvolleyboll

Den här solskenssporten kombinerar både kropp och sinne och är rolig för såväl familjer som kompisgäng att ägna sig åt. På alla våra resorter vid kusten är det inte svårare än att du grabbar en volleyboll, går ner på stranden och sätter igång att spela. Ett annat utmärkt sätt att umgås på den vista sandstranden under en härlig semester är att delta i en beachvolleybollturnering.

Mountainbiking

Club Med har ett omfattande utbud för dig som tycker om mountainbiking. Du kan förvänta dig utrustning av bästa slag, erfarna guider och en mängd olika leder som passar alla slags erfarenhetsnivåer. Club Med passar både dig som ofta sysslar med mountainbiking som dig som är nyfiken på att prova för första gången.

Läs mer om mountainbiking

Padel

Spela padel på semestern med Club Med. Har du också fastnat för padel och vill spela padel när du är ute och reser? På flera Club Med-resorter ingår padel i all inclusive-paketet.

Läs mer om padel

Landsvägscykling

Tycker du om landsvägscykling? Har du någonsin velat prova på Tour de Frances ikoniska bergsetapper i franska Alperna? På två av Club Meds sommaröppna alpresorter kan du njuta av landsvägscykling i världsklass. Du kan hyra högkvalitativ utrustning inklusive cyklar och bege dig ut på riktigt härliga rundor på två hjul.

Landsvägscykling i Alperna

Andra aktiviteter

På Club Med är valmöjligheterna så gott som oändliga. Vi erbjuder familjemedlemmar i alla åldrar mängder av olika aktiviteter som försäkrar att er semester kommer att bli ett minne för livet. Upptäck spännande vattensporter så som snorkling och segling, familjefotboll, pingisturneringar och mycket mer på er nästa resa.

Läs mer om Club Meds vattensporter

Våra bästa resorter för sporter & aktiviteter på semestern