Golfresor

Välkommen till några av världens finaste golfbanor

Vi på Club Med vet vi vad som gör en bra golfresa. Att spela golf är en av våra signaturaktiviteter och vi erbjuder ett handplockat urval av några av världens mest spektakulära golfbanor som du kan kombinera din semester med. Oavsett vilken typ av golfresa du är ute efter och vilken erfarenhet du har sedan tidigare, är vi säkra på att du hittar den hos Club Med.

Spektakulära miljöer

Vill du spela golf i Dominikanska republiken mot en kuliss av tropisk grönska och det turkosa Karibiska havet? Eller vara omgiven av de italienska Alpernas bergstoppar? Vi är stolta över att kunna erbjuda en fenomenal bredd på spektakulära golfbanor över hela världen. Samtliga har ritats av några av världens främsta golfbanearkitekter, så du kan vara säker på att du får en högkvalitativ golfresa var du än väljer att åka.

Unika, distinkta landskap

Bland det bästa med att spela golf är möjligheten att njuta av storslagen natur och vackra landskap i kombination med att förbättra ditt spel. Vi lovar att du kommer att hitta vad du letar efter bland de golfbanor vi erbjuder. Oavsett om du vill spela golf vid Portugals dramatiska Algarvekust, i en grönskande palmlund i Marocko eller på den pittoreska franska landsbygden, kan vi erbjuda det.

Upptäck våra golfresorter över hela världen