Fira påsk i skidbacken

En perfekt tid på året att åka på skidsemester.

Funderar du på en skidresa under påsken 2022? Inte nog med att det fortfarande finns mycket snö i Alperna vid den tiden, det är också färre människor i skidbackarna, varmare väder och lägre priser. Påsken är ett perfekt tillfälle att njuta av skidåkning i en miljö med unik atmosfär på någon av Club Meds fantastiska all inclusive-resorter som hela familjen kommer att uppskatta.

Läs mer om vad som ingår i en skidresa med Club Med >

Tre goda anledningar att åka skidor över påsken med Club Med

Fantastiskt väder

Eftersom påsken infaller senare på året är solens strålar varmare och dagarna längre. Det innebär en ren njutning i skidbacken. Liksom när du sitter på restaurangens uteservering efter skidåkningen och tittar på de spektakulära vyerna.

Inga långa köer

Många missar att påsken är perfekt för skidåkning. Det är goda nyheter! För det innebär att det är färre människor och därmed mindre trängsel och inga långa köer. Om du tar skidlektioner är klasserna små och mer personligt anpassade. Och du behöver aldrig stå och vänta i baren på att få din after ski-drink.

Fin skidåkning

Att påstå att det inte finns någon snö under påsken är fel. Club Meds höglänta resorter är fortfarande inbäddade i vitt puder. Det finns också något särskilt vackert i att se hur naturen börjar vårspira under snötäcket.

Boka din skidresa påsken 2022 nu