Landsvägscykling

Välkommen till Club Meds sommaröppna resorter i Alperna. Där du som älskar att cykla kan njuta av de sagolikt vackra franska Alperna utmed landsvägar som tillhör Tour de Frances ikoniska bergsetapper. Våra all inclusive-resorter är designade för att möta alla dina önskemål och behov, så att du får perfekta förutsättningar för en oförglömlig cykelsemester.

Om landsvägscykling med Club Med

I franska Alperna hittas några av de mest utmanande och krävande cykelrutterna i världen. Club Meds sommaröppna alpresorter ligger i hjärtat av de franska Alperna och erbjuder därmed en oslagbar möjlighet för cyklister att njuta av all slags cykling i bergstrakter.

På Club Med är vi stolta över att kunna erbjuda unika cykelupplevelser, anpassade efter alla slags erfarenheter. Det spelar ingen roll om du är nybörjare eller van cyklist: på våra sommaröppna alpresorter finns de skickliga guider och den högkvalitativa utrustning du behöver för att kunna ge dig ut på de fantastiska cykelleder som hittas precis utanför Club Med.

Oavsett om du vill öva på dina färdigheter eller bara njuta av de natursköna landskapen kommer du att hitta vad du letar efter på Club Med i franska Alperna. Låt oss ta med dig till några av Tour de Frances mest ikoniska bergsetapper, från skönheten runt Col de la Colombière till den tuffa utmaningen uppför Alpe d'Huez.

Våra resorter med landsvägscykling

Club Med har allt för en perfekt sommarsemester i Alperna

Efter en äventyrlig dag med gott om landsvägscykling är Club Meds resort den perfekta platsen att koppla av och ladda batterierna. Lyxiga hotellrum, riktigt god och vällagad mat, och ett stort utbud av fridfulla aktiviteter väntar. Så att du kan vila upp dig ordentligt utan att tumma på njutningen med att vara på semester.

Du kan boka en spabehandling (mot extra kostnad), gå på en stretch- eller yogalektion och givetvis bada hur mycket du vill i någon av våra härliga pooler. Tillbringa tid i relaxavdelningen, och dricka en drink och läsa en bok i en av loungerna. Låt Kropp och sinne återhämta sig på det sätt du trivs bäst med.

Club Meds sommaröppna alpresorter är ett utmärkt val, oavsett om du är en mycket van landsvägscyklist som letar efter utmaningar eller bara vill ge dig ut på två hjul för att njuta av det fantastiska bergslandskapet. Boka nu och börja planera för dina drömmars cykelsemester!

Du kanske också är intresserad av…