Boka om din semester till ett framtida datum

Om din semester har ställts in på grund av covid-19 kommer du att få en värdecheck.

Club Meds värdecheckar är giltiga fram till 31 januari 2022 (bokningar utan flyg) och 30 september 2021 (bokningar med flyg)

En värdecheck kan användas för att boka om din semester på ett framtida datum, eller för att få en återbetalning av dina pengar under värdecheckens giltighetsperiod.

• Om vi ställer in din resa på grund av covid-19 kommer du att erhålla en värdecheck 7 dagar före avresan på hela det belopp som du betalat. Du har rätt att få en värdecheck 7 dagar före avresa om UD avråder från resor till landet ni ska åka till; om landgränser stängs; om du bor i ett område som ingår i en lokal eller nationell nedstängning (lockdown); om du har testat positivt för covid-19; om Club Med har tvingats stänga resorten ni ska resa till.
• Om du ställer in din resa på grund av covid-19 kommer du att erhålla en värdecheck, förutsatt att avbokningen var nödvändig i linje med UD:s avrådan.
• Om du beslutar dig för att ställa in din resa på grund av en annan anledning eller i relation till något som inte tydligt går att härleda till UD:s riktlinjer vad gäller reseavrådan (som till exempel privata skäl), appliceras Club Meds vanliga villkor inklusive våra vanliga avbokningsregler.

Vi arbetar för fullt med att se till att kunder får sina värdecheckar så fort som möjligt så att era pengar är skyddade. Majoriteten av våra kunder har mottagit sina värdecheckar, men på grund av det stora antalet kunder som är berörda tar det oss tyvärr längre tid än vanligt att behandla alla ansökningar. Vi ber om ursäkt för detta och tackar för er förståelse och ert tålamod.

Så fort alla värdecheckar är utfärdade fokuserar vi på ombokningar och återbetalningar. Än en gång tackar vi för ert tålamod och er förståelse för de speciella omständigheter som råder just nu.

Om du vill boka om din resa till ett senare datum eller på annat sätt korrigera den, vänligen notera att alla ändringar som måste göras på grund av covid-19 är kostnadsfria.

Vi behandlar önskemål på återbetalningar i kronologisk ordning. Detta tar tyvärr längre tid än vanligt på grund av det höga antal gäster som är påverkade av coronakrisen. Vi ber om ursäkt för att vi inte kan ge enskilda kunder företräde framför andra.