Fira påsk i skidbacken

En underbar tid att åka på skidsemester

Under påsken pågår skidsäsongen 2023 fortfarande! Snön ligger fortfarande i backarna samtidigt som det är färre människor, mer sol och lägre priser. Det är en underbar tid att åka på en skidresa för att njuta av åkning med härlig atmosfär. Club Meds oslagbara all inclusive-erbjudande som även innehåller liftkort, lektioner och guider kommer att göra hela familjen lycklig. Ni kan till och med leta påskägg i bergen!

Läs mer om vad en skidresa med Club Med innebär och innehåller >

Nyhet i franska Alperna! Från och med 14 mars krävs det inget särskilt hälsointyg för tillträde till våra franska resorter. Både barn och vuxna kan använda skidområdet utan några covidrestriktioner.

Därför är det underbart att fira påsk med Club Med

Underbart väder

Våren står för tröskeln. Snön ligger fortfarande kvar men det är varmare och dagarna längre, så tiden tillbringad i skidbacken har en helt annan känsla. Efteråt kan du sitta i solen på restaurangens terrass och njuta av de spektakulära vyerna. En kombination av vinter och den nya årstiden som är på gång.

Inga köer och väntetider

Många tänker inte ens på att påsklovet passar för en skidresa. Det är goda nyheter för dig eftersom det innebär betydligt kortare köer och nästan ingen väntetid. Om du tar skidlektioner är grupperna mindre och instruktörerna kan göra allt mer personligt anpassat. Och du behöver aldrig trängas i baren när det vankas after ski.

Jo, det finns snö

Att det inte skulle finnas någon snö kvar under påsken är fel. Våra resorter som ligger högre upp i bergen har fortfarande massor av snö i backarna. Samtidigt är det en häftig känsla att se träden börja sticka fram, till och med en del blommor.

Boka påskresan till snön 2023 redan nu: