Dyksemester med Club Med

Res med Club Med till några av världens bästa platser för dykning. Vi tillhandahåller utrustningen och erbjuder högkvalitativa PADI dykkurser. Du dyker säkert, tillsammans i en liten grupp på våra dykresor till Indiska oceanen, Karibien, Asien och Medelhavet.

Kurser för nybörjare och certifierade dykare

Club Med erbjuder PADI:s internationella dykutbildningar. Du kan vara säker på att du är I trygga händer, dykutbildningarna är av högsta kvalitet med skickliga instruktörer som brinner för dykning. Vi har ett brett utbud av dykkurser som passar både nybörjare och redan certifierade dykare som vill bygga vidare.

Intyg och förberedelser

För att du ska kunna simma bland korallrev, färgglada fiskar och spännande skeppsvrak måste du ta med dig ett läkarintyg för dykning som försäkrar att din hälsa inte hindrar dig från att utföra sporten. Du fyller i ett självbedömningsformulär på plats på resorten. Därefter kan du ta del av en säker upplevelse med en skicklig dykinstruktör.

Ditt första dyk

Varför inte introducera barnen till en fantastisk upplevelse som kanske lägger grunden för en framtida hobby? Barn mellan 8 och 10 år kan göra sitt första dyk och få sitt första dykcertifikat med Club Med: PADI Bubble Maker.

Våra resorter där du kan dyka