Yoga är en tusenårig hindusik disciplin. Syftet är att skapa balans mellan kropp och själ via en rad olika fysiska, mentala och spirituella övningar inklusive andningstekniker. Yoga hjälper dig att knyta samman sinnet, kroppen och själen, att hantera stress och vara mer tillfreds. Och visst låter det fantastiskt att kunna göra det på en strand eller i en trädtopp? Inom Club Med erbjuder vi en rad olika alternativ för dig som vill att yoga ledd av erfarna lärare ska vara en del av semestern.

Inspirerande Indonesien

Club Med Bali är ett fanatstiskt val för dig som vill hitta ny energi under resan. Hinduismen dominerar stort varför det finns möjligheter att utöva yoga på många platser över hela ön. Inom resorten erbjuder vi yoga på stranden som är precis så idylliskt som det låter; du rör dig och stretchar med utsikt över havet till ljudet av vågornas skvalp. Efteråt kan du njuta av en balinesisk massage eller luta dig tillbaka till den stillsamma poolen som enbart är för vuxna.

På thailändskt vis

Ön Phuket har varit ett favoritresmål i Thailand för svenskar under lång tid. Vår resort ligger intill Kata Beach på en härlig plats för dig som vill stretcha, göra andningsövningar och rensa huvudet. Under ledning av instruktören kommer lugnet att sänka sig i skuggan av frangipaniträden. Avrunda passet med en thailändsk massage på stranden. Vi erbjuder även privata yogalektioner för dig som vill vara ensam eller ha tid att öva på vissa särskilda saker.

En eko-chic oas

I Dominikanska republiken ligger Michès Playa Esmeralda som är en oslagbar resort för dig som vill stressa ner och nå ditt inre på semestern. En av signaturaktiviteterna vi erbjuder här, är trädtoppsyoga i en särskild palapa intill palmernas rasslande bladverk. Du kan välja att bo i den del av resorten som heter Zen Oasis, ett område som präglas av välmående och wellness. Yogapassen är av varierande slag och våra instruktörer fantastiskt duktiga.

Meditation på hög höjd

När du bor på Club Med Alpe d’Huez i franska Alperna är yogaprogrammet baserat på läraren Heberson Oliveiras tekniker. På vintertid kan du kombinera nervkittlande skidåkning med skräddarsydda yogapass. På sommaren är yogan i stället präglad av spektakulära vyer, solig värme och mängder av andra utomhusaktiviteter. Vi erbjuder även olika wellnessworkshops som till exempel andningsövningar, avkoppling och meditiation. Här ligger även Club Med Spa by Payot och finns en wellnesslounge enbart för vuxna.

Magiska Malaysia

Om du älskar naturen kommer du att älska att semestra på Club Med Cherating Beach, omgiven av grönska och hav. Yogapassen kommer att få dig att slappna av och få nytt fokus. Stiger du upp tidigt? Då rekommenderar vi soluppgångsyogan. Men det finns fantastisk solnedgångsyoga för dig som uppskattar det mer. Missa inte vår så-kallade Zen Zone som enbart är för vuxna, här finns en infinitypool med utsikt över Sydkinesiska havet. På Club Med Spa by Mandara kan du unna dig uråldriga asiatiska ritualer som blandar skönhetsvård med exotisk lyx.

Spansk charm

Magna Marbella i Spanien handlar semestern om välgörande solsken, lugn och ro. Avkopplande meditation och särskilda yogaträdgårdar gör det här till en fantastisk resort för dig som vill ägna dig åt välmående. Vårt lyxiga Club Med Spa by Cinq Mondes kan du boka helt otroliga massager. Det finns även ett hamam för sköna bad.