Mountainbiking

Club Med erbjuder ett omfattande utbud av aktiviteter för dig som gillar mountainbiking. Vi har högkvalitativ cykelutrustning, skickliga instruktörer och guider, och ligger nära cykelleder som passar alla slags erfarenhetsnivåer. Club Med är ett perfekt val oavsett om du är van vid att cykla mountainbike eller ger dig ut för första gången

Vi erbjuder mountainbiking från 8 års ålder, så passa på att åka på en familjevänlig sommarsemester i Alperna med Club Med.
 

Om mountainbiking med Club Med

När du ger dig ut på mountainbiking med Club Med är utflykterna på våra resorter ledda av skickliga instruktörer som ser till att du får bäst möjliga vägledning. Vi erbjuder utflykter i grupper uppdelade på erfarenhetsnivå så att du, oavsett om du är komplett nybörjare eller van vid mountainbiking, kan ge dig ut på ett äventyr som passar just dina behov och önskemål. Eftersom liftkort ingår i Club Meds all inclusive-paket har du också tillgång till helt sagolika miljöer på hög höjd. Vår främsta prioritet är din säkerhet varför vi alltid ser till att du har rätt skyddsutrustning inklusive hjälm samt skydd för knän, armbågar och bröstkorg. Boka nu och börja planera för ett oförglömligt mountainbikeäventyr med Club Med i Alperna!

Våra resorter med landsvägscykling

Club Med har allt för en perfekt sommarsemester i Alperna

Efter en äventyrlig dag med gott om mountainbiking är Club Meds resort den perfekta platsen att koppla av och ladda batterierna. Lyxiga hotellrum, riktigt god och vällagad mat, och ett stort utbud av fridfulla aktiviteter väntar. Så att du kan vila upp dig ordentligt utan att tumma på njutningen med att vara på semester.

Du kan boka en spabehandling (mot extra kostnad), gå på en stretch- eller yogalektion och givetvis bada hur mycket du vill i någon av våra härliga pooler. Tillbringa tid i relaxavdelningen, och dricka en drink och läsa en bok i en av loungerna. Låt Kropp och sinne återhämta sig på det sätt du trivs bäst med.

Club Meds sommaröppna alpresorter är ett utmärkt val, oavsett om du är mycket van vid mountainbiking och letar efter utmaningar, eller bara vill ge dig ut på två hjul för att njuta av det fantastiska bergslandskapet. Boka nu och börja planera för dina drömmars alpsemester!

Du kanske också är intresserad av…