Extra trygghet med Club Med

Fri ombokning av resor fram till 30 april 2021

Du kan känna dig trygg när du åker på semester med Club Med. Vi har vidtagit åtgärder för att skydda våra gästers resor och se till att ni kan uppleva den drömsemester ni har planerat för. Eftersom det är viktigare än någonsin att erbjuda flexibilitet och säkerhet har alla våra kunder som ska resa fram till 30 april 2021 rätt till fri ombokning. Med andra ord, det kostar ingenting att boka om din vistelse till nya datum upp till 12 månader efter det ursprungliga incheckningsdatumet.

Ingen ombokningsavgift

För att göra en kostnadsfri ombokning ber vi dig kontakta vår kundtjänst genom att ringa 08 453 670 670. Vänligen notera att den nya semestern ni vill boka kan vara dyrare och att ni i så fall måste betala mellanskillnaden. Men vi har många fina erbjudanden för att underlätta!

Villkor gäller.

Skulle det visa sig att de nya datum ni valt för er Club Med-semester kostar mer, kan vi erbjuda er ytterligare rabatt.* Är situationen den motsatta, det vill säga att de nya datumen ni valt är billigare än originalbokningen, kommer summan att omvandlas till innestående kredit på ert Club Med-konto. Den krediten kan ni sedan använda som betalning eller delbtalning när ni bokar en ny resa.

Sök efter en ny resa

Särskilda villkor för fri ombokning p.g.a. coronaviruset
Den 14 mars 2020 införde UD en avrådan från icke nödvändiga resor till alla länder, med anledning av den omfattande osäkerheten för globalt resande kopplat till covid-19. Avrådan har förlängts och förändrats vid flera tillfällen. Vi har därför tyvärr varit tvungna att skjuta upp resor med Club Med liksom att ställa in ett antal bokningar. Detta har varit viktigt för att säkerställa våra gäster och vår personals hälsa, trygghet och säkerhet under den period som coronapandemin pågår. Vi gör vårt yttersta för att stötta våra kunder och gäster, för att gardera att ni kan njuta av er semester i framtiden samt se till att de pengar ni betalat är såväl lagligt som finansiellt skyddade.

Vi har infört följande förändringar i våra allmäna bokningsvillkor för att göra det så lätt som möjligt för dig att boka om semestern med din värdecheck.
• Samtliga kunder med resor fram till 30 april 2021 kan kostnadsfritt justera sin bokning (utan ombokningsavgift).
• För avgångar i mars och april 2020 kan ombokning inkl. ombokning av flyg med det ursprungliga flygbolaget göras på datum fram till april 2021.
• För avgångar i maj, juni, juli, augusti, september, oktober, november och december 2020 kan ombokning inkl. ombokning av flyg med det ursprungliga flygbolaget göras på datum upp till 12 månader från resans originaldatum.
• Den kostnadsfria ombokningen måste göras minst 7 dagar före resans originaldatum. Alla ändringar som görs inom 7 dagar kommer att falla inom ramen för de vanliga allmänna villkoren.
• Om din bokning inkluderar flyg ska dina nya flyg vara med samma flygbolag.
• Om ändringar görs på en bokning inklusive flyg men med ett annat flygbolag kan du behöva betala en ytterligare avgift och flygbolagets allmänna villkor kommer att gälla.
• Om din nya bokning är billigare kommer du att krediteras mellanskillnaden.
• Om din nya bokning är dyrare behöver du betala mellanskillnaden. Vi kommer däremot att erbjuda rabatt på dyrare bokningar.

Eftersom vår försäljning av nästa säsong inte påbörjats än kan du, om du vill göra en ändring i en bokning med avresa under vintersäsongen 2021/22, erbjudas en värdecheck för den så-kallad landdelen av din bokning. Var medveten om att flygbolagets allmänna villkor gäller. Om du vill ställa in resan gäller vanliga allmänna villkor.

För att göra en kostnadsfri ombokning ber vi dig kontakta vår kundtjänst genom att ringa 08 453 670 670. Vänligen notera att den nya semestern ni vill boka kan vara dyrare och att ni i så fall måste betala mellanskillnaden. Men vi har många fina erbjudanden för att underlätta!

Läs mer om värdecheckar.