Vinterresor till solen

Vinterresor till sol och värme med Club Med

Undkom den svenska vintern och njut av en varm och solsäker semester med Club Med. När du bokar en familjeresa kan det vara svårt att välja resmål och planera alla detaljer varför våra exklusiva all inclusive-paketresor gör det så enkelt och bekvämt. Du behöver inte begränsa dig till närliggande resmål heller, utan är över hela världen försäkrad om att helpension och roliga aktiviteter för alla i familjen alltid ingår. Vi har ett stort utbud av resmål för en fantastisk vinterresa till solen, från Maldivernas soldränkta stränder till Cancúns färgstarka folkliv och kultur.

Underbart väder

Glöm regn och rusk, och hälsas i stället välkommen av blå himmel, varmt vatten och temperaturer på runt 27°C. Det är en oslagbar känsla att njuta av den varma solen mot huden på en fantastisk strand långt borta från vardagen.

Resmål bortom trängsel

Längtar du efter en charmig, avslappnad och solsäker strand? Varför inte resa på semester där du är garanterad lugn och ro på några av de vackraste platserna i världen.

Våra resorter över hela världen

Våra resorter i Maldiverna

Drömmer du om ett eget litet hörn av himmelriket? Vår resort Kani i hjärtat av Maldivernas örike kommer att ge dig känslan av att ha fått precis det. Den lilla ön reser sig rakt ur det kristallklara havet och har den slags palmkantade sandstränder som är så vackra att de känns påhittade. Ett perfekt resmål för en vinterresa till solen.

Våra resorter i Maldiverna

Våra resorter i Mauritius

Fantastiska korallrev, förtrollande vita sandstränder och dramatiska bergskulisser väntar när du bokar en semester på en av våra familjevänliga resorter i Mauritius. Ett perfekt resmål för dig som vill dyka, segla, åka vattenskidor eller wakeboard, eller bara koppla av på stranden och njuta av den sköna tillvaron.

Våra resorter i Mauritius

Främsta resmålen för en solsäker vinterresa till Indiska oceanen

Kani
Kani
Exclusive Collection Space

Kani

MALDIVERNA