Unna dig välmående och god hälsa på semestern

Club Meds spa & gym

Wellness är alltid en del av din resa med Club Med

Särskilda spaavdelningar liksom högkvalitativa träningsredskap. Det är vad du som reser med Club Med kan vänta dig på flera av våra resorter. Ta del av fitnessklasser eller träna på egen hand. Boka behandlingar och upplev sann avkoppling.

CLUB MEDS FITNESSKLASSER

Du som vill att fitness ska vara en del av semestern kan ta del av ett stort utbud gruppklasser i alla möjliga slags sporter och aktiviteter, det finns verkligen något för alla. Prova till exempel på Aquadynamic eller AquaZumba® eller varför inte pilates, en kombination av styrke-, stabilitets-, rörlighets- och balansträning som är inspirerad av yoga, dans och gymnastik.

Vi erbjuder gruppklasser på bland annat Club Med Bali i Indonesien

Våra gym och träningslokaler

Oavsett om du föredrar att träna på egen hand eller tillsammans med andra i grupp har du som gäst på Club Med fri tillgång till våra förstklassiga träningslokaler, hela dagen. En del av våra resorter har även faciliteterna Club Med Gym®.

Club Med Spa

Ett stort utbud behandlingar

Välj mellan en dag till sex dagars spapaket som kombinerar en rad olika massager och behandlingar. Boka ditt spapaket online när du bokar din semester eller på plats på resorten.

De bästa resorterna för en wellnessresa